Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varék (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Hétes, az ország legnyomorúságosabb cigánytelepe: Napi találós kérdés: Hány tányéros tévé látható a képen? A havi előfizetési díjat csekken fizetik a DIGI-nek, vagy banki átutalással? Hétes, az Ózd melletti "gettó": 40 szociális bérlakás, 400…..
Avagy mi a sláger a FIDESZBEN?Kaptunk még a kampány kezdetén egy levelet. A kérdőív részéről már írtam... feherenfeketen.blog.hu/2010/08/15/igen_elkezdodott_a_kampany_1De most újra találkoztam a levéllel! Csákberényi ismerősömmel beszélgettem a falunap kapcsán, mikor…..
Varék (törölt) 2010.08.24 00:28:09
@.ılı.ılı.:
Az roppant kevés, hogy lelkük rajta. Tenni, de tenni kell! A langyosat még az Úr is kiköpi a szájából.
Mire kellett nekik Superman?Arra, hogy az ajánlószelvényeket gyűjtők két nap alatt összegyűjtsék a kopogtatókat....Miről is van szó?Farkas László indul a palotavárosi kerületben. Eddig szdsz-ként, MSZP támogatással, most azonban nem vállalta fel eddigi kötődését, egy civil…..
Varék (törölt) 2010.08.23 23:45:38
Parasztvakítás!
Akár ez:
parasztvakitas.blog.hu/
Fejlesztés alatt, de jó lesz, ajánljátok másoknak is!
Thx
 Ma reggel megjelent a Népszavában egy sületlenségeket tartalmazó cikk. A cikk valóságtartalmát már az jelzi, hogy olyan butaságokat ír, hogy lemondott az LMP kampánycsapata, illetve hogy illegális tevékenységet folytat az LMP. Azt elfelejti persze megemlíteni, hogy az…..
Komolytalannak tűnt, de valóság lett: Jacques Rogge elfogadta a mi jó Schmitt Palink korszakalkotó ötletét, mostantól nem lesznek zászlók eredményhirdetéskor az ifjúsági olimpia dobogóin.Nem vicc. "Schmitt Pál a Nemzetközi Olimpiai Bizottság magyar tagja Szingapúrból…..
Varék (törölt) 2010.08.21 16:42:49
@Ásómaci: Bár nem témája e blognak, de elmondanád, hogy GYF-et miből kéne kimosdatni? Konkrétumokat, ha lehet, mert a hagymázokat és az általános bübükéket már mind ismerem.
Thx
Varék (törölt) 2010.08.21 17:13:45
@Ásómaci: Te honnan tájékozódsz? Így nem sok értelme van a dolognak. :(
Varék (törölt) 2010.08.21 17:15:22
@Ásómaci: Már meg ne haragudj, de ti tényleg sok zöldséget benyaltatok. Korábban éppen erről beszéltem.
Mekcsey rendőrkutya története a feljelentettek szemszögéből, a NOL-ról. Videóval. "Csoportos garázdasággal és hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítanak hét helybeli férfit, akiket később a gyöngyösi kapitányságra állítottak elő. A parancsnoki kivizsgálás a…..
Varék (törölt) 2010.08.08 10:13:13
@RAMBO:
Igazad van. Lassan eljut ez a blog is a gumicsizma szintjére! :(
Megannyi álmatlan éjszaka, több ezer óra töprengés és találgatás után végre bizonyossá vált! Réka segge a sajátja. Rubint hátsójának valódiságáról szóló magasröptű riportra lettem figyelmes a minap. Fél perc keresés a neten és máris rátaláltam az év…..
Varék (törölt) 2010.08.01 12:03:13
@vad angyal:
A testépítő nem elég építő?
LOL
Az eredetileg észak-karolinai William Dathan Holbertet és feleségét, Laura Michelle Reese-t a napokban tartóztatták le és legalább tíz ember megölésével gyanúsítják Panamában, miután a Bocas del Toróban található birtokukon elásott holttestekre bukkantak. Hétfőn fogták el…..
Varék (törölt) 2010.07.31 19:58:40