Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Müller őrmester

0 bejegyzést írt és 217 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Napvilágot látott a hír ( jóvan, majdcsak holnap, tudom, Hot magazin csütörtökön, stb...), miszerint a bibircsókos Tóncsi, és a tésztaképű Pachmann együtt vannak ismét, miután 17 éve egyszer már szakétott ez a két gyönyörű ember.Ezek már annyira hülyék…..
 Az ízlelőbimbóim szabadságot kértek a karácsonyi készülődésből...Megunhatatlan, nagy klasszikust készítettem: az én receptem annyiban tér el a hagyományostól, hogy egy kevés gombát is teszek bele. Persze ősszel a legjobb, mikor még van kerti paradicsom és paprika, de már fűszeres erdei gombát…..
„A jobbikos képviselőtársak mindjárt nem fognak mosolyogni” – kezdte egyik hozzászólását a fideszes Berényi László a Gyöngyöspata-bizottság szerdai ülésén. „Vajon mindenki örül annak, amit önök csinálnak? – célozta a kérdést Juhász Oszkárnak – Ön polgármesteri esküt tett, és azokért nem vállal…..
Egy induló kapcsolatnál a legnagyobb hülyeség előre eltervezni, hogy márpedig ez alkalmi lesz. Mert ha megjelenik a felek között a szerelemnek nevezett cucc, akkor az irányítás könnyen kicsúszhat az ellenőrzés alól. A csaj összejön egy nős pasival, aki még a házasságát is…..
Müller őrmester 2011.11.29 10:24:36
Svante Pääbo professzor 2010-ben jelentette be, hogy DNS-vizsgálatai szerint a mai ember keveredett a Neander-völgyi emberrel. Azóta e mailekben jelentkeznek nála Neander-völgyiek vizsgálatra, vagy ajánlják figyelmébe férjüket, feleségüket. Svante Pääbo, a Max Planck Intézet…..
Müller őrmester 2011.11.25 10:45:41
A dán, norvég, és svéd halászati miniszterek 2011. november 23-án szerdán összeültek Stockholmban, hogy aláírják azt a megállapodást, mely betiltja a kifogott halak visszadobását a Skagerrakban. A Skagerrak egy tengerszoros Norvégia délnyugati partja, Svédország nyugati partjai,…..
Megértjük a világot. Nem akarja kitenni sem az ENSZ-t, sem a Biztonsági Tanácsot Orbán Viktor nagyhatalmi törekvéseinek, világ-újjászervezési kísérleteinek, konyhafilozófiáinak, fölényeskedéseinek, kokijainak és sallerjainak. Ezer megoldandó, súlyos problémája helyett nem…..
hogyvolt VV5 - 1X47 2011.10.30 19:00:00
Hogy őszinte legyek, miket beszélek, szóval, hogy megmondjam az őszintét, utána kellett néznem annak, mi a frász az a selyemsonka, aztán még inkább nem értettem az egészet. Kezdjük ott, hogy nálunk, a tanyán sonkája a disznónak van, szándékosan nem írtam sertést, mer’ az…..
 Dörner Györgynek sikerült felkavarnia az állóvizet. Ez nem semmi, ha meggondoljuk, hogy a Jobbik rendesen izmozott annak érdekében, hogy összejöjjön nekik a témában egy tizedennyire sikeres médiahack. Bár született a tárgyban nagyon jó szakmai elemzés, a reakciók többsége…..
Müller őrmester 2011.10.22 12:20:48
                … akkor azt legalább élettársaként tedd, különben visszakövetelheti rajtad az adócsalás miatt neked átutalt pénzt! Akkor is, ha már kifizetted! S ha nálad lakik, jegyezd föl, mennyibe kerül neked a ’kis ő’!     A férfi elvált és…..
    Ma én következem: a nap jelentős részét a SPAR konyhájában töltöm, természetesen főzéssel. A Spar Chef nyereményjátékban februárig kéthetente más gasztroblogger főz öt hozzávaló felhasználásával, melyeknek szerepelniük kell a versenyzők által beküldött receptekben is. Bodrogi Eszter…..
St.Yvette Bárja 18+ Dilemma 2011.10.15 19:21:00
Kérek mindenkit mesélje el, hogyan oldja meg azt, hogy ha elfogy a Wc papéros az adagolón+ a bekészített guriga is, és pont a klozeton szülöd meg a kisjézust, es már csak 3 kockányi papírocska hiányzik a fullhigiénés élményhez. Örömóda mínusz háromszor 100cm2 3…..
  "Az almaszósz, az almaszósz, ne hajíts bele galacsint, mert arra int a vén kalóz: jöhet utána palacsint!" Ezt a bugyuta dalocskát már akkor is utáltam, mikor életkorom okán elvárható lett volna tőlem legalábbis némi tolerancia - de akkor is úgy gondoltam, hogy a szerző…..
Müller őrmester 2011.10.13 10:54:12
Váci utca Így vonultak 1967-ben 2011.10.07 08:12:00
Újabb kedves, régi divatvideókat találtunk a múltból. Öt évig, 1966-1970-ig futott sikerrel a német televízió divatsorozata, a Paris Aktuell, innen a részletek. (A videók zenéjét utólag vágták alá, Pierre Henry jegyzi. Ő a musique concrète egyik úttörője, az elektronikus…..
A hölgyek orra nagyon kényes az illatokra. A jó illattól beindulnak, a libidó az egekbe szökik, a ruha meg a szoba sarkába!A rossz illat e hatás ellentettje, a pályázót esélytelenné teszi egy izmos testszag, más néven „ösztön illat”. Hiába minden, ha az illat nem…..
 „Európa beteg embere”, ezzel a jelzővel illeték az elmúlt századokban Törökországot. A kétezres évek eleje óta azonban nagyot fordult a világ. A XX. század eleji, atatürki reformok óta az ország politikájában a fő hangsúly egyértelműen a nyugati…..
hogyvolt VV5 - 1x18 2011.09.30 15:35:00
Örömkiáltásom hörgésbe váltott, mikor tegnap este megláttam Balázson azt a kardigánt, amit bármelyik jobb érzésű tanítónéni még a kisegítő iskola anyák napi műsorán is lecincálna a kis Kevinkéről, hát még mikor azt hallottam tőle, hát igen, a Lakók seggébe Lilu…..
(Röpbejegyzés - kommentelések helyett-) Blogokat olvastam így reggel, és egy megszokott, de felette undok téma került elő újra, most konkrétan a népszámlálás kapcsán...Mer' vannak a hívők, akikről mindenki tudja, hogy ostobák, és minek foglalkozni velük, elég ha csak bemondunk…..
A szerb főváros második ilyen jellegű rendezvényét a héten felmerült biztonsági kockázatok miatt nem lehet megtartani. Az eredetileg vasárnapra (október 2.) tervezett demonstrációt megelőzően több arra utaló jel is volt, hogy a hatóság és a politikusok nagy része, valamint a…..
Müller őrmester 2011.09.27 09:51:28
Blogosz Kertész és én 2011.09.21 12:42:00
  Kertész leszek. És most nem szemétkedek egy tulajdonnévvel, dehogyis. Hanem tényleg Kertész leszek, lettem - egy kicsit legalábbis. Elmondom. "Visszavonta Kertész Ákos író budapesti díszpolgári címét a Fővárosi Közgyűlés szerdai rendkívüli ülésén. A döntést a…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
  Kedves MT,  2 éve dolgozom egy cégnél mint rendszergazda, és mint weboldal szerkesztő. Egészen az utóbbi időkig nem volt problémám a céggel, helyesebben talán a kisebb elodázott problémák most törtek a felszínre. A cég ahol dolgozom egy házaspáré.…..
Marios Schwab 2012-es tavasz kollekciója az erőteljes, igazi film noir-os és neorealista mozis végzet asszonyát idézte meg. A negyvenes évek szabását és a Betty Bacall hajat viselő modellek feketében, púderrózsaszínben és mályvában vonultak…..
Müller őrmester 2011.09.20 09:55:41