Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mlle (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lógni fogtok! – bődült bele az Országgyűlésbe a fideszes képviselő, majd lemondott.   Arnóth Sándor nagy orgánumú ember. Abba a fajtába tartozik, amelyik hamarabb beszél, mint gondolkodik. Legutóbb akkor volt szerencsénk felidézni magvas gondolatait, amikor…..
Sopron legjobb szállodája szerintem évtizedeken keresztül a Hotel Lövér volt. Az első igazán emlékezetes szállodaélményem, bár akkor még Fenyvesnek hívták, később ott voltam nászúton, egy időben a munkám miatt is sűrűn élveztem az áldásait, aztán leszoktunk róla, mert…..
Nem túlzás, alig hittünk a szemünknek, amikor megpillantottuk a sarki kisbolt kínálatában a címben szereplő, 170 forintért vesztegetett folyadékot. A grapefruitméretű barna gömbök már messziről felkeltették érdeklődésünket (először azt gondoltuk, hogy nocsak barnaüveges…..
Lélekmelengető, úgynevezett emberi történet, amit régebben rézmetszeten örökítettek volna meg, a mai pixelizált korban pedig, ahogy nézzük, kamerás telefonnal. Az Ember, akinek feladata a Köz megtisztítása a fizikai szennyeződésektől, néha elfárad, megadja magát a Zsarnoki…..
Egyes híresztelések szerint még mindig nincs a helyzet magaslatán a CIB internetbankja, amióta fúzionált az Inter-Európával. Kimaradt a hardverbővítés vagymi?A díjnyertes internetbank még mindig csúcsformában van. Hihetetlen, hogy hónapok óta nem bírnak vele mit kezdeni... de…..
Subba Budapest TV 2007.11.14 17:26:00
A Budapest TV számunkra a bolygó egyik legnagyobb rejtélye. Feldolgozhatatlan mennyiségű baromság kerül adásba, és egy bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni ami ott történik. Valaki magyarázza már meg, hogy ki szórakozik velünk. Mi a jó ég van ezekkel az emberekkel?…..
w Mobilpapok dáridója 2007.09.06 06:00:00
Testvéreim, magyar hitűek! Megnyomorított életünk minden keserves napján szembesülünk azzal, hogy a csalással, hazugsággal hatalomra került kormány nyíltan háborút visel a magyar vidék, a magyar falu ellen. Tudják, hogy a magyarság megtartó ereje nem a döglesztő levegőjű,…..
Hogyan lehet még egy kedves bábfilmet is meggyűlöltetni a gyerekekkel? Kötelezővé kell tenni. Az idióta és halál unalmas oroszórákon újra és újra el kellett énekelni egy debil dalocskát a harmónikázó krákágyiláról, meg a haverjáról, egy nagyfülű gnómról,…..
w Govorit Moszkva 2007.07.30 05:30:00
Cs. Kádár Péter éhségsztrájkba kezdett, mert kitették a szűrét a Magyar Rádióból, pedig harminc évig dugdorászta a banándugókat. De közben elhervadtak a banándugók. Elkeseredése és indulatos elszántsága érthető. Gyermekei vannak és rosszul kereső felesége; amiért…..