Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DaVidFilmek

59 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DaVidFilmek Költözés 2019.07.18 21:36:55
Klikk ide, hogy a másik blogra eljussatok! Üdv ismét itt. Időközben megtaláltam a másik, régi blogomat. Úgy néz ki, hogy 2011-ben minden kreativitással leálltam, és csak a táncra koncentráltam. Nem is nagyon volt más választásom, mert egyébként nem tudtam volna elvégezni a munkámat, annyira…..
DaVidFilmek First Vlog 2019.07.18 21:14:16
2011 óta nem nagyon csináltam videókat. Legalábbis nem a Final Cut-ban, hanem csak egy-két rövid iPhone-on lőtt anyagot töltöttem fel. Most mivel hosszabb ideig beteg szabin leszek/vagyok, újra rámjött a kreativitás. Túl sok szabadidő. Most viszont a régi sablon (zene a háttérben, szép képek…..
Kapanyél Mi legyen a citrommaggal? 2013.01.12 05:00:00
Most, hogy elkezdődött az influenzaszezon, meg a gyerekek az iskolából amúgy is mindenféle nyavalyát hazahurcolnak, egyre több citrusfélét eszünk. Jó móka a magokkal kísérletezni, gyereknek, felnőttnek egyaránt. Emlékszem, kiskoromban a nagymamámmal a hatalmas fikuszunk földjébe dugdostuk a narancs-…..
DaVidFilmek Süti, nem süti 2012.03.28 23:07:00
Itt a tavasz, vele együtt a tavaszi fáradtság is. Mit lehet tenni ellene? Semmit. Pihenni, átvészelni. -mondta Maci Chef:) Ma esti edzés helyett inkább pihentünk és volt időnk finomat sütni-főzni. Maci főzött paprikás krumplit, amihez madársalátát nyomattunk egyszerű…..
 Majdnem egy év történéseit foglalnám össze nagyon röviden, hogy aztán a jelen történéseivel folytathassam a blogot. Zágrábból még tettem közzé néhány bejegyzést, aztán egyszercsak félbeszakadt a blogolásom május 29-én, 2011-ben Magyarországon. Utána még visszamentem…..
DaVidFilmek 2012.03.15 14:52:50
DaVidFilmek 2012.03.15 14:54:37
DaVidFilmek Szőke Sajt 2012.03.14 21:15:00
 Az iPades iPhotonak van egy nagyon egyszerű és látványos, igényes funkciója. Photo Journal-nak, vagy magyarul egyszerűen Naplónak hivják. Handrás a blogjában írt róla és tett közzé egy ilyen Naplót, ami nagyon tetszett és azonnal csináltam egy naplót a…..
DaVidFilmek 2012.03.15 14:52:13
DaVidFilmek Nagy szünet után... 2012.03.12 22:55:57
A legutóbbi bejegyzésem majdnem egy éve volt. Azóta annyi minden történt, hogy nem is igazán éreztem indíttatást, hogy folytassam a blogomat. Legyen ez egy újrakezdés bejegyzés és ahogy energiám engedi bepótolom az elmúlt év történéseit.  ..
Az elmúlt 35 évben számtalan olyan terméket dobott piacra az Apple, ami magán viseli Steve Jobs kézjegyét: a perfekcionizmust és a megalkuvás hiányát. Összegyűjtöttük most a legfontosabbakat. Apple I: ezzel kezdődött minden, a 35 évvel ezelőtt piacra dobott gép megalapozta a cég…..
DaVidFilmek 2011.08.25 13:09:54
@Fransisco Miranda: köszi. Le a kalapom az ilyen nagy koponyák előtt. Most nemcsak az apple-re és a számítástechnikára gondolok, hanem a zseni feltalálókra
DaVidFilmek Thor 2011.05.29 18:02:00
   Valamikor május közepén Pécsen néztem meg a Pityuval meg a Kecsóval a Thor-t. Nekik kevésbé jött be, de nekem annál inkább. Látványos, tele akciókkal, verekedéssel, jó nőkkel, jó pasikkal, tudománnyal, fantasztikummal és izgalmas történettel. Mindenki talál…..
 Tegnap elmentem az Anikóhoz a fodrász(unk)hoz egy szokásos hajvágásra és Ő mesélte nekem, hogy milyen finom lekvárt és limonádét csinált rózsaszirmokból. Én azonnal rákaptam a dologra. Ma reggel kimentem a kertbe és téptem a már elnyílt rózsákból két nagy maréknyi…..
 Tegnap nagy műtétje volt szegény kis Hercegünknek, ugyanis a hátán nőtt egy kis pukli még valamikor az új év után, ami egyszer kifakadt, majd begyógyult és most szerda reggel ismét csordogált a beltartalma a puklinak, amiről régebben azt hittük ártatlan zsírcsomó vagy…..
 Közeleg a nyár, egyre szebb idő van. Ritkán éreztem, ennyire azt, hogy melózni akarok, melózni akarok. Nem a próbák hiányoznak, meg a napi gyaki, hanem legszívesebben mindennap vagy leglábbis minnél sűrűbben szeretnék színpadra lépni. Május 5-én hazajöttem…..
DaVidFilmek Marci és a gyíkok 2011.05.06 18:56:00
 Kb. egy hete közöltem egy videót, amiben Marci kutya megszállott módjára nyomul a gyíkokra. Persze egyet sem kapott el. Naná, hogy nem. Gondoltam. Maci egyik reggel talált egy feldarabolt gyíkot a fűben....hmmmm. Marci sok Dextert nézett! Ennyit a szövegről. Ma lekaptam két…..
 Alig több, mint egy hét választott el bennünket Zágrábban a Shake your booty premierjétől, amikor is Masa (főnökasszony, táncosnő) olyan lábfájdalmaktól kezdett szenvedni, hogy járni sem bírt. Jött a pánik és a gyors megoldások keresése. Mivel a premier túl közel volt,…..
UPDATE: A premier és a többi előadás 1 hónappal később lesz. Június 11, 12 és 13-án.  Tegnap késő délutánra végre felkerült a YouTube-ra az úgymond "kulisszák mögött" videó, arról a darabról, amin Zágrábban dolgozok március 7-e óta. Legalábbis a fő…..
Steve Jobs ugye még a múlt héten jelentette be, hogy a mobil pozíciómentése nem feature, hanem bug, és az iOS következő frissítésével javítani is fogják a hibát. A BGR szerint az iOS 4.3.3-as verziója az üldözési mániások nagy kedvence lesz. Elsősorban azért, mert megszűnik a…..
 Itt a tavasz, süt a Nap, szép idő van. A gyíkok megszaporodtak és élvezik a szép időt. Valamiért beindítják Marciban a vadászösztönt, aki képes percekig hajkurászni őket, még akkor is amikor már réges régen eltűntek a fürge gyíkok. Marci csak azért is elkapja…..
 Ma olvastam aztán rögtön telepítettem egy kiegészítőt a Facebook-hoz, ami hasonlóan akar (fog) működni, mint a Skype. Egyelőre felhívhatod a facebookos barátaidat, de később tervezik beleépíteni, hogy mobil illetve vezetékes hívásokat is bonyolíthasson a kedves facebook…..
DaVidFilmek Otthon, édes otthon!!! 2011.04.19 16:18:00
 Vasárnap este érkeztem haza Zágrábból. Van egy hetem kicsit pihenni, feltöltődni. Mindenképpen aktív pihenésről lesz szó. Fontos, hogy megtartsam a kondimat, mivel április 29-én a Tánc Világnapján Leo Mujic féle "Do you still feed the animal..." című duettet fogok…..