Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HHanna

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Not Sex But London Csak pozitívan! 2010.08.14 02:49:00
 “Mi az, ami képessé tesz bennünket, hogy elérjünk egy célt, egy álmot? Csak ez a kis szó: akarom. Nincsenek leküzdhetetlen akadályok, csak emberek, akik nem hisznek az akadályok legyőzésében.” (Kurt Dimberger) Mi AKARJUK, én legalább is nagyon! Talán még nem…..
"Függetlenül attól, hogy mi történt veled az életben, onnantól kezdve, hogy másképp kezdesz el gondolkozni, a benned lévő erő feléled és átveszi életed irányítását! Mindent tehetsz, vehetsz! Minden lehetsz!" idézet a A Titok-ból Otthon most ünnep van…..
 Fejünkbe vettünk miután fél 1 után felkeltünk, ma végre a nyakunkba vesszük a várost. Itt volt már az ideje, mert kint létünk alatt még nem volt alkalmunk érzékelni, hol is vagyunk valójában, hiszen idáig hulla fáradtak voltunk, a városból szinte semmit sem láttunk és 90…..
Essen szó az utazás előtti napokról...Érdekes érzés volt, az ember szinte fel sem fogta, mire vállalkozik. Ilyenkor bár már a pakolás jár a fejedben, és az, mi mindent kell még elintézned, nem realizálódik benned, hogy 4 és fél hónapig távol leszel a megszokott környezettől, a…..
Elaludtunk. De szerencsésen (nekem így még nem sikerült =D ), hiszen a telefont, amin az ébresztő szólt akkor még nem állítottam át, így pontosan időben sikerült felkelnem a röpke egy órányi szundi után. Kénytelenek voltunk korán kelni, mert Laci (szintén egy nagyon rendes…..
Not Sex But London Welcome! 2010.08.06 06:03:00
Lássuk csak, hogy is lehet kezdeni egy blogot…talán azzal, hogy tisztázzuk, milyen célból jön létre. Ezen az oldalon két fiatal lány ügyes-bajos utazásáról találtok lehetőleg minél sűrűbb időközönként élménybeszámolót, saját tapasztalatokat. Legfőképp…..