Regisztráció Blogot indítok
Adatok
killermókus

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...
killermókus 2011.01.23 10:12:55
@RoFä: ja és ha ködlámpa és a zárófény, reflektor égett azt már nem kapcsolja vissza újra indításkor csak a tompítottat.

Valaki írta a svédeket... talán ezért :D
killermókus 2011.01.23 21:26:34
@Akitlosz: amikor 70 km megy a sor, akkor a biztonságos követési távolságban is zavar, mert ha lekapcsolja is látni fogod őt és nem is vakít el...
killermókus 2011.01.23 21:26:49
@Akitlosz: amikor 70 km megy a sor, akkor a biztonságos követési távolságban is zavar, mert ha lekapcsolja is látni fogod őt és nem is vakít el...
Az EU-elnökség idejére több mint kétszáz prémiumautót szedett össze a Külügyminisztérium, aprópénzért. Vélemények az azonos című írásunkról...
Miért rugdossák vajon az új Passat hátsó lökhárítóját a hoszteszcsajok? - kérdezte tőlem Papptibi. Ennyire megutálták volna már a második napon? Igaz, hogy a formájától én sem jövök lázba, na de ilyen érzelemkinyilvánítás bizonyára nem örvendezteti meg a gyáriakat.…..
Belsőség Ezt hívják linknek? 2010.10.02 13:25:00
Egyszerű dolog történt: a Kia Optima valószínűleg akkora érdeklődést váltott ki, hogy elfogyott a sajtóanyag. Amit egyébként ma már pendrive-on, avagy csipmagazin-kódnyelven, USB-kulcson adnak oda. Ami persze jó, nincs a régi egymást túllicitálós, azenyémavastagabbsajtóanyag…..
Ott mérnek, ahol kell, vagy ott, ahol többet tejel? Megkérdezték a vezetőt. Válaszolt is. Inkább ne tette volna. Tudták, hogy idehaza a szakmaiságnak van prioritása, nem a pénzszedésnek? És akkor még elő sem került a mindenható statisztika... Vélemények az azonos című…..
killermókus 2010.09.29 15:30:35
@sipike78: és az evolúció az smafu? :D Bocs, csak vicc volt! :D:D:D
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
Így adta ki. Ez az univerzális válasz minden miérttel kezdődő kérdésre, ami kommentekben érkezett, és bizonyára érkezni fog az ötszáz dolláros autóvásárlás történetére. Ha nem azon az augusztusi napon érkezünk, nem az a hirdető veszi fel hamarabb a telefont, nem haverkodunk már telefonon össze…..
killermókus 2010.09.03 12:55:11
@BlazeHun: Ami a fagyáspontot csökkenti, az emeli a forráspontot is!
killermókus 2010.09.03 12:56:23
@Stump András: Bocs ezt nem olvastam.
Eddig még egyszer sem gondolkodtam el rajta, hogy 120 km/h-nál le kéne hajtanom a sisakrostélyt. Az elhatározás már korábban megszületett, csak a kivitelezés volt homályos. Kellett egy jármű, ami városban gyors, nem bubog, viszont százharminccal megy az autópályán,…..