Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Renikeee

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Hippibusz sátor 2011.05.18 09:23:00
Nyár, fesztiválszezon, nyaralás, sátrazás. Választhatunk hagyományos sátrat is, de mennyivel menőbb egy ilyen Volkswagenes minibuszos sátorban aludni. Teljesen olyan, mintha autó is lenne alatta. Három színben kapható: sárga, piros és kék. Belül két lakrészre osztható, az egyik…..
Névjegykártya rendelés: itt Szórólaptervezés, nyomtatás  Tartós, professzionális eredményt érhetünk el a költségek töredékével is, ha otthon festjük hajunkat.      Ha úgy érzed hajad színe elhalványítja szépségedet, válassz egy…..
Renikeee 2011.05.11 10:27:29
@leilahercegno:
Én múlthéten próbáltam!
És nagyon jó!
Ez volt az első, hogy egyedül festettem be a hajam. Mivel hab, ezért semmit nem kentem össze, csak a hajam:) Nem folyt, nem csöpögött..először féltem, hogy egy idő után összeesik a hab és folyékony lesz, de nem.
A szín is olyan lett, amire számítottam és mindenhol befedte a hajam.
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy hogy bírja a hajmosást, mennyire tartós. Remélem ebben sem okoz csalódást:)
Renikeee 2011.05.18 11:01:16
@Dódi_: Ez nagyon igaz. Én is végigjártam egy csomó festéket és színezőt még ez előtt. Elég sokáig tartott, mert nem akartam azért alkalmanként váltogatni, hátha az még rosszabbat tesz a hajamnak.

No, de most végre jó! :)
Filmdroid Cera thrillerben játszik 2011.05.10 18:24:46
Michael Ceráról nem az a kép ugrik be, hogy thrillerekben játszik, a halk szavú fiatal színész azonban mégis egy ilyen filmre bólintott rá. Cera a Magic, Magic projekthez adja a nevét, amiben egy baráti társaság Chile kietlen vidékén teszi tiszteletét, az egyik csaj érzi, hogy…..
A McDonald's új "Párszázas" reklámja szerint náluk vége az egyet fizetsz kettőt kapsz időszaknak, mostmár minden 200 Ft, a sajtburger és az almás pite mellett még az eladó hölgy telefonszáma is, aki úgy tűnik kérhető elvitelre is, de a bevállalósabbak helyben is…..
Nagyon tetszett a zenéje, egészen odáig amíg meg nem hallottam teljes egészében az eredetit. :) De ugyanígy voltam a Focus reklámmal is. Tehát a reklám: És az eredeti: (Az Ogilvy Advertising London készítette.) És az eredeti: Pluxus - Transient   ..