Regisztráció Blogot indítok
Adatok
posalaki

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A harmadik fordulón már önálló, három perces filmet kellett készíteni. Addigra huszonegyen maradtunk, és köztünk meglepően sok volt a lány. Egyikük, - Zsuzsi, - alacsony, szemüveges, izgága okoska, - egyszer csak elém állt:- Neked mi a koncepciód? – kérdezte komoly…..
"Ha meghallom a kultúra szót, előveszem a pisztolyomat." Ezt a mondatot sok mindenkinek tulajdonították már, köztük Hitlerrel, Göringgel, Goebbels-szel, Sztálinnal. De teljességgel érdektelen, hogy melyik briganti mondta valójában. A lényeg nem ez. Mert a lényeg nem a duma,…..
Érdekes hír olvasható a Magyar Nemzet online kiadásán. Arról tudósítanak, hogy a Nemzeti Kutatási Technológiai Hivatal Magyar Bálint szabaddemokrata politikus felügyelete alatt megdöbbentő módon költött el közel félmilliárd forintot. A lap állítása szerint 2004-2005-ben az…..
posalaki 2011.01.08 16:13:13
@erdelyik: "osztotta a pénzt a klientúrának" - vajon '98-2002 között a kormány nem a saját klientúráját támogatta? és vajon másként lesz a jövőben? Persze lehet a klientúrát értéknek nevezni, a tényen mitsem változtat.
posalaki 2011.01.08 20:01:48