Regisztráció Blogot indítok
Adatok
memphis55

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ma találkoztam a Pénzcentrum.hu által készített személyi kölcsön körképpel, melyben a Citibank úgy nyiatkozott, hogy az igénylők 2-3 nap alatt hozzájuthatnak a pénzükhöz, de szerencsés esetben akár a kérelem benyújtásától számított 24 órán belül megtörténhet a…..
memphis55 2010.11.04 09:39:23
@zoldbeka55:

Ez az egyenlítő hitel nem csak a nevében új, ez egy tök újfajta hitel típus, ez az első ilyen konstrukciójú hitel a magyar piacon, Európában ez már egy bevett típus. A lényeg, h akkor jár jól vele igazán, h a felvett összegen kívül van neked megtakarításod, havonta félretett pénzed, így ezeket összevonják, így nagyobb kamatot is kapsz érte, ráadásul a törlesztési futamidő is jóval csökkenhet, de ha jól tudom akkor itt előtörlesztési bírság sincsen. Itt független attól, h már rendelkezel-e már más hitellel v sem (ahogy mondta mámorka is). De sztem, ha bizonytalan vagy nézd meg az oldalon a hitelkalkulátort, ott ki tudod számolni a dolgokat, h mi és hogyan éri meg igazán. Rm tudtam segíteni :)
Szép napot!
Biztosan te is gondolkodtál már azon, hogy vajon mi a hosszú élet titka. Gyakran hallani hogy világszerte vannak emberek akik már 100 év fölött járnak és még mindig fittek és élettel teltek. Vajon mi az ő titkuk?   A génjeinkbe állítólag 120 év van bekódolva, na de akkor…..
Voltál már úgy hogy teljesen fel voltál villanyozva az elhatározásodtól, hogy leadsz x kilót és csodálatosan fogsz kinézni, hogy szerzel magadnak egy tökéletes munkahelyet ahol kiélheted mondjuk a kreativitásodat, hogy írsz egy könyvet…. És akkor hirtelen egy sötét fekete…..
memphis55 2010.10.08 17:33:33
@besokalok: Nem szabad mindenféle gyógyszereket beszedni, amit az orvosok felírnak, mrt ezek nagy része tele van mellékhatásokkal, sőt vannak olyanok, amelyek függőséget okoznak. Ha mindenképpen a gyógyszeres kezelés mellett döntesz, ott vannak a homeopátiás gyógyszerek. Ezeknek nincsen mellékhatásuk, és u.a. v jobb eredményt tudsz velük elérni. Én a sedatif pc készítményeit már kipróbáltam, ezeket tudom ajánlani, de hallottam más készítményekről is, h elég hatásosak!
A hír nem új, valamikor februárban már bejelentették, hogy az angliai Derbyben utcát neveznek el a játékipar egyik ikonikus alakjáról, a női Indiana Jonesról – sőt, már decemberben sejteni lehetett ezt, akkor dőlt el az utcanévre kiírt szavazás. A fejlemény most annyi, hogy…..
memphis55 2010.08.02 14:23:15
Nagyon tetszett a zenéje, egészen odáig amíg meg nem hallottam teljes egészében az eredetit. :) De ugyanígy voltam a Focus reklámmal is. Tehát a reklám: És az eredeti: (Az Ogilvy Advertising London készítette.) És az eredeti: Pluxus - Transient   ..
Egy Polskival szép az élet. Még akkor is, ha nincs két kerek lámpa az elején, vagy négy henger az orrában. Sőt, még akkor is, ha egyetlen henger sincs az orrában. Sokadalom Bevallom, a Polski Fiat 126 mindig is autóbuziságom periférikus látómezejének legszélére szorult. Persze…..
memphis55 2010.08.02 12:08:18
Kinetikus hétvégék a Forddal! Ha eddig még nem volt alkalma kipróbálni az új kinetikus Ford modelleket, most lehetősége nyílik rá, hogy egy kellemes hosszú hétvége keretében tegye ezt meg. Nyári játékunkban három különböző kinetikus hétvégét nyerhetnek! Romantikus…..