Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergoooe

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyílt levélben fordul a Polgári Platform a Sportklub vezetőségéhez annak kapcsán, hogy ahogy szerdán megírtuk, a Dodzsem című műsor május 9-i adásában Balogh Tamás sportriporter azon élcelődött, hogy egy női sporteseményen nem az ott látható teljesítményre kíváncsiak a…..
Teljesen lényegtelen, hogy benne van-e vagy sem a Telenor ÁSZF-jében, hogy egy másodpercért felszámolhat egy egész hónapot, akkor is nettó parasztság és lopás: Tisztelt Telenor Ügyfélszolgálat, szeretném megköszönni az eddigi közreműködésüket, segítségüket abban, hogy…..
Gergoooe 2013.10.16 20:06:18
@Magyar seggbe NEMZETI lófaszt: Öregem, qrvára tévedsz! Nem írják jóvá! Amúgy pedig teljesen értelmes a poszt. Ezta szitut egyébként én is megtapasztaltam ennél a szemét bandánál. Többet nem is fogom igénybe venni a szolgálataikat és mindenkinek csak rosszat - a valóságot - fogom mondani.
Taki bácsi tavaly piacra dobott lakótelepi háromszobása után (itt bővebben) eladósorba került a Szomszédok egy kiemelkedően legjobb karakterének egykori rezidenciája is: Vágás Feri és Juli Jutka 38 négyzetméteres kéróját árulja a tulaj. A Blikk szerint a lakást 11,5 millióért…..
Gergoooe 2013.07.16 17:36:31
@hatja: Hehe, ne röhögtess! Pont a PIAC szó miatt éri ez a lakás max a felét. Bár ekkora lakásért pénzt nem adnék ki...
Tartottunk egy hosszabb szünetet és lám, még mindig nem javult meg a magyar közlekedési morál. Olyannyira, hogy egyes autóstársaink akkor sem próbálnak viselkedésükön javítani, amikor átlépik az országhatárt. GP egy ilyennek már a rendszámát is megjegyezte, mert amit ez a…..
Gergoooe 2013.03.07 20:49:53
@_____________: Osztom a véleményt. Felgyújtani sofőröstől. Előtte közölni vele, hogy neked eddig járt az élet.
A költségét nagyrészt mi viseljük, de tudomást sem veszünk róla. Össztársadalmi szinten a legköltségesebb fizetési forma, ennek ellenére az állam sem ösztönzi igazán, hogy ne használjuk. A szerelemnek ára van, de ki fizeti ezt meg, és kinél érik be a gyümölcse? …..
Gergoooe 2012.11.29 13:39:43
@ier6w7i: A biztosító küld róla postán igazolást, amit be lehet tenni a forgalmiba. Akkor milyen csekkre van szükség?! Én az életben nem fizettem csekken KGFB díjat. Mindig utaltam egy összegben az egész éves díjat. Így olcsóbb is a díj. A csekk feladással meg küzdj az a postán, akinek két anyja van... Na meg az, akinek van ideje kivárni az egy működő ablaknál összegyűlt km-nyi sort... Évek óta nem jártam postán. És nem is óhajtok!
Vöröshajú lányok Keira Kelly 2012.10.21 19:00:00
..
Gergoooe 2012.10.21 21:54:46
  Kedves, illetve kedvetlen Olvasóink! 8-)) Örök dilemma, egymásnak feszülő ellenvélemények - hívők, rajongók, ellenzők, szakértők vitáznak-harcolnak egymással vehemensen a világháló megannyi fórumán: valóban ilyen nehéz lenne kiválasztani a számunkra megfelelő…..
Mindig veszek pályamatricát, tényleg, mindig. Az M6 építésekor kétszer éves matricát is vettem, mert a régi hatos forgalma elviselhetetlenül lassú volt - a tőlem normális esetben négy percre lévő munkahelyemre háromnegyed óra alatt értem be reggelenként. Pályán meg öt perc…..
Gergoooe 2012.07.26 15:42:38
@csintapala: "Erre is kéne totalcar kezdeményezés, sokan aláírnák."

Pártolom!
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
Gergoooe 2012.07.10 11:15:52
@renz: A legmagasabb? Az fasza... Mi a frásznak? Írni-olvasni elegendő tudni a jogsihoz, eszembe nem jutna a diplomámat bármilyen társaság kezébe kiadni, pláne nem otthagyni. Max csinálhat egy másolatot és ennyi!
Android A galaxis legjobb telefonja 2012.06.20 07:33:00
Ránézve a nyers adatokra, elég világosan látszik, hogy az Android-forradalom akkor váltott élesbe, amikor két éve (úristen: MÁR két éve) kijött a Samsung az első Galaxy S készülékkel. A jó előre közzétett specifikáció alaposan felborzolta a várakozásokat, a megjelent…..
Gergoooe 2012.06.20 16:18:12
@Mediator_07: No comment. Annak is az lesz a sorsa, mint a Nokia-nak!
Azt hiszem bátran kijelenthetjük, eljött az a pillanat, amire mindenki várt, játékosok, szerkesztők, hogyvolt-olvasók és Pinokkina, no meg én magam is: eldől, ki kapja a nagy lóvét, kiderül, akad-e olyan játékos, aki az utolsó pillanatban képes úgy átbaszni a párját, mint…..
Csíra távozása és Broki nem kis szerkesztői segítséggel történő maradása után vagyunk, különösebb tragédia azért nem történt, már ha azt nem annak vesszük, hogy Naiva most HülyeRolit fogja tömni a lelki bajaival. Pinokkina haját éjjel kivasalták, ki tudja milyen…..
hogyvolt Éden hotel - 2x36 2012.05.04 06:40:00
Nahátakkor. Ha hinni lehet a promónak, akkor ma Broki szarban lesz, mer' HülyeRoli beáll Naiva mögé, és mivel védett, így coki van ezerrel, de mikor mondta el a teljes igazságot a Viasat3 ajánlója, nem? Aszongya a klasszikus szappanopera-főhősnőnek megcsinált Pinokkina, hogy ma oszt…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Telt házas volt a Slovakiaring, huszonötezer fizető néző - ránézésre majd mindenki Norbinak szurkol. Vegyes érzelmekkel vártam a slovakiaringi versenyhétvégét, de legalább ennyire vegyes érzelmek kavarognak bennem utána is. Baromi gyors ez a pálya, ráadásul nem is egyszerű:…..
Gergoooe 2012.04.29 21:37:12
@repecs: "Tarkónlőnni" - ez találó! :-) Diszkvalifikálni azt a parasztot!!!
hogyvolt Éden hotel - 2x32 2012.04.27 05:20:00
Ezt a mai posztot Syca nevű olvasónknak ajánljuk, drukkolunk! Tegnap volt Broki különbejáratú pokoljárása az otthon hagyott és meglepően izé, érett nőnek tűnő csajával, ennek ma akár még folytatása is lehet, de a Csíra elleni puccskisérletnek kurvaisten, hogy lesz is, mert ő…..
Tetovált lányok Chelsea Morning 2012.04.06 09:15:00
..
Gergoooe 2012.04.07 22:55:08
hogyvolt Éden hotel - 2x17 2012.04.03 04:00:00
Újabb hetet nyitunk a Fogadó az agyhalottakhoz történetében, amiből múlt héten úgy távozott Ríkó, ahogy jött, nyom nélkül, és kihajították Muzsikus Kulabát is, akinek azért kellett mennie, mert elvette Hipertől az ő szeretett Fatterját még vagy két hete. Érkezett egy…..
"Szerződést szegtem, és ezért fizetni fogok, sohasem akartam kibújni a felelősség alól. Már elkezdtem spórolni, ha fizetnem kell, legyen miből. A lakást viszont nem áll szándékomban átengedni, megnyertem egy játékot és ez annak a főnyereménye. Az enyém, és nem adom…..
A hóesést lehet szeretni, meg nem szeretni. Akinek nem kell eltakarítani, vagy nem töri össze miatta magát, esetleg kocsiját, az általában szereti, hiszen szép látvány, mennyei nyugalom lesz úrrá mindenen, hiszen elnyeli a hangokat, minden lelassul, az autók is csak vánszorognak, és…..
Gergoooe 2012.02.29 09:43:58
@pmobilTB: Ez egy teljesen korrekt hozzászólás! :-)
Snake Orbánizrájt 2012.01.22 06:28:00
Egy évvel ezelőtt még azt mondtam volna, hogy az abszurd netovábbja, amikor Bayer Zsolt szervez "Békemenetet". Orbán ámokfutását, Giró-Szász és Szijjártó homályos tekintetét, Selmeczi Gabi mosolyát és Schmitt Pál tudományos tevékenységét látva azonban immár minden belefér.…..
Bizony, Orsi is tudja, hogy többször szó esett már a láthatóságról, a járművünk kivilágításáról, de még mindig van sok-sok autós, akinek bőven elég, hogy ő lát és nem akarják mindenféle fényekkel összezavarni a többi autóst. Talán már lerágott csont, de minden…..
Gergoooe 2011.12.30 23:37:37
@webnazi: Te egy hülye vagy öreg ezzel a "nappal semmilyen körülmények között nem kötelező világítás használatos" elméleteddel. Fel kell homályosítsalak, közvilágítás akár van, akár nincs, ha a látási viszonyok megkívánják (eső, köd), akkor KRESZ szerint kötelező a világítás használata!!
A szemorvosi vizsgálatnak aztán qrva nagy köze van ahhoz, hogy a ködben észre veszel-e egy kivilágítatlan kocsit vagy sem. Nyilván a rendelőben is ködben tesztelik a látásod. Idióta...
Gergoooe 2011.12.31 10:29:14
@webnazi: Sajnos nem tudok veled vitába szállni, mert nem ismered a KRESZ-t. A lámpa használata lakott területen belül is definiálva van, méghozzá a nem megfelelő látási viszonyok esetére. A köd ennek számít.
Ha pedig ennyire törődsz a környezettel, meg figyelemmel kíséred a globális felmelegedést okozó hatásokat, akkor javaslom tedd le a kocsidat és válts át tömegközlekedésre vagy biciklizésre, ahogy én teszem. Ezzel sokkal többet tehetsz, mint hogyha a lámpádat nem kapcsolod fel, amikor azt a látási viszonyok igenis megkívánják! Én ugyanis gondolok arra, hogy a gyerekeimnek is fel kell tudniuk nőni ezen a bolygón...
Egy 35 éves, budapesti férfi vagyok - igen: autós, 18 éves vezetési tapasztalattal. Hétvégente átvedlem én is kerékpárossá, gyalogossá: hatalmasat csatangolunk vagy karikázunk az Asszonnyal meg a Srácokkal a környéken. Van tehát némi fogalmam arról, hogy milyen az utak…..
Nagy gázra kitekeri a kormányt a kezedből, de hatszáz forint egy tankolás. Kipróbáltuk, tetszett, mégis aggódunk...