Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Svindler26

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három gigantikus űrhajó (vagyis nem meteor vagy valami beazonosítatlan űrszemét) közeleg már jó ideje a Föld felé. A lélegzetelállító járművek hossza több tíz kilométer, ha ebben a tempóban haladnak, akkor decemberre elérik a bolygónkat. A koordinátáik alapján bárki…..
Hamarosan itt a The Expendables című film bemutatója, amiről nagyjából elég annyit tudni, hogy összegyűjtötték benne az összes, egykor szebb napokat látott akcióhőst. Stallone mellett olyan filmtörténeti nagyságok szerepelnek benne, mint Dolph Lundgren, Bruce Willis,…..
Svindler26 2010.08.05 00:06:40
@Dandie: @HgGina: Nyaljatok sót, vagy esetleg tanuljatok meg angolul.. de ott a google translate is. Várok a fennt idézett mondat magyar fordítására javaslatokat a sok Grétsy Lászlótól.
Egyébként meg vicces és elszomorító egyben, hogy a harmadik hozzászólásra eljutottunk az - egyébként nagyon szép és dicsérendő, de ez esetben teljesen irreleváns - magyar[áz?]kodásig.

GRAMMAR NAZIS FTW :P
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Svindler26 2009.09.25 23:39:20
@bloggerman77:
"az ugyanezen társaság által készített Nappali c. műsor hétfői adásában vendég a közismerten jobbos Rudolf Péter úgyszintén közismerten jobber felesége, Nagy-Kálózy Eszter, aki a "Három Királyfi Mozgalmat" népszerűsíti, azaz minden magyar anya szüljön 3 gyereket.

Onnan ismered fel, hogy ki balos, hogy háromnál kevesebb gyereke van. Bizony.
Magyar politikus legfurcsább filmszerepe. Tippek? Nem, azért az annyira nem volt súlyos. Az pláne nem. Jó, ok, attól mi is készen voltunk, na de Fankadeli, az etelközi Eminem csak nem dalolt benne. Se nem gyakorlatozott benne egy rakás magyar Bruce Lee. És nem, nem is Simicskó István…..
Modorosblog A bohém francia 2009.09.09 12:30:00
-Csigazabálók? Ne röhögtess, kérlek. Van egy haverom, aki nagyon komolyan veszi a dolgokat, na ő konkrétan nem ülne le egy franciával egy asztalhoz. Egy ótvar, soviniszta bagázs az egész koholt nemzettudattal, 300 évvel ezelőtt alig beszélt valaki franciául arrafelé, mindenki…..
Nem csak Budapest, vidéken, Székesfehérváron is zajlik az élet. Olvasónk bérletét egy székesfehérvári buszon elvette az ellenőr, mert nem volt hozzá fényképes igazolványa. (Bár az ellenőr semmilyen papírt nem adott a bérlet elkobzásáról, tehát mondhatnánk azt is, hogy…..
  Itt a címmel ismét kísérletet teszünk a Velvet olvasótáborának meghódítására, hiába a market-share, az market-share.:-)Valójában poszt témája a héten zajlott (zajlik) a Tiszavirágzás nevű természeti csoda (legyen jelenség, az mégiscsak prózaibb), ami egy…..
Megismerheti-e egymást igazán két ember, akiknek különböző az anyanyelvük? A kép innen A kérdés azóta motoszkál bennem, amióta egy kedves rokonom egy német lányt feleségül. Megtanulhatsz akármilyen tökéletesen egy idegen nyelvet, de azokat az apró rezdüléseket, amik…..
Dió nevű olvasónk hívta fel a figyelmemet az alábbi kommentre. Ti végig csinálnátok az alábbi tortúrát havi bruttó 180 ezerért?Szeretném megosztani a tapasztalataimat okulásul.Kiindulási helyzet: rendelkezem egy okleveles közgazdász diplomával és két posztgraduális szakirányú…..
Svindler26 2009.06.04 19:49:17
@Strici: Ez nem a callcenterek hibája. Hangsúlyozom: nem orbitális fizetésekról van szó, hanem olyanról, amiből különösebb nehézségek nélkül meg tudsz élni. Nincs valódi döntésed, csak itt kapod meg (mondtam, ha valaki tud jobbat, szóljon).
Hajtani? Hát igen, mióta kapitalizmus van, hajtani kell. Vállalkozóként, a cégnél, hogy előrejuss, mindenhol. Jahh, az állami szerveknél nem feltétlenül - vessük össze a közalkalmazott bértáblával az itt megkereshető pénzeket.
Ha többet akarsz, hajtanod kell.
Svindler26 2009.06.04 20:12:28
@Droli: akkor olvasd el a reagálásom kettővel feljebb.
Sziasztok, mentem haza - vége mára :D
Egy sajnos mindennepos és lényeges dologra világított rá Svindler a levelében. Ha egy nagyon forgalmas helyen sok ember szeme láttára megver egy sértett önérzetű autós vadállat egy másik szerencsétlent, nem történik semmi, hisz senki nem akar rendőrségre, bíróságra…..
Svindler26 2009.05.30 15:11:57
@Sütimüti: Amennyiben tényleg megvan a rendszám, kérlek küldd el az autózz! blog szerkesztőinek, ők remélhetően update-elik majd a cikket.

Szervusztok egyébként, én küldtem be a post-ot. Érdekes olvasni, hányféle reakciót vált ki különböző emberekből, és kicsit szomorú vagyok, hogy tényleg vannak emberek (Bunkó kommentje), akik szerint *létezik* olyan viselkedésforma a közlekedésben, ami ilyen eljárást indokol.
Svindler26 2009.05.30 15:14:40
@KopaszMercis: "a tolakodokat pofan kell baszni.. alljak le a sort."
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Segítek: miközben 'a két fazon rendezte a dolgát', TELJES szélességben leállt a forgalom a Körúton; egészen a Margit híd pesti végéig állt a sor.
Svindler26 2009.05.30 21:35:54
@Sütimüti: köszi - én is be akartam írni a rendszámot a telefonomba, de le volt merülve :/
w Horogkeresztények 2008.11.28 08:30:00
„Ne legyen köztetek olyan, aki a fiát, vagy leányát áldozatul elégeti” Ha egy szervezet prominense nyilasnak néz ki, az egyetlen esetben nem probléma: ha az egy nyilas szervezet. Minden más esetben az ilyen figurákat sürgősen el szokás tüntetni. A Magyarországi…..
A Centraal Beheer biztosítótársaság reklámjairól már több alkalommal is volt szó a blogon. Egyszerűen nem lehet őket elégszer hátba veregetni, amiért különböző irányokból indulva, de újra és újra képesek hozni a korábbi filmjeik magas színvonalat. Persze a "Ha beüt a…..
hángörienidiocc Magyar-e vagy? 2008.09.03 12:05:00
Ha van a magyarságnak egy nagy átka, akkor az pont a magyarság meghatározásában rejlik. Illetve pontasan fogalmazva a kirekesztés/befogadás, avagy elutasítás/elfogadás ellenpontok, eljárások felhasználásával annak meghatározásában, hogy adott dolog, személy magyar-e, vagy…..
Mindig ünnep, ha valaki nagyobb adag szóviccet küld be egyben. Ha sajátok, akkor mintegy feltárul az életmű keresztmetszete, ha klasszikusak, akkor azon szórakozhatunk, hogy a világ nagy hülyeségterméséből mi ragadta meg az illetű bal agyféltekéjét. Mai versenyzőnk Varja, aki a…..
Svindler26 2008.08.21 12:22:54
Jöjjön egy jó kis disztroj, az Intrusion, ami leginkább remek grafikájával fogott meg engem. Az irányítás a szokásos, billentyűkkel a főhőst mozgatjuk, egérrel a lövést kezeljük. Külön piros pont jár a főellenség-szerű, szétlőhető csapatszállító űrhajókért...
Aki ismer, az tudhatja, hogy gőzöm sincs a sorozatról, talán ha pár részt láttam és az se ma volt. Tehát az írás azt vizsgálja, hogy működik e ez a film teljesen önállóan nézve. Annyit persze tudok, hogy Muldör meg Szkáli, meg ufók, meg ilyen-olyan különös esetek.…..
Kisfiam megkapta az Egmont kiadó Micimackó - Játsszunk együtt! II. című kifestőkönyvét. A hátsó borító belső oldala a mellékelt képben látható, beszkenneltem. A pici hangya középen vajon mit csinál?Üdv:Keki(Válasz ugrás után:)Kedves apuka!A hangya fingik. A fing igen vicces…..
Svindler26 2008.07.15 00:15:04
Klasszikus hozottismegnemis-szituációt fedezett fel olvasónk a Gödörben, ahol van ugyan vécé, de koncertjegyárban mérik, amikor épp koncert van, mert kint persze nincs:A Gödör klub tudtommal csak a bejáratánál kezdődik, a kinti rész a lépcsőkkel és az asztalokkal egyáltalán nem…..
comment:com Tornóczky dekoltázsa 2008.01.26 18:50:00
Amióta Tornóczky Anitát belecsöppentették a Koffeinmentesbe, azóta törjük fejünket, hogy mi tartja még mindig bent a műsorban. De van egy tippünk. Talán a dekoltázsa? Ugrás után további képek...
Svindler26 2008.01.26 19:03:16
Hálát adok annak a jóravaló és korszerű embernek, aki a hét elején voltam. A gyűjtés bekészítve előre, így míg most másnaposan bóbitázom, ti zavartalanul klikkelhettek.- Fuxos Gyuszi- Tenger mossa- A strand- A tenger- A boszorkánynagymester- Melege volt- Jó nagy verés- Domboris-…..
Svindler26 2007.11.23 12:19:32
Csak egy bloggernek tűnt fel, hogy a legújabb Oszama bin Laden videón a kép kétszer is hosszú időre lefagy. Először 1 perc 58 másodperctől 12:30-ig, aztán 14:02-től a felvétel végéig. A jelenlegi eseményekre, mint például Japán atombombázásának 62. évfordulójára, vagy…..
Svindler26 2007.09.12 10:53:44
Kedves Sorstársak,   Folytatást írok a Kitoláshoz, ahhoz a könyvemhez, ami reményt, sőt nevetést, és gyakorlati túlélési ismereteket próbált csöpögtetni azoknak a fiatal apáknak az életébe, akik egy nap döbbenten vették észre, hogy a csajuk terhes, vagy még…..
Svindler26 2007.09.06 00:16:04