Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ayo

952 bejegyzést írt és 423 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már pár éve lógott a levegőben, de most sajnos eljött az idő: az index.hu miatt a játéknapló határozatlan ideig szünetel. Aki követi a blogot, az biztosan látta, hogy sokkal kevesebb cikk készült és azok is inkább rövidebb, kisebb hírek voltak. Ennek az egyik oka, hogy sokszor kevés időm volt…..
Ezen a héten két kisebb játékot ad ingyen az Epic. A Tacoma a Gone Home alkotóinak újabb játéka, ami játékmenetileg teljesen megegyezik az elődjével. Ez annyit jelent, hogy ismét egy könnyed sétaszimulátorról van szó, viszont 1995-ös családi házat lecseréltek egy 2088-as Földhöz közeli egy…..
Ezen a héten egy klasszikus indie hack & slash játékot zsebelhetünk be ingyen. A Torchlight II talán az egyik legjobb indie Diabló-klón volt a megjelenése idején. Az első részhez képest minden szempontból egy sokkal jobban összetett, feljavított verzió, amiben bőven volt elég anyag, hogy a…..
Mától három játékkal lehetünk gazdagabbak, amiben a korábban ígért The Escapists 2 is benne van. A Killing Floor 2 talán az egyik legismertebb 6 fős co-op zombigyilkolós játék PC-n, amivel a mai napig több ezren játszanak Steamen. A jó hír, hogy egy új frissítésben már előkészítették Epic-Steam…..
jateknaplo.blog.hu Ingyen Hue! 2020.07.02 17:05:08
Ezen a héten egy kevésbé ismert, de minőségi indie játékot szerezhetünk be ingyen az Epic-en. A Hue egy letisztult, könnyed ügyességi puzzle platformer, amiben minden a színek körül forog. A karakterünkkel meg tudjuk változtatni a játék háttérének színét és mivel minden elem színes, így a…..
Ezen a héten két kisebb, könnyedebb játékot szerezhetünk be az Epic-en teljesen ingyen. Az AER Memories of Old egy igazi relaxációs játék, amiben egy gyönyörűen megrajzolt világban kell repkedni kellemes zenére. A játékban nincs komolyabb gameplay, inkább a sétaszimulátorokhoz hasonlítanám,…..
Az EA július 26-ig akcióssá tette az Origin Access Basic előfizetést, amivel egy halom menő játékkal játszhatunk. A szokásos 4 euró helyett most mindössze 1 euróért nyomhatjuk egy teljes hónapig a Basic csomag játékait, amibe olyan újabb játékok is bekerültek már, mint a Plants vs. Zombies: Battle…..
jateknaplo.blog.hu Ingyen Pathway! 2020.06.19 10:51:20
Ezen a egy kisebb pixeles indie játékot kínál ingyen az Epic. A Pathway egy nagyon aranyos pixel grafikás, körökre osztott stratégia a Chucklefish-től. A játékot leginkább az FTL-hez hasonlítják, amiben 1930-as évekbeli Indiana Jones-szerű kalandokat élhetünk át. Nekem a hangulata és a játékmenet…..
Az Epic Mega Sale utolsó ingyenes játéka nem hiszem, hogy sok embert meglepett, hiszen végig a kiszivárgott lista szerint történt minden, így utolsóként az ARK: Survival Evolvedet szerezhetjük be ingyen. Természetesen ez továbbra se jelenti az ingyenes játékok végét, a Mega Sale után is minden héten…..
Ahogy az már várható volt, az Epic Mega Sale ingyenes játéka a korábban kiszivárgott lista szerint érkezik, tehát most a Borderlands, jövő héten pedig az ARK: Survival Evolved lesz ingyenes. A Borderlands: The Handsome Collection egy tökéletes választás, ha valaki épp most kezdene bele ebbe a…..
Ezen a héten ismét egy komolyabb játékot ad ingyen az Epic, ezzel megerősítették a Mega Sale alatti ingyen játékok listáját, ami még a múlt héten szivárgott ki. A Civilization VI a sorozathoz hűen még mindig a legjobb körökre osztott játékok között van. Az új rész jóval mélyebbre sikerült az…..
jateknaplo.blog.hu Ingyen GTA 5! 2020.05.14 17:13:15
Az Epic eddig is már sokszor megmutatta, hogy nem szórakozik, ha ingyen játékról van szó, de azért ez a mostani már tényleg hihetetlen. Nagyon nehezen találok szavakat, hiszen a GTA 5 a valaha megjelent egyik legjobb játék, ami évek óta nagyon jól tartja az árát kisebb akciók mellett, szóval…..
Ezen a héten egy aranyos puzzle játékot és egy igazi klasszikust szerezhetünk be teljesen ingyen. A Death Coming egy aranyos pixel puzzle játék, amiben a kaszásnak kell segítenünk begyűjteni a lelkeket, azaz szépen elintézni mindenkit. Természetesen nem ész nélkül kell öldökölni, hanem kisebb…..
Ezen a héten csak egy játékot ad ingyen az Epic, viszont az egy igazi tuti cím, amit mindenkinek érdemes kipróbálni. A For The King egy minőségi, körökre osztott hexás táblán játszódó roguelike-rpg játék. A játékmenet többnyire Dungeons & Dragons alapokra épül, tehát minden tevékenységünk a…..
Ezen a héten két kalandjátékot zsebelhetünk be teljesen ingyen Epic kliensre. A Just Cause 4 Reloaded messze nem sikerült annyira jól, mint az első három rész, hiszen nem csak egy óriási visszalépés az előző részekhez képest grafikailag és játékmechanikailag, hanem még egy csomó idegesítő bugot…..
Ezen a héten két kalandjátékot zsebelhetünk be teljesen ingyen Epic kliensre. A Close to the Sun sajnos nem sikerült annyira jól, ami nem csak a közepes értékeléseiből látszik, hanem abból is, hogy előbb adják ingyen, mint hogy megjelent volna Steamre. Ez tipikusan az a cím, amit mindenki nagy…..
Az ingyenes játékáradat továbbra is folytatódik. Az Epic-en összesen 4 játékot szerezhetünk be, ebből egyet Steamre is, emellett a Ubisoft is folytatja a múlt heti akciót és erre a hétre is kínál egy menő ingyenes játékot. A Totally Reliable Delivery Service egy a fizikán alapuló open-world…..
A Big Fish Games is szeretné lelassítani a vírus terjedését, ezért most rövid ideig 8+2 játékot ad teljesen ingyen, hogy inkább maradj otthon és töltsd el kellemesen az időt pár könnyed puzzle / hidden object játékkal. A játékok beszerzéséhez szükség lesz egy Big Fish Games fiókra. Ha még nincs…..
A mostani akció inkább az iOS tulajoknak kedvez, de szerencsére a két nagyobb cím mindkét rendszerre ingyenes. Monument Valley 2Az egyik legjobb indie cím mobilra, ami még soha nem volt jó akcióban, nem hogy ingyen. Egy kellemes hangulatú, könnyed puzzle játék gyönyörű grafikával és ötletes…..
Ezen a héten el vagyunk árasztva ingyenes játékokkal! Három játékot zsebelhetünk be Epic-re és egyet pedig a Uplay kliensre. A Figment egy könnyed kalandjáték kisebb puzzle feladatokkal, amihez sok humor, fülbemászó dallamok és egyedi szürrealista látvány társul. Én nagyon bírtam, nem hosszú, de…..
A Square Enix a jelenlegi helyzet miatt pár napig ingyen adja két játékát Steamen, hogy még jobban el tudjuk tölteni az időt otthon. A 2013-as Tomb Raidert szerintem nem nagyon kell bemutatni. Engem anno teljesen el tudott varázsolni az újdonságaival, az izgalmas játékmenettel és a gyönyörű…..
Senki se szomorkodjon, hogy otthon kell maradni, mert ezen a héten két nagyon menő játékot szerezhetünk be teljesen ingyen az Epic-en. A The Stanley Parable talán az egyik legizgalmasabb és viccesebb sétaszimulátor, amivel valaha játszottam. Nehéz róla beszélni, mert nem akarok lelőni semmilyen…..
Ezen a héten három kevésbé ismert indie játékot szerezhetünk be ingyen az Epic-en, amelyeket mindenképp érdemes kipróbálni. Az Anodyne 2: Return To Dust egy kevésbé ismert, de annál minőségibb kalandjáték, ami tele van régi és új játékok utalásaival, poénokkal, eközben pedig mégis egy teljesen…..
Ezen a héten két jófajta, de nehéznek mondható játékot szerezhetünk be ingyen az Epic-en. A GoNNER egy iszonyat nehéz roguelike platformer. Habár ez a játék nem mai darab és régen se volt annyira népszerű, mégis a jobb fajta indie játékok közé sorolnám. A művészi grafikát és az igényes dallamokat…..
Ezen a héten egy kevésbé népszerű, de annál gyönyörűbb játékot szerezhetünk be ingyen az Epic-re. Az InnerSpace egy csodálatos világban játszódó felfedezős, relaxálós játék, amit nagyjából az ABZU-hoz tudnék hasonlítani. Ebből következik, hogy a játékmenet helyett inkább az élményre, a…..