Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezrem

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki el van ájulva a Bioshock Infinite-től (én is), a hét játékcsaja nem is lehet így más, mint Elizabeth, akit a játékosnak ki kell mentenie a lebegő városból, Columbiából. Az első két Bioshockkal elég magányos élmény volt játszani, mert a főhős egyedül szállt szembe a…..
Ezrem 2013.03.31 20:46:26
@Őrjöngő Sandy: +1

Fugáznám.
IDDQD A sárkányok nehéz élete 2011.11.09 14:38:00
Talán Süsü miatt gondoltam azt gyerekként, hogy a sárkányokat nem bántjuk. Később, a  különböző szerepjátékok szabályrendszereinek köszönhetően megtanultam, hogy már csak azért sem böködünk tüzet okádó, mágiával telt ősgyíkokat, mert tüzet okádnak, és nem utolsó…..
Ezrem 2011.11.09 15:51:39
@Cathfaern: Nem csak a játékos nem rendelte gyorsbillentyűhöz a csodálatos varázslatait amit percenként váltogat harc közben.
A múlt heti kölni gamescom játékshow idén is amolyan E3 light volt, a nyári Los Angeles-i buli után kevés nagy bejelentéssel, a híreket leginkább a "na, XYZ játékból kiadtak egy új videót" típusú nemannyirabrékingnyúzok uralták. Meg a DOTA2. Nem hiszem, hogy bárkinek…..
Ezrem 2011.08.23 09:29:45
@DrBala: Kis szívem szerint belekötnék abba, hogy a LoL "összetetebb", de mindenkinek meg van a saját véleménye.

Viszont arra is gondolj, hogy az a 15.000.000 reg-elt user aktív-e, egy olyan játékban ahol _ingyen_ lehet regisztrálni.
Valamit egy helyet mutass légyszíves, ahol azt írják, hogy ingyenes/micro lesz.
Ezrem 2011.08.23 20:17:02
@DrBala: Nyilván semmit se ér egy cc teamfight-nál(vagy Lich ulti) :)

Tudtommal nem free-ként indult, igaz szinte 0 hatása van rá, hogy mennyien fognak játszani évekkel később. Szerintem egy szóval sem említettem, hogy nincs benne üzlet és nem népszerű.
(megjegyzem, hogy Runescape nevű csodával is sokan játszottak régen, talán még mindig)

Igazából arra, hogy mennyien játszanak vele egy legyes-kakis példát tudnék mondani, de akkor fény derülne a véleményemre a játékról.(avagy már megtörtént?)

Főnökként én is fényezném a játékomat ilyen szövegekkel.
Ezrem 2011.08.24 18:40:25
@Archenemy: Végtére, direkt ezért nem mondtam, ráadásul írtam, hogy "véleményem a játékról".
Kiszivárgott (vagy direkt kiszivárogtatták, a jóég tudja ma már megmondani, mi az ami csak úgy magától történik, és mi vírusmarketing) egy videó a Microsoft WGX (Windows Gaming eXperience) nevű projektjéről, ami elvileg a Windows 8-ba szánt, windowsos, közösségioldalas, xboxos…..
Oké, csak egy PlayStation Portable-t, na de akkor is, mennyire kell betegnek lenni ahhoz, hogy valaki tempurabundába forgassa a PSP-jét és forró olajban kisüsse? Csak mert a lenti videón pontosan ez történik, egy srác PSP-tempurát csinál, aztán kicsit meg is rágcsálja, miközben az…..
IDDQD Heti retro: Warcraft II 2011.02.17 15:30:00
Jól megszívattam magam a múltkori szavazással, sokáig nem tudtam, hogy a Doomra vagy a Warcraft II-re készüljek. Ráadásul mindkettő igen ismert és szeretett játék, olvasói elvárások az egekben, omg, omg. Végül a Warcraft II nyert, aminek a történetéről egyébként meglepően…..
A közelmúltban többször felmerült (mind a két női olvasónk kérte, és hát mikor máskor teljesítsük, mint ma, Bálint napján), hogy lehetne a pénteki/hétvégi rovatnak megfelelően játékfickó is néha a blog hasábjain, így (korántsem hagyományteremtő jelleggel) lássuk is az…..
Nagyon érdekes grafikont tett fel a Redditre egy gortag fedőnevű júzer. Emberünk a Halo: Reach pályáin játszott egy hatperces meccset multiplayerben, miközben egy orvosi műszerrel mérte a szívverése ritmusát. A kapott görbét összepasszintotta a játékbeli történésekkel, és…..
IDDQD Cthulhu megmenti a világot 2011.01.05 23:18:53
Ritkán szoktunk itt az IDDQD-n új játékok megjelenéséről/bejelentéséről beszámolni, mert szeretnénk hagyni valami témát a világ összes többi gémeroldalának. Néha azonban, ha az adott játék lendületből kiakasztja az állatság-o-méter mutatóját, kivételt teszünk…..
Ezrem 2011.01.06 17:22:37
@Savior: Félreértesz, nekem mindkettő tetszik. Nem kevertem semmit csak nem emlékeztem Az árnyék az időn túlról címére.

Viszont itt egy remek képregény a HP Lovecraft és Batman rajongóknak: halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1416&catid=7&Itemid=2 :)
IDDQD Napi képvicc 2011.01.05 12:14:34
Vajon mi sül ki (sic!) abból, ha a Half-Life találkozik egy igazán elvetemült szóviccelővel a konyhában?..
Ezrem 2011.01.05 13:05:40
IDDQD 2010 IDDQD-kommentekben 2011.01.02 12:00:00
2010-nek vége, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, az újságírók, bloggerek számot vetnek, aztán learatják, és megnézik a termést. Mi sem akarunk kimaradni, a következő napokban több „2010 izéi” poszt lesz. Most például megnézzük, milyen emlékezetes kommentek…..
Ezrem 2011.01.02 19:36:47
@whitboy: Ezaz! Márcsak azon kell dolgoznod, hogy a "zsidó hancu"(o-val) kifejezéssel a google ide mutasson!

Amúgy meg jópofa dolog, hogy egyetlen egy kommentből poszt lesz.
IDDQD Pénteki játékcsaj - Ivy 2010.12.17 11:44:00
Még a karácsonyi hangulat előtt le szerettem volna tudni Isabelle Valentine-t, azaz Ivy-t a Soul Caliburből, mert akkora mellei vannak, hogy még a legliberálisabb olvasóink is felháborodott e-mailekben tiltakoznának amiatt, hogy feldöntötték a fát az orvul előbukkanó orbitális…..
Zseniális videó következik arról, ahogy az új Call of Duty játék, a Black Ops újraértelmezei a casual gaming fogalmát. Az fps első, kubai pályája látható „hardened”, azaz nehezített fokozaton játszva. A játékos gyakorlatilag lövés nélkül tolja végig a pályát,…..
Ezrem 2010.11.26 14:53:47
@_Cactus_: Hát nem tudom, talán volt 1-2 rész de nem is tudom... én inkább úgy éreztem hogy én csak az egyik vagyok a sok közül akik harcoltak, kivéve 1-2 S.A.S részt. Lehet hogy csak a nosztalgia szépít. :)
Ezrem 2010.11.26 23:23:55
@Lenry:

+1
Gamer körökben az utóbbi napokban az a fiú a legnagyobb sztár, akit csak úgy ismernek a neten, hogy „a vörös pólós srác”. Emberünk a múlt heti BlizzConon lett híres, amikor a „kérdezz a World of Warcraft fejlesztőitől” panelen olyan kérdést tett fel,…..
Első felvonás, kábé két hete: a Valve bejelenti, hogy elkészíti a megasikeres Warcraft 3 mod, a DOTA folytatását. A nép örül. Második felvonás, két napja: a Blizzconon Mike Morhaime Blizzard-atyaúristen bejelenti, hogy elkészítik a Starcraft DOTA-t. A nép örül. Harmadik…..
A mai napot az egzotikumnak szenteljük, és a Resident Evil 5 keménycsaját, Sheva Alomart állítjuk ki középre. Lépjünk gyorsan át magán a neven, mert attól még, hogy kezdő kalandmesterek alapfokú névadási képességével született meg ez a borzalom (Alomar, most komolyan),…..
Mindannyiunk bánatára Stöki szabadságon van, így leesne az aranygyűrű az ujjáról nincs most kedve a szerdai retróval bütykölni, de hogy ne vigyen el minket a népharag, kitaláltam valamit, amivel hozunk is ajándékot meg nem is, satöbbi.Szóval kivételesen nem egy régi játék…..
IDDQD Guitar Herót a vulkánba! 2010.08.10 14:30:00
Azt mondják, hogy a gyűlöletre épített reklámkampányok mindig elérik a céljukat, de azért aki egy halom Guitar Hero-kontrollert hajít bele egy vulkánba a hírverés kedvéért, az nagyon utálja az eddig megjelent ritmusjátékokat. Mindenesetre a Power Gig készítőinek annyira elege…..
Nem titok, hogy az Activison nagyfőnöke, Robert Kotick nem éppen kedvencünk, és a jó Bobby mindig mond vagy csinál valamit, amivel megerősíti az ellenszenvünket. A héten például elveszített egy pert (vagy inkább két pert), ami azért érdekes, mert az egész egy szexuális…..
A fiatalabbaknak talán már nem mond sokat Richard Garriott neve, aki viszont nem pc-n kezdett játszani, fejből vágja, hogy Lord British meg hogy Ultima. A játékipar egyik legendás fejlesztője ő, egyben az egyetlen játékpiac-közeli ember, aki járt az űrben – 2008 végén ugyanis…..