Regisztráció Blogot indítok
Adatok
InformatívTeknős

267 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bruce Campbellnek éppen volt 100 ezer dollárja, amit elköltött erre a Boeing 727-200-es gépre. Hogy mit csinált belőle? Egy lakást. Azt mondja, valószínűleg élete végéig itt él majd, teljesült ugyanis élete álma. A képeket itt találtuk.  ..
A Svéd Nemzei Könyvtárban található ez a 16. századi könyv, a képeket pedig ők töltötték fel az internetre. Hogy mitől különleges? Hát abban, hogy egyetlen írásnak látszik, de nem az. Hat könyv van benne. Nem hiszed el? Szerintünk a képek meggyőznek majd. A vallásos…..
Gondolt egyet ez a két szimpatikus fiú és az apukájuk és előkapartak pár képet a porosodó albumból, hogy jól megcsinálják őket újra. Nos, ez lett belőle! Még több fotó a forrásnál >>> ..
Valahol a sírás, hisztérikus kacagás, kétségbeesés és bölcs elengedés határán ragadok klaviatúrát. Tegnap délután itthon a család, pocakban 7 hónapos bébi, aki édesanyja elcseszett szervezetének köszönhetően végigküzdötte az elmúlt 7 hónapot és még két-három hónap…..
Balogh József úron néhány napja már röhög az ország. Ő az ugye, aki azt tudta mondani, hogy a vak komondoron esett át élete szerelme egy lagzi után és került koponyaalapi töréssel kórházba. Most viszont minden kiderül, mert elkészült a nagy magyarázó. Pontosabban a…..
Miután megnéztük a Jáki templomot és a legkisebb települést is, itt az ideje, hogy bepillantsunk a legszegényebb falu életébe. Csenyéte község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található Encstől 20, Miskolctól közúton 57 kilométerre északra…..
Lesotho után használjuk ki azt, hogy itthon is szinte bármit megmutathatunk nektek, amit bátran körbe is tudtok járni. Mai célpontunk Ják, azon belül is a Jáki templom. Az 1220-ban alapított és 1256-ban felszentelt templom a magyarországi román építészeti stílus meghatározó…..
InformatívTeknős 2013.04.26 16:41:16
@doggfather: persze, most ennyire futotta :)
Iborfia újra előkerült a hírekben. Igaz, hogy a Fidesz közleményében Iborfalva szerepelt, a dolog lényegtelen. Meg az is, hogy csak azért említették meg, mert örülnek a rezsicsökkentésnek. Iborfia most azért is érdekes, mert a Google Street View segítségével megnézheted, hogy…..
Lesotho Magyarországgal együtt ébredt arra a hét elején, hogy náluk is működik a Google Street View. Bizonyára széles tömegek ugrottak rá ott is az internetre és posztoltak vicces, vagy viccesnek szánt képeket az országról. Mert legyünk biztosak benne, hogy ott is vannak elütött…..
Az milyen már, hogy a külföldieket az ország első pénzautomatájánál lehúzzák? Lisztferihegy euronetes ATM-jénél a felhasználónak jóvá kell hagynia a "speciális" árfolyamot, sőt azt is, hogy emiatt nem fog utána panaszkodni: Az köztudott, hogy a reptéri pénzváltó több,…..
InformatívTeknős 2012.09.18 14:54:01
Igaz, hogy nem vettem, hanem eladtam. Igaz, hogy nem vagyok turista, hanem egyszerű, nyaralásból hazatért állampolgár. De az is igaz, hogy 2012.08.28.-át írunk és nem 2006-ot. Mivel egyszerűen az én balfaszságomról van szó, ez az írás nem arra szolgál, hogy a legális…..
Megláttam a hírt és csak néztem magam elé. Nem akartam elhinni, hiszen napokkal ezelőtt még a Touron viccelődött, mondta az én szívemnek oly' kedves poénokat. Most pedig...Kezdjük ott, hogy azt sem tudtam, mi az a kerékpársport. Nem tudtam mi az a Tour. Nem tudtam mi az a sárga…..
Biztos emlékeztek még a hippi srácra, aki borsót fejt a villamoson. Nos, most egyik olvasónk olyasmire bukkant, ami a legvadabb divatmajmokat is rabul ejti majd. Lakkozott körmű kutya. Amíg ízlelgeted, forgatod a szádban az elhangzottakat, íme a kép, hogy a vizualitás is meglegyen…..
A Tömegközi Facebook oldalán feltettünk egy kérdést, hogy kinek melyik a "kedvenc" vasúti átjárója. Értsd, szerinte hol kell a legtöbbet várni, feleslegesen. Persze, mint minden más, ez is szubjektív dolog, a MÁV-nál pedig biztosan van rá magyarázat, hogy miért…..
Előző bejegyzésünkben arról volt szó, hogy Rákoshegy állomáson egyszerűen nem állt meg az egyik szerelvény. Már akkor feltételeztük - a kalauz elmondása alapján - hogy a mozdonyvezető lehetett a ludas. Most megkaptuk a MÁV válaszát, egészen pontosan a MÁV Zrt. Kommunikációs…..
A címben szereplő mondat ugyan a kaller száját hagyta el, történetünk főszereplője azonban egyáltalán nem ő, hanem a mozdonyvezető. Átlagos februári csütörtök délutánnak indult. Azon elmélkedve, hogy milyen jó már világosban elhagyni a munkahelyet, negyed órával…..
InformatívTeknős 2012.02.11 00:50:52
Ambrus Attila az MTI-vel közölte, hogy hamarosan összeszedi magát és ellenszolgáltatás nélkül megmutatja magát a nagyérdeműnek. Annak a közönségnek, amely olyan hangerővel várja, szinte követeli a Viszkis eljövetelét, hogy félünk, összeroppanunk alatta. Habár nem látunk…..
Nyelv Pírszinges 2012.01.19 11:17:00
Nyelv Hegyes 2012.01.19 11:15:00
Nyelv Nyálasan izgató 2012.01.19 11:06:00
Nos, mivel az ünnepek alatt mindenkit jól békén hagytunk a történetekkel, most többet is egyszerre fogunk közkinccsé tenni. Reméljük senkinek nem ártott meg a bejgli, nem lett másnapos a gyerekpezsgőtől és elképesztő lendülettel vág neki ennek a csodálatos 2012-es évnek. Ha…..
A nagyszülők csodálatosak. Amíg kicsik vagyunk, náluk töltjük a nyár nagyobb részét, amíg anyuék gályáznak. Mindent megvesznek nekünk, amit csak tudnak, lehet tőlük bármilyen süteményt kérni, megcsinálják és addig nézhetjük a tévét, amíg le nem ragad a szemünk.…..
Az már több bejegyzésünkből is kiderült, hogy a Szállítóknak nincs könnyű dolguk. De mit lehet tenni egy mámoros részegekkel tömött buszon, éjfél körül? Zoli történetéből kiderül, köszi! Történetünk vidéki nagyvárosban, közelebbről Szolnokon játszódik, valamikor a…..
Van, amikor minden - egyébként normális és kedves - Szállítónál elszakad a cérna. Itt most azt lthatjuk, amikor már csak egy szinte láthatatlan rész tartja össze. 6-os villamoson történt az esemény jóval éjfél után. A jármű tele, ahogy az lenni szokott, jó igényesen.…..