Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mint olyan

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a fotóval illusztrálja a mai Bors az ELTE gólyatáborában történt nemi erőszakkal foglalkozó cikkét, amihez a páratlanul tapintatos munkatárs a következő, a fejében bizonyára nagyon szellemesnek ható képaláírást produkált. A szexuális erőszakkal meggyanúsított K.S.…..
mint olyan 2014.09.04 16:24:08
@ger. duchemin: "rohadt szemétség egy kihívóan öltözködő nőt hibáztatni egy olyan perverz férfi erőszakossága miatt, aki nem képes megfékezni a nemi vágyát, tehát állat"

lásd a fenti példáimat, semmivel sem nagyobb szemétség ez, mint azok, és az az alapvető gondolat igaz, hogy "nem kéne, hogy megerőszakoljanak, akárhogy öltözöm", csakúgy, mint az, hogy "nem kéne, hogy ellopják a cuccaimat, bármilyen könyéken hagyom lezáratlanul őket", de az élet nem ilyen, és ezt mindenki tudja. aki ezek után nem hajlandó vagy nem elég okos ahhoz, hogy legalábbis alapvető biztonsági intézkedéseket tegyen (pl.: a diszkóból miniszoknyában nem a legsötétebb utcán megy haza egyedül), akkor annak bizony a saját hibája is kicsit az eset, mert óvatlan volt

teccik érteni?
mint olyan 2014.09.04 16:31:38
@ger. duchemin: szemtől szembe igen.
dehát a havernak se mondom azt, miután ellopták az éjszakára ottfelejtett, lelakatolatlan biciklijét hogy "hát bazdmeg miért vagy ekkora fasz", hanem azt, hogy "ejnye hát igen, micsoda emberek vannak".

Persze amikor nem volt ott akkor azért ezt mondtuk. valahogy így lehet a helyzet az erőszakolással is meg minden hasonlóval.
Világszerte óriási üzlet a drog, - egyes becslések szerint éves szinten mintegy  870 milliárd US $-ról van szó.  Jóllehet folyamatosan változnak az erőviszonyok, sőt  hullanak a fejek, - de a mindenkori drog bárók és kartell főnökök elképesztő illegális jövedelmeket…..
mint olyan 2014.07.24 12:53:21
@diszkriminans: Korrekt poszt, de ezzel nem értek egyet: "a fizikai függőséget okozó drogokat a legfontosabb legalizálni"

Véleményem szerint a legjobb megoldás az lenne, ha dekriminalizálnának minden drogot, de ugyanakkor általános iskolától kezdve nagyon komoly oktatást tartanának a szerekről. Mert ki lehet próbálni drogokat (az illegális, kábítószer értelmében értem a szót) okosan, hogy az ember előtte utánanéz alaposan, nem keveri, megteremti az atmoszférát, stb., és ki lehet próbálni tájékozatlanul, úgy, hogy az ember kezébe részegen belenyomnak valamit, és kipróbálja. Ebből vannak a bajok.
mint olyan 2014.07.24 13:02:33
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Nekem nincs szükségem drogokra ahhoz, hogy jól érezzem magam."

Rendben, ez is egy hozzáállás, és tiszteletben tartom.
De kérlek ne nevezz engem bűnözőnek meg "agysorvadásos drogfüggőnek" anélkül, hogy ismernél.
mint olyan 2014.07.24 13:14:08
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ezért fontos, hogy a szülő egyrészt legyen legalább valamennyire tájékozott, másrészt üljön le beszélgetni a gyerekével a drogról.

Sajnos a fű valóban kapudrog, mégpedig pontosan azért, mert sokaknak semmiféle megkülönböztetés nincs: drog drog, kész, és a drog rossz, mondták a szülők. Aztán egyszer mikor társadalmi nyomásra kipróbálja a füvet, automatikusan azt társítja hozzá, hogy "dehiszen a drog jó, nekem hazudtak", és hogyha nincs észnél, hamar belekavarodik a keménydrogokba is. Ami elkerülhető lenne, ha nem születnének ilyen posztok és cikkek az interneten, hanem szülők és gyerekek egyaránt (anélkül, hogy próbálták volna) különbséget tudnának tenni az alkohol, fű, lsd, kokain, heroin, crack, mittudomén hatásai/veszélyei között.

Annak meg pláne alapnak kéne lennie, hogy ismeretlen eredetű, fehér por-tabletta állagú cuccot nem szedünk be buliban, mert akár szívroham is lehet a vége.

Egyébként, ha érdekel, én "okos drogosnak" tartom magam (bár a drogost nehezemre esik leírni): nem sok mindent próbáltam eddig, de volt olyan, amit visszautasítottam, mert ott helyben egyszerűen nem rendelkeztem a szerről információval. Mielőtt először próbáltam a füvet, alaposan utánaolvastam, ilyen mezei felhasználói élményektől tudományos cikkekig, és nem partiban, hanem nyugodt körülmények között, barátokkal ültünk le kipróbálni, hogy ha esetleg mégis valami rosszul sül el, tudjunk egymásnak segíteni.
1:05-nél jön a lényeg, a nap idiótája, akik gumimatraccal kívántak közlekedni (?) az áradó Dunán, Budapesten. Darwin-díjat neki! (Forrás: RTL Klub) Könyörgöm, javítsuk már az ország génállományát azzal, hogy az ilyen idiótákkal nem foglalkozunk ... És csak…..
immortalis Jump big in Japan 2010.05.17 14:57:00
Nyilván mindenki ezerszer látta már a 'zinterneten' a bikicsunájos videót. Nyilván ezen olvasóim túlnyomó része jókat kacarászott, megosztotta az iwiwen, facebookon, itt-ott-amott, ahol csak lehetett. Hát, én kurvára nem tudtam rajta nevetni. A hajtás után el is mondom, miért nem.…..
mint olyan 2010.06.01 23:07:52
Szeretettel és tisztelettel köszöntjük a hatóságok munkatársait, a médiát, valamit természetesen a kedves érettségizőket is!Nyilván idén sem lesz itt semmi infó, menjetek vissza a könyvek fölé és tanuljátok meg egy életre, hogy a neten talált csacsiságok 90%-a hülyeség.A…..
Vastagbőr A színfalak mögött 2010.04.12 18:01:00
Orbán Viktor (illetve a csapatából valaki) remek fotókat tett ki a tegnap estéről, amolyan kulisszák mögötti képeket.      ..
mint olyan 2010.04.12 18:22:09
Vastagbőr A részvétel is fontos 2010.04.11 09:35:00
Hírek, részvételi adatok, vélemények: 18:2117:30-as részvételi adatok szerint 59,28% a részvételi arány. 2006-ban 61,72%, 2002-ben 65,56% volt.17:332 óra 20 perc alatt adtam le a voksomat Zuglóban! Több száz méteres sor! Botrány! Itt a a videó! (Hopp, az Index is erről…..
Folyatatódik a Kubatov-hanganyag, igaz, ez már nem olyan izgalmas mint az első. De a kezdők és a profik is eltanulhatnak egy-két mocskos kampányfogást a pártigazgató úrtól. Csak azt nem értem, hogy háromszoros támogatás mellett miért kell ilyen húzásokkal operálni? És Kubatov…..
mint olyan 2010.04.08 22:34:39
@Thulsa Doom: Neked az anyádat.
mint olyan 2010.04.08 23:03:39
@arlequin: nem vagyok füves (de ha szeretnéd, lehetek). A gorombaságot nem én kezdtem ("Te meg hogy a faszomba keveredtél ide"), és főképp nem ellened, písz-láv-hepinesz.
mint olyan 2010.04.08 23:05:12
@Thulsa Doom: Eredj már haza, mit kötekszel, most komolyan?
Hát ez egyre viccesebb ... Lendvai a Nagy Kiprintelt Kuruclobogtató Nemzetközi Sajtótájékoztató után beszopta, mert ma meg pont ők buktak le. És egy dolog Kubatov "hencegését" hallani, és egy másik dolog az MSZP-s online adatbázist működés közben látni. A videón…..
immortalis Azért az szép... 2010.03.15 20:08:00
...ettől a mocskosrohadtszemétnemzetárulómulti Google-tól, hogy a .hu domain-en megemlékezett a Magyar Köztársaság nemzeti ünnepéről:..
mint olyan 2010.03.15 23:34:57
de.
Változnak a korok, ízlések, emberek ... Anno még volt stílusa a maffiának: És most, 2010-ben már csak ez jut nekünk: Majd megnézem mennyi marad Balogh Zsolt bátorságából, amikor megtalálja a félbevágott rúd párizsit az ágyában ... Hagyó, Zusci, Hunvald és minden…..
mint olyan 2010.03.09 12:35:03
immortalis Megszűnt a Gimiblog... 2009.09.07 14:53:00
...mint azt már a figyelmes olvasó észrevehette. Persze, egyes látogatóink már azt hitték, hogy miattam, illetve az írásom miatt let eltávolítva a Szent istván Gimnázium blogja. Hát nem, nem miattam, sőt, nem is a szalonzsidózós post miatt. Akit érdekel a blog eltávolításának…..
Szerintem már mindenki rájött magától is, hogy a videók között előbukkant olyan dolog, ahol hülyeséget beszéltem. Azaz hibáztam.Nincs ezen mit titkolni, nem vagyok Irate Gamer (tényleg, az létezik még?), hogy eltussoljam ezt. Természetesen senki nem dicsekszik azzal, ha valamit…..
Aki egyszer megnézett egy CT-vizsgálatnak alávetett Mc Nuggetset, biztos lehet benne, hogy ez a világ egyik legpszichedelikusabb tápláléka, amiről azonban hasonló bizonyossággal állítja aztán, hogy nem rendel belőle többet. A kompjútertomográfba fektetett Barbie babáról is…..
mint olyan 2009.04.07 18:26:25
Korábban már igen keményen anyáztam egy sort, amikor jobban foglalkoztam a 06-os kiadással. Nos, most folytatnám. Pár napja játszottam egy Crystal Palace - Norvégia meccset, ahol (csodák csodájára!) betaláltam a kapuba. Legalábbis ezt hittem én, kis naív... Felállt,…..
mint olyan 2009.04.07 17:06:08
Olyan rég volt már valami egzotikus betegség, hogy igen megörültem a Syndey Morning Herald cikkének, ami szerint Dél-Ausztráliában felfedezték a "kannabisz-szindromát". A tünetek: hányinger, gyomorfájdalom és hányásrohamok. Mint arra egy megelőlegezett kommentben…..
mint olyan 2009.04.05 16:54:25
@OmegA404: Ott a pont, alkohol se fűvel, se anélkül nem menő. (Kicsiben csak :))
Emailben kaptam az infót, elképzelhető, hogy új "anyag" jelent meg az utcai fűben. Elég bizarrnak hangzik a narancssárga színezék, ami a csigán kifolyt. Csirkepornak mondjuk lenne valami szaga, úgyhogy szabad a gazda, mi lehet ez: Vettünk valami gyepet, ami eléggé gyanús…..
mint olyan 2009.03.27 22:39:58
@shefoners: ó ember, kívánom neked, hogy élj vidéken, ha én ennyit kapok 1 g áráért, a seggem verem a földhöz örömömben. kétésfélká péz, igen, tudom, hogy gáz, de nincs más, és legalább ütős, de tényleg.
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.03.27 20:13:00
Jelenleg nem megy otthon az internet, úgyhogy nem tudom mikor fog újra frissülni a blog. (Nem otthonról írok)Megértésetek köszönöm, remélem hamar helyreáll, elég szar net nélkül.freddyD16:05 Na végre helyreállt minden. Te jó ég, internet nélkül úgy éreztem magam, mint egy…..
mint olyan 2009.03.27 21:09:19
 Meng Fandi designer fejéből már sok érdekes dolog pattant ki, de ez talán az egyik legütősebb.  Annak aki már unja a hagyományos ébresztőóra hangját és reggel szereti a sokkterápiát elkerülni annak jól jühet ez a kis kütyü.  A gyűrü lényege hogy a beállitott…..
mint olyan 2009.03.17 23:17:42
Sokáig tartott, de sajnos a futárszolgálat nem volt éppen toppon...De végre valahára megérkezett és Drake küldött egy videót. Egy "apró" meglepetéssel ;)  Sajnálom, hogy így alakult, de nem volt rá befolyásom és remélem azért így is sikerült örömet okozni…..
mint olyan 2009.01.31 22:17:45
Subba Végre péntek: Rugó 2009.01.30 16:10:00
Mivel péntek van, és még pár órát el kell ütni valahogyan - munkanélküli rézbaszó egység ezt a posztot hagyja ki. Tehát azoknak, akik még mindig bent rohadnak a munkahelyükön küldjük ezt a pár videót. Viduljatok fel pár percre, mert más kárán röhögni garantált…..
Subba Milli Chab: Folytatás 2008.12.15 21:57:00
Kötelességünknek érezzük, hogy beszámoljunk Milli Chab új videójáról. Nagyon felháborítónak találjuk, hogy a Magyarországra jellemző kötelező tíz éves késést semmibe sem veszi, és már most ráugrott a kétezernyolcas hangtorzítós, vokóderes vonatra. Bár az új…..
mint olyan 2008.12.15 23:05:21