Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalmani

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dallas rozsdamentesen tért vissza hozzám. Három hétig volt távol a beavatkozások miatt, és mikor újra beleülhettem, már megint beleszerettem. Nem újdonság ez, immár tíz hónapja minden egyes nap szerelmes tekintettel nézek rá, és várom, hogy átélhessem az élményt, amit ez a harmincéves,…..
Kalmani 2019.11.11 10:25:26
Jani épphogy megszerezte jogosítványát, máris autó után nézett. A keret nem volt túl merész, hogy is lett volna, mindössze nyári munkákból és a nagymama által adott összegekből rakódott össze az évek során. Hogy mire költődik majd el, az viszont csak rajta múlt, szülei szerencsére szabad kezet adtak…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗›   Nem tudom, ki hogy van vele, én az elektromos bicikliket sehogy sem tudom megszokni. Na nem a tekerésüket, mert még életemben nem ültem ilyenen, hanem azt, hogy olyan csalás íze van a dolognak:…..
Sajnos az első próbaúton észre kellett vennem, hogy a fékcsövek cseréje után a légtelenítés nem különösebben sikerült. Nem volt nagy a vész, csak érződött, hogy maradt még a rendszerben annyi légbuborék, amennyi egy jóféle bableves után bármelyikünkben. És mint tudjuk, azt ki kell engedni, különben…..
Kicsi lett a Micra. Amikor vettem, ingázásra egyedülálló szülőként, egy-két gyerek szállítására ideális választás volt. 850 kilós testét szépen viszi az 1,3 literes benzinmotorja. Magyar papírokkal nem is kaptam volna ennyire jól felszerelt példányt, klímával, légzsákkal,…..
Érdemes megtekinteni a lenti, 1926-ban rögzített kisfilmet, amiben nem csak az első motoros ejtőernyős kísérletet tekinthetjük meg (spoiler: nem adta ki), de egyben a világ első stunt videóját is. A felvételen Fred Osborne próbált rá az azóta sem mindennapi mutatványra. A jelek…..
Kalmani 2015.04.28 18:13:19
[update] Legjobb tudomásunk szerint - annak ellenére, hogy még mindig érkeznek hozzánk megkeresések levelek nem megérkezése miatt, - a rendszer visszaállt a normál üzembe. A tegnapi naptól az üzemeltetés jelentése szerint biztosan megérkeznek a levelek a fiókokba. A problémákért…..
Aki Oroszország útjain autózik egy terepjáróban, valószínűleg fel sem figyel egy kis nyikorgásra. De ha a leparkolt autó futóművéből jön a nyávogás, még a sokat látottak is felhúzzák a szemöldöküket. Hősünk is felfigyelt, mikor a benzinkúton álló kocsijából…..
Kalmani 2014.11.12 14:49:08
Belsőség Heti merítés 2014.11.09 08:37:00
Egy álom, ami könnyen elérhető! Jelenleg is szerelőnél tartózkodik-ugyan is annyi olajat evett ami hihetetlen volt 2,és fél hét alatt teljesen megevett mindent ami benne volt. Szerényen lopakodó Feroza Csak a kezdet volt..féltengelyek horribilis összegbe kerül, utángyártott…..
Az előző részek tartalmából:Elkezdtem Volkswagen Bogarat keresni.Vettem egy bogarat, örültem neki.Elkezdtem szerelgetni, kiderült, nagyon élvezetes dolog.Kasznit cseréltünk rajta, szép sárga lett.Az egyik részben pedig felpolíroztam Ezúttal lerobbantunk az út szélén Lilla: Ez a…..
...de már így is kegyetlen. Itt valami nagyon készül.. Lambóhintó. Korvettesítve a király...
Bezzeg régen, bezzeg az oroszok, bezzeg a kétüteműek – ah, folytathatnánk a felsorolást karácsonyig, de minek: akinek nem volt Jawája, az nem értheti, legfeljebb sejtheti micsoda buli lehetett ez. A beágyazott videóban az 1976-os, szovjet márkatalálkozóról készült…..
Tudjuk, hogy Detroit aranykora már réges-rég oda lett. A város néptelenedik, az USA egyik legveszélyesebb helyének tartják, de mégis, vannak még, akik kapaszkodnak. A Chrysler Co. például igyekszik visszahozni a régi csillogásból valamit és kitart, a jellemzően fiatalabb…..
Belsőség Mert a V8... 2012.10.20 12:44:00
Remélem, mindenki tudja folytatni a mondatot. Ezt a remek (és helyenként farpofa-összeszorulós) videót Karotta Facebook-oldaláról loptam. Köszi! ..
Bár számunkra vaskos csalódás volt Ridley Scott filmje, ennek ellenére sokan várják a Prometheus októberi megjelenését. A forgalmazó pedig igyekszik minden igényt kielégíteni, hiszen egyszerre több változatban is megjelenik majd a film. Azt ugye mondanom sem kell, hogy lesz sima 2D…..
Egyáltalán nem érdekelt kétütemű, 50 köbcentis, tizenéves Yamaha Vino robogóm fogyasztása. Vagy legalábbis annál jobban nem, hogy nincsen rajta benzinszintjelző, ezért jó tudni, nagyjából hol járok. A tankba nézegetős módszer a Vinónál nem működik, mert még az utolsó két…..
Múltkor már tettünk egy kitérőt a divat felé, bár az akkori képsorozat sokak tetszését nem nyerte el: volt aki a csajt tartotta gizdának, volt aki a motort. Mai videónk sokkal jobb adottságokkal bír, hisz kerekebb a maca, és a gép sem japán, hanem becsületes cseh CZ 380; ennek a…..
 Mi mindenre jó a motor: még egy csontos sunát is el lehet adni vele. A Tavik fürdőruháról készült divatfotókhoz szakállas bájker és egy Yamaha XS650-ből épített chopper kellett. Megfordult a világ: régen alulöltözött macákkal adták el a gépeket, most meg motorokkal…..
Az új D-Max nagyobb lett mint az elődje Kit érdekelnek az autók, ha ilyen nőket világítanak be a reflektorok? Mangalányok százai, combok, hasak és derekak terelik el a járművekről a figyelmet. A helyiek ugyan fél szemmel megnézik, mit támaszt a sok nő, de az európai fotósok csak és kizárólag a…..
Mitől jó egy épített motor? A drága alkatrészektől? Nem. A sok-sok köbcentitől? Nem. A számtalan munkaórától? Majdnem, de láttunk már kevés melóból csodás vasat és rengeteg időráfordítással készült gusztustalanságot is. Tatár Sándor gépe az ötlettől és a stílustól…..
Ezt a levelet küldtem karácsony este fél tizenegykor a totalcaros levelezési listára. Következzék hát, röhögjenek rajtam önök is, velem együtt. Na mit gondoltok, meddig voltam a hígítóval, füsttel, festékekkel, kompresszorzajjal pokollá tett garázsban egy héten át minden…..
Levelet kaptunk egy kedves olvasótól, amiből nem is értettem először, miről van szó. Azt írta: épített egy Dongót, de ez elég tág fogalom, főleg, hogy az csak egy készen kapható cucc, amit biciklire kell szerelni. A fiatalabbakat kivéve mindenki emlékszik a Dongó motoros…..