Regisztráció Blogot indítok
Adatok
White_Rabbit

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki a cím olvastán még mindig itt van, és nem örömtáncot jár éppen a hóban, annak egy kis magyarázat. A Psychonauts Tim Schafer zseniális platformjátéka volt 2005-ben, anyagilag akkorát bukott, mint egy ház (egy jó nagy ház), de a maroknyi rajongó szinte vallásosan imádja azóta…..
IDDQD Bakerman is breaking bad 2012.01.31 18:33:04
Breaking bad című sorozat megvan? Én nem nézem, és a címről mindig a Bakerman című ezeréves sláger refrénje jut eszembe elferdítve, ezért nyilván azt se tudom, hogy a Collegehumor videója vicces-e vagy sem. Persze ismerve őket azért elég nagy összeget mernék tenni arra, hogy…..
Mivel Stöki megint halálra dolgozza magát Las Vegasban, újabb lehetőség nyílt arra, hogy a heti retró szokásos témavezetését kicsit megtörve kutakodjunk a közös emlékezetünkben. Mert abban biztos vagyok, hogy az alábbi néhány videó mindenkinek beleégett az agyába, aki annak…..
Kicsit alábbhagyott a lelkesedés a szülinapunkkal kapcsolatban, de a minap a kezembe akadt egy The Elder Scrolls V: Skyrim zenei CD, és mivel én már úgyis legrabbeltem hallgattam eleget, gondoltam akár el is küldhetnénk a "szerencsés nyertesnek", és ha már amúgy is megy…..
Volt ez a hír, hogy egy középiskolában valaki összeszurkált két srácot egy WC előtt, aztán kiderült, hogy valójában a könnyebb sérült bökte nyakon a súlyosabbat. Valószínűleg volt egy pillanat a kihallgatáson, amikor egy rendőr az előbbi fiú szemébe nézett, és…..
IDDQD The vet, the noob, the Leno 2011.11.15 18:18:00
Válság ide vagy oda, éppen a játékipar történetének legdurvább kaszálása történik: MW3 12 millió egy hét alatt, BF3 5 millió egy hét alatt, Skyrim 3,4 millió egy hétvége alatt, nagyon durva számok. De most nem erről lesz szó, csak úgy eszembe jutott, hehe. Maradunk Modern…..
IDDQD It's my life 2011.04.16 10:54:40
Ha már a minap ámuldoztunk az Unreal 3 motor új techdemóján, úgy illik, nézzünk rá egy konkurensre is, ez az ősszel megjelenő Battlefield 3 My Life című minitrailere, állítólag csupa ingame jelenetből összevágva, a grafika tényleg lehengerlő, és sokat dob az egészen, hogy a…..
White_Rabbit 2011.04.17 14:10:26
@Komáromi Teréz Atya: Én értek hozzá annyira, azért is kifogásoltam az "enyhén" hiányos felvágásod a hűberf@sza videókártyádra ami maximum az e-penis ed növeli meg!

De még ha csak játékokat nézünk is, függően hogy milyen motor alatt teszteljük az adott hardware elemet, 10-15% os eltérések lehetnek, köszönhetően az optimalizációnak. Mert pl AMD és Nvidia között nem csak a név az eltérés, kismillió apróság van amit másképp raknak össze mint a konkurensnél, kezdve a megjelenítési eljárásokon az utasításvezérlésen át a sínbusz kezelésig bezárólag mindent.
De persze igazad van a tied az pont olyan hogy bármiben is tesztelik pont a 17. helyezetre betonbiztosan befészkelte magát ;)Villogtasd csak a szegényes és beszűkült info tudásodat, biztos lesz béhány 14 éves élettelen kocka aki felnéz rád!
White_Rabbit 2011.04.19 21:56:44
@vargatom: Nyelvbotlás, a kettő egy és ugyanaz, igazad van :P
IDDQD Iszik és vezet 2011.04.17 09:39:00
Bemutatjuk a világ vitán felül legjobb játékgépét, egyben az "ilyen kérünk karácsonyra" listánk aktuális éllovasát, az Octane 120 Pro Beer Arcadce-et. A Dream Arcades nevű, játéktermi gépek építésére specializált cég gyártja, 6000 dollár plusz szállítási…..
White_Rabbit 2011.04.17 14:22:45
@bullseye: Nincs tükörüveg amire a kokain csíkokat húzná ki :SSS
IDDQD Találkozunk karácsony után 2010.12.23 20:06:00
Addig ezt osszátok be magatoknak: ..
White_Rabbit 2010.12.25 15:47:28
IDDQD PSP a bányászoknak 2010.08.30 14:00:00
Mint azt feltehetőleg mindannyian tudjátok, egy kazal chilei bányász 800 méter mély slamasztikába került a minap, és könnyen lehet, hogy csak karácsonykor mászhatnak majd ki a föld alól (persze ennél rosszabbul is járhattak volna).A több hónapig tartó bezártságban azonban a…..
IDDQD Szerdai retro: Civilization 2010.08.25 09:00:00
Sid Meierről már volt szó a retrorovatban a Pirates! okán – és valószínűleg emlegetjük még majd néhányszor a mestert –, de mesterművéről, a Civilizationről nem esett még szó (pedig jó régen megszavaztátok). Persze kicsit önkényes mesterműnek kikiáltani egyetlen…..
Bulvármocsokban fetrengő, visszataszítóan kattintásvadász rovatunkban ma a csöcs metafizikai jelentőségét és a marketingben megjelenő hatalmát vizsgáljuk szigorúan tudományos alapon, úgy emberileg mint szakmailag. Szóval Sophitia Alexandra minden idők legkirályabb (jó, ezen ne…..
White_Rabbit 2010.08.21 11:33:56
@Dukefazon: Egy kis matek, de nem 8 csöcs? :DDD

Amúgy a 3., nem szeressük a görögdinnyéket :P
Méghozzá ezt, Nagy-Britanniában, lehet tippelni, hogy mi volt az indok: Megvolt a tipp? Oké, akkor mondom a megfejtést: az volt a gond, hogy az Xbox360-as játék hirdetésében a PS3-verzióból származó render mozikból voltak bejátszások. Na de hát a render mozi az minden gépen…..
White_Rabbit 2010.08.19 19:02:54
@röntgenszeműlány: -1 Hülye a kérdés

Attól hogy a TV-ben alacsony felbontásban ment le a reklám, attól még HD-ben kapta meg a tv társaság és gondolom Microsoftéknál az illetékes szerv. Botorság olyat gondolni hogy egy Tesco-s TV-n műholdas adáson utólag ellenőrzik a reklámot.
White_Rabbit 2010.08.20 09:30:28
@röntgenszeműlány: "A reklámokat felügyelő helyi szervezet, az ASA (Advertising Standards Authory) kockáról kockára összehasonlította a két verziót"

Remélem válaszoltam a kérdésedre :)
Elméletileg most jönne az a rész, hogy beömlesztek ide hat vagonnyi booth babe-et, de hát ezeket a német lánykákat nem igazán szereti a kamera, így lépjünk is túl ezen. Az azonban már a szürrealitás mezejét tapodja, hogy a képen látható (minden valószínűség szerint német)…..
IDDQD Might and Magic Heroes VI 2010.08.18 09:00:00
Kicsit fura ez a kavar a címet alkotó szavakkal, de a lényeg, hogy végre megint olyan játék készültét jelentették be, ami miatt barátságok és párkapcsolatok szakadnak majd szét, kiürülnek az utcák, és megnő a "bocs, de a héten nem érek rá" tartalmú sms-ek aránya a…..
White_Rabbit 2010.08.18 11:51:56
Akit érdekel egy hosszabb trailer:
www.heroworld.net/news.php?id=957

Képek is vannak fenn róla, már várom nagyon a gamet!
Mindannyiunk bánatára Stöki szabadságon van, így leesne az aranygyűrű az ujjáról nincs most kedve a szerdai retróval bütykölni, de hogy ne vigyen el minket a népharag, kitaláltam valamit, amivel hozunk is ajándékot meg nem is, satöbbi.Szóval kivételesen nem egy régi játék…..
IDDQD Guitar Herót a vulkánba! 2010.08.10 14:30:00
Azt mondják, hogy a gyűlöletre épített reklámkampányok mindig elérik a céljukat, de azért aki egy halom Guitar Hero-kontrollert hajít bele egy vulkánba a hírverés kedvéért, az nagyon utálja az eddig megjelent ritmusjátékokat. Mindenesetre a Power Gig készítőinek annyira elege…..
IDDQD You can't shoot me, I'm AIDS! 2010.08.05 23:05:00
Ha van játék, amit kitüntetett figyelemmel kísérünk itt az IDDQD-főhadiszálláson, az... nem, nem a Starcraft 2, hanem a Privates, és határozottan nem azért, mert hasonlít a címe az ős-kedvenc Piratesre. Indoklásképpen inkább itt a trailer, amit most csodálatos módon aközben…..
IDDQD Diablo + Tetris = ??? 2010.08.06 11:34:00
Természetesen Diablotetris. Kicsit a KMK területére tévedünk de sebaj: zokogjunk együtt a nosztalgiától, és döbbenjünk meg, hogy ezt csak most jutott eszébe valakinek megcsinálni, pedig mennyit idegeskedtünk annak idején, hogy a Diablo-karakterünk hátizságkában nem férünk el a…..
A tavalyi Blizzconon már látható volt a lent megtekinthető álhirdetés, viszont akkor nem volt szó arról, hogy a Starcraft II-be is belekerül. A küldetések között az űrhajónkon mindenféle ügyeket intézhetünk, a kantinban pedig egy kijelzőn megnézhetjük a legutóbbi híradót.…..