Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*honey*

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak a neonszínek, a válltömés és a 80'as évek szabásvonalai keltek újra életre, hanem az a fatalpú szörnyedelem is, amit klumpának hívunk. Tényleg vannak olyan dolgok, amiket jó mélyre kellene eltemetni, olyan mélyre, hogy csak 1000 év műlva találják meg a…..
Igen, direkt lett kicsit hatásvadász a bejegyzés címe, de a valóságban tényleg erről van szó: a Louis Vuitton weboldalon ugyanis elérhető egy új szolgáltatás Mon Monogram néven, ahol személyre szabathatod a kiválasztott Speedydet vagy Keephall utazótáskádat. A variációk…..
OurFashion Körbe karikába 2009.08.16 11:28:00
Vannak olyan dolgok, amiket jobb lenne jó mélyre eltemetni, hogy soha többet ne jusson senki eszébe. Számomra ilyen John Lennon kedvence, valamint a hippi korszakot idéző köralakú napszemüveg. Persze egyenlőre még csak a legelvetemültebbek tolják az orrnyergükre, de azt hiszem nem…..
Mint mindig, most is kitettek magukért a tengerentúli nők, ha nagy eseményen vesznek részt. Mindenki csillivilli ruhákban feszített, most valahogy a mellényúlásból is sokkal kevesebb volt, mint általában. Összeségében nekem sokkal inkább love, mint hate.Beyoncé szerintem…..
OurFashion A rövid jumpsuit 2008.06.13 10:23:18
Végre valami, ami nem csak a magas lányoknak kedvez. Itthon is sok helyen lehet kapni, csak nem találtam képet róluk. A mangoban 10000 ft-ért farmert, a telly weil-ban pedig 7000ért lila vagy zöld nyakbaakasztósat lehet találni. Én biztos beszerzek egyet...tényleg ez a legkényelmesebb…..
*honey* 2010.08.09 16:50:33
OurFashion Égig érő csizmaszár 2009.08.19 13:42:08
A bokacsizmák ideje (végre) lejárt, helyét pedig elfoglalta a térd fölé érő, nadrágot is helyettesítő hosszú csizma. A bokáig érő változat nagy sikerét nem értettem, hiszen a lábat egy nagyon fontos ponton vágja ketté, így szinte nem akad ember, akinek igazán jól állna.…..
*honey* 2010.08.09 16:47:36
OurFashion Kinek állt jobban? 2010.03.30 10:35:49
A Gucci futuriksztikus, oldal kivágott ruháját két modellen is láthattuk a héten. De vajon kinek állt jobban? A 17 éves Karlie Kloss a Numero magazinban pózolt, míg Anja Rubik a Saks Fifth Avenue új katalógusában feszített.Karlie szerintem döbbentesen, azonkívül hogy korántsem…..
Az Olsen ikrek minden szempontból a divatblogok állandóan tárgyalt szereplői, köszönhető ez az átlagostól való eltérésüknek is. Mert ugye nem elég hogy ketten vannak, így még az öltözködésük is duplán sokkolja a közönséget. Lényegében már minden furcsaságot…..
Peter Som, az eredetileg amerikai születésű divattervező 2001-ben kezdett el tervezni. Mindig is a vintage ruháiról, retro életszemléletéről és nőies vonalairól volt híres, de a 2010-es tavaszi kollekció olyan szuperül sikerült, hogy ezzel lépett be igazán a köztudatba.Az…..
OurFashion Sarok kis extrával 2008.06.11 12:52:47
Ilyen sarkakon nem szaladgál mindenki az utcán. A cipőtervezők messzemenően kihasználják a sarok dekoratív lehetőségeit. Akad faragott, flitteres, köves, furcsa formájú, fa,fém és üvegsarok. Szinte az összes tervező változtatott a sarkon valamit, hogy a cipő méginkább a…..
Na jó persze nem, de Naomi Smith stylist megalkotta a tökéletes stílust legutolsó fotósorozatával az ausztrál Vogue-ban. Imádom a ruhákat és kiegészítőket egytől-egyig. Szívem szerint csak ilyen stílusban járnék, ha lenne rá pénzem, ha nem kellene bkv-val járnom néha, és nem…..
Emma Watson már a gazdagnál is gazdagabb, az itthoni top 100-as lista résztvevői elbújhatnak mellette. Az alábbi kép a Burberry divatbemutatójábak after partyján készült. Hermione megformálója (a helyében én már nagyon gyorsan váltanék) Burberry ruhát visel, ami szerintem…..
Kínzőeszköz a luxus finom csomaglópapírjába rejtve, valahogy így mutat a Burberry Prorsum limitált szériás karórája. Tegnaptól lehet feliratkozni a várólistára, és két hétig van a versenyzőknek esélye a szögesdrótos óra megkaparintására. Ám az idő sürget, hiszen…..
*honey* 2010.08.02 15:39:10
Eredetileg úgy terveztük többen, hogy élőben nézzük meg a Je Suis Belle 2011-es tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóját a berlini divathéten. Ez sajnos nem sikerült, de a facebook-on végigkövettem az eseményeket. A tervezőpáros ugyanis már az itthoni…..
Színes-színes-színes! Végre a pasztellek mellett Christian Lacroix kollekciójában jelen van a szivárvány összes színe! Óriási karika fülbelókat viselnek a modellek, és a többi kiegészítő (főleg a merev karperecek jellemzőek) is hangsúlyos. Sok szaténszalag és masni van a…..
Mielőtt még leszeditek rólam a keresztvizet a kommentekben, előre szólok, hogy ez egy szubjektív válogatás, ezek a táskák nekem nem tetszenek, ti meg majd jól elmondjátok a kommentekben, hogy egyet értetek-e velem vagy sem.Vágjunk is bele. A Fendi rózsaszín illetve sárga színben…..
Műfogak, önbarnító, műszempilla és műköröm. Alapozó, rúzs, szemfesték, pír, púder, szájfény, tus, szempillaspirál. Hajcsavarók és tupír. Több tonnányi hajlakk.Mindez a képen látható 5-8 éves kislányokon, akik szépségkirálynők akarnak lenni, illetve pontosítok:…..
... vagy legalábbis alaposan beolvasok neki, hogy hová tette a szemét meg a jóízlését.Roger Vivier Foxtrot (éééééééééértitek fox=róka, hahaha) fantázianevű borítéktáskája egyszerre juttatja eszembe Stephen King Állattemetőjét és azt, hogy teljesen…..
OurFashion Csillogó halál 2010.08.02 14:14:20
Talán túlságosan is vonzódom minden olyan ékszerhez, aminek köze van a koponyákhoz, a csontokhoz, vagy valamilyen misztikusabb formát ölt, mint egy egyszerű gyémántgyűrű. Violet Darkling (eredeti neve Luisa Richwhite) újzélandi származású tervező ékszerei vegyítik a…..
*honey* 2010.08.02 14:34:12
Hogy miért most állok elő a már 1993 óta létező Artista Fashion Studioval? Mert nézegetve a a szeptember végi bécsi divathét programját több magyar tervezőt is felfedeztem. Konsánszky Dóra mellett ott lesz az Artista Fashion is a szomszédos főváros legnívósabb divateseményén.…..
OurFashion CipőMix balerinákból 2008.05.19 19:36:00
A balerina cipő, minden csinos nő megmentője. Amikor pár éve újra divatba jött, én nagyon boldog voltam. Végre egy megoldás a rohangálós, intézkedős napokra, amikor leszakad már reggel 10 órakor az ember lába, de mégis szeretne jól kinézni, és nem tornacipőben róni a várost.…..