Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joe De Miro

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         Tisztelt Partnerünk!  Tekintse meg legújabb akciós termékeinket!   Saunabau luxus ajtópánt, gömbölyített, matt alu.Ára: 2 070,-Ft. + Áfa (2 630,-Ft.)Saunabau luxus ajtópánt, gömbölyített, krómÁra: 2…..
 Tisztelt Partnerünk!  Közép Európában elsőként a Saunabau-nál csodálható meg élőben a forradalmian új HARVIA Globe luxus szaunakályha!  Forgalmazását Május hónapban…..
 A 2012-es Monster Energy AMA Supercross sorozat 4. versenyén Oakland-ben James Stewart állhatott a dobogó legfelső fokára. Ezzel megszerezte a Pirelli-nek az első AMA Supercross győzelmet. Elöl a speciális supercrossra fejlesztett abroncsot, a  Scorpion SX-et, hátul Scorpion…..
 Készüljön fel a szaunaszezonra!Őszi szezonnyitónk alkalmából bővült kínálattal és vonzó árakkal várjuk minden kedves Partnerünket!Kérjük, tekintse meg a nettó listaárakat tartalmazó új árlistánkat!Az új Saunabau termékkatalógusok már átvehetők ürömi…..
Tanácsok kezdő szaunázóknak!   Egyszer mindannyian kezdők voltunk, szaunázás terén. Azt szeretnénk, hogy Ön, mint kezdő, teljes mértékben élvezze és érezze a szaunázás kedvező hatásait. Lehetséges, hogy egy bizonyos „megszokási időszakra” lesz…..
Molnár Alexandra Somogyvár - Ladycross, 125 B 2011.10.10. Legyél Te a Jövő Bajnoka pályázatSzavazz Te is a kedvenc fiatal sportolódra és oszd meg! Segítsd hozzá, hogy ő legyen a Jövő Bajnoka, és elnyerje a Felix Promotion 1 000 000 forint értékű, egy éves menedzseri szerződésre…..
Gyermekek is szaunázhatnak?  Két finn tudományos vizsgálatban, amelyben újszülöttek és kisgyermekeket 15 percre kitették a szauna melegének kiderült, hogy az nem veszélyezteti egy gyermek egészségét. Európában is egyre elterjedtebb, hogy a gyermekeket elviszik szaunázni.…..
A VB -re előkészített pályán, a mély homokkal megkűzdve, a 2. futamban a szenzációs 19. helyen, 2 világbajnoki pontot szerezve, harcolta  be magát a célba.Nagy gratuláció neki, egy nagy álom vált valóra, amit még maga sem hitt el....a tervezés időszakában. De mindig…..
 A szaunázás okozhat lázat?    Egyes esetekben „gyógy-láz”-ról beszélhetünk. Ez egy állapot, melynek hasonló hatása van, mint a láznak, tehát magasabb belső hőmérséklet, például 38, 5ºC. Ez csak egy „túlmelegedés”, amelyre a…..
  Képek a versenyről itt!..
  Nagy melegre az emberi test a bőrben lévő véredények tágulásával, és izzadással reagál. A cél, a belső hőmérséklet (37ºC) tartása, ami a normális hőmérsékletnek felel meg. Szaunázás közben ez csak részben sikerül, annak ellenére, hogy a gyorsan…..
Szauna imádó Blog 2011.06.23 11:25:00
A helyes szaunázás fortélyai          A szaunázás annyit jelent, hogy a testünket kétszer, háromszor felváltva felmelegítjük és lehűtjük. A szaunázás folyamatán háromszoros „szauna menet” értendő.1.…..
Szauna imádó Blog 2011.06.23 10:57:00
 Miért és mire jó a szaunázás?  A szaunázás igazi testi és lelki lazítást, valamint a test tisztítását és méregtelenítését biztosítja. Jótékony hatást fejt ki a szívre és a vérkeringésre nézve is.Kérdőíves felmérések alapján a következő válaszok…..
Szauna imádó Blog 2011.06.21 10:45:00
  A szaunák kialakulásának története A szauna szó a finn nyelvből származik. A szaunázás egy fürdési módot fejez ki, mely Finnországban évszázadok óta elterjedt. Minden tó és folyó partján állnak kis fürdők, melyek az ott élők felfrissülését,…..
Motocross hírek Sebi sérülése 2011.06.14 20:17:00
  Újabb versenyző indulása kétséges a bajnokságban sérülés miatt...Sebastian Alliance az MX50 (Mami Yamaha Fehér) a kategória, jelenleg a bajnokságot vezető versenyzője szenvedett súlyos sérülést.A sors fintora, hogy még motor közelében sem volt mikor megsérült!Egy…..