Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rozoga69

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
budapest A szem 2013.01.15 14:35:42
Rékát ugyan fenntartásokkal kezeljük, mert Zoli régi oldalán beszólt a blogomra egy suhintósat (valami szépelgősre, túlgondolósra kihozott fikázást kommentelt be, amit már nem tudok belinkelni, de a lelkemben örökre ott marad), és lazán cigányozott is egy hárompontosat, amikor…..
budapest Meleg meggysör 2012.12.06 16:12:02
Eltűnt a tavalyi karácsonyi Delirium Tremens a Vörösmarty térről, ha valaki megtalálja, akkor szóljon! Nem az elszánt alkoholistából lett kevesebb, hanem a karácsonyi kiadású belga sörből.Azért sikerült Mandulának találnia egy hasonlóan jó cuccot, a meleg meggysört. …..
rozoga69 2012.12.07 20:56:44
budapest A Nokia töltő 2012.12.05 17:00:50
A gigacégek imádják a statisztikákat. Teljesen beléjük vannak buzulva, mert bárki bármit mond,  még mindig egyetlen egy tényező mozgatja a világ kerekét, az pedig a farokméret. Az Apple is imádja kihozni a legnagyobb bevételes statisztikáit, a Google is odáig van a saját…..
budapest Horror 2012.11.21 16:26:35
Belement egy megcsócsált sültkrumpli a lyukamba. Síkítani tudnék!!!! Alig tudtam kipiszkálni...
budapest Van aki 2012.11.13 15:44:50
megéli mindazt, amiről mi mindnyájan csak álmodozunk...
rozoga69 2012.11.20 20:00:44
@netgyerek: "A szemöldöke kék színűre volt kifestve vékonyan, egyenesen. Kezei vékonyak, a körmei színtelen lakkal voltak kifestve."
Egészen biztos vagyok benne, hogy ez vezeti nyomra a rendőrséget.
Ádám, a keresztfiam beteg, fociláza van. Életre szóló fertőzés, azt hiszem. Éppen azon megy keresztül, amiből engem zseniálisan kihagytak a szüleim. Kapus volt, aztán focitáborba ment, aztán gólokat lőtt, aztán stoplis cipőt akart (megjegyzem, a stoplis cipőn nekem is az életem…..
Tegnap történt, hogy minden zárva volt. Nem hiszem, hogy amikor 1956-ban elkezdték, azt, amiből végül forradalom lett, az lett volna a cél, hogy 2012. október 23-án ne lehessen kávéhoz jutni. Az lenne a javaslatom, hogy következő alkalommal alaposabban fontoljuk meg, hogy mikor akarunk…..
Az ember, ha Toszkánában van, akkor folyamatosan azt kérdezi, hogy már Toszkánában van-e? Hiába mutatja a térkép, ott lapul benne a pánik, lehet, hogy nem veszi észre, hogy Toszkánában van, és kimarad belőle. Az ember, amikor Toszkánába ér, egyből azt várja, hogy rászakad a…..
budapest iPhone 5. 2012.09.24 16:25:56
Megint napokig vannak emberek az utcán, százkilométereket utaznak, teljes a hiszti, ugyanakkor a befektetők nem elégedettek, mert ők nyolcmillió készülékkel számoltak, amikor pedig annyit sem bírtak legyártani, amennyit helyből elvinnének az emberek. Nyugodtan mondhatjuk tehát, hogy…..
rozoga69 2012.09.27 19:41:53
42 hozzászólás Index címlap nélkül? Szép! :)

@netgyerek: "rájönnek, hogy igazából már rég híres zenész, tudós, tudós zenés, és egyéb hős vagyok, csak nem jöttek rá, hogy én vagyok az"
Tudtam én, hogy Elvis még él... :)

Én sem tudom, hogy nézel ki, de nekem jó így. :)
Egy ideje már piszkálta az ánuszomat az ügy, de nem fogalmaztam meg magamnak, hogy mi a konkrét problémám a vécével, talán azért, mert egy kicsit még mindig tart az idegenérzet a lakással kapcsolatban. Ezt egyébként nem is csodálom, ma reggel is fel kellett robbantani mindent, amit…..
A félelemben – nem a rettegésben -  az a legfurcsább, hogy mennyire vonzódunk hozzá.  És a szabadságban jó adag  félelem van. Kinek-kinek  saját felépítése szerint. Az enyémben legalábbis egy jó adag van.  Mehetnék bármelyik alkalommal  egy rendes, egy helyben ülős,…..
budapest Pozdorja, léc, facsavar 2012.08.03 10:06:17
Bátorság. Nem a filmekbe illő bátorság, nem a hősiességet karcoló, vagy magát a hősiességet jelentő, a halált is vállaló bátorság, hanem a mindennapi, döcögő, dülöngélő, a hátsó, csupasz villanykörtés, pókhálós vityillóban, hozott, talált anyagból, hozzáértés…..
budapest Kertek 2012.07.25 11:25:00
Akkor látom, hogy van értelme ennek a fogyókúrának nevezett vég nélküli szenvedésnek, amikor a Kertemben bedobált 990 forintos méretű balkán burger és három Hoegaarden utáni másnaposság csillapítására szerényen elmajszolgatott négysajtos-rukkolás pizza után is csak 82,9-re…..
Egy csütörtökien átlagos csütörtök délután a valamirevalóan paranoid és netügyekben is egyre inkább tájékozott blogger egyszer csak azt vette észre, hogy besúgógépezete találatot jelez és gyorsabban pattant oda gépéhez, mint bármelyik ufós filmben bármelyik kötelezően…..
budapest A macsó és művész 2012.05.28 16:10:00
Gyönyörű, ám dolgos reggelen történt, egész pontosan abban az időszakban, amikor a szerelmespárok esetében megsokasodik  a zoknifelvételek és fogmosások közötti, szerelmet nem, csak türelmet edző egymásba botlás a fürdő és a szoba mentén.Én egyszer csak mégis a szerelem…..
rozoga69 2012.05.29 09:25:20
Egy hétig tartó állóháború után azt mondtam Mandulának, hogy legyen, úgy állok mellé, ahogy ő akarja, harcolja ki a maga módján mindazt, amit saját bevallása szerint is rég ki kellett volna harcolnia. Engedtem, mert végül is pont ezzel mutatom meg, hogy ÉN felnőttként kezelem…..
budapest Elvek és színek 2012.05.10 10:06:00
Az a szép, utolsó, lezáró bekezdés, amit a legutolsó posztban még odatettem, egészen aznap estéig volt úgy gondolva, ahogy leírtam. Nem sokáig.Miután lemértük az összes létező falat, tulajdonképpen tényleg jókedvűen, várakozással telve hagytuk ott a lakást, és így telt az…..
Mandula anyukája nem egy ideges és végképp nem egy hárpia, vagy elkényeztetett típus, de végül is azt el tudom hinni róla, hogy rávágta a T-Home-os ügyfélszolgálatosra a telefont, mert egyrészt T, ami még a többi fostalicskára is rátesz szégyellősen egy marokkal, másrészt az…..
budapest Zöld 2012.03.07 18:48:00
Ha nem fingott volna vissza a tél tegnap egy nagyobbat, és nem lettünk volna halálosan összefagyva (egyébként miért ennyire imádni valóak a csajok a férficuccokban? - Mandulának kölcsönadtam a sapkámat, és nagyon adta benne), akkor lefotóztam volna, de így csak elmondani tudom,…..
budapest Gőzgombóc síelni tanul 2012.02.09 12:26:00
Harmincon felüli, kövér, vagy csak hasas, akárcsak hízékony, de mákos gőzgombóc vagy? A vaníliapudingod el akar vinni életedben először síelni? Hát barátom, csak annyit tudok mondani, hogy csatold be pocakodon az övedet, hosszú nem lesz, de annál keményebb. A következő…..
Gondolnád, hogy egy laza nyáron, a balatonon egy középszerű büfé, gond nélkül csinál 15 milla tiszta profitot? És azt, hogy mellé még HARMINC milliót összelop? Én sem gondoltam, viszont a vendéglátós meló a magyar élet egyik sötét bugyra és amik a filmekben meg a könyvekben…..
Soha ne bízz olyan emberben, akinek számológép van az asztalán - az valamit nagyon meg fog neked magyarázni, abban biztos lehetsz.Az a baj a bérszámfejtőkkel, hogy olyan kurva rövid idő alatt meg tudják forintra magyarázni, hogy de igen, az annyi. Csak bedobják azokat a szavakat, hogy…..
rozoga69 2011.04.10 09:12:21
@zoli vagyok: Csatlakozom. :)
harminc Ha melletted rántanak rá 2011.03.30 10:44:00
Bevallom, erre nem volt kész tervem, az ember mégsem készülhet minden nap arra, hogy kiverik mellette a férfivécén. A mai naptól ez is másképpen lesz: ezennel megfogadom, hogy még a kétértelműség határán jelzést adok a jelenlétemről, hogy nagy izzadva még bele lehessen…..