Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VFB

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamikor 1981-ben, a 18 éves James Alan Hetfield meglátta Lars Ulrich 17 éves dán fiatalkorú hirdetését az egyik helyi újságban, és válaszolt rá. Kb. ilyen egyszerűen alakult meg a Metallica, igaz, az első találkozás után kellett még pár hónap, mire ’81 októberére…..
Van az az elméletünk/fantazmagóriánk/hülyeségünk Albert Gazdával (és nagyon úgy tűnik, hogy Alföldi Merlot sem bontja ezt a csodás egységet), hogy az olaszrizling lehetne a mi grüner veltlinerünk, potenciális popsztárunk, ami talán még a világpiacon is arathatna…..
A nyers politikai akarat leplezendő dolognak számított, amit szakmai köntösbe illett mindig csomagolni. Ennek most vége. A kormány úgy gondolja, legitimációja van arra, hogy minden ötletét nyíltan végigverje. A kormány brutálisan megtorolta, hogy a földrajzinév-bizottság nem azt…..
Az egykoron kifejezetten szocialista/balliberális barátnak tekinthető RTL Klub az elmúlt időszakban újrapozicionálta magát, ezzel együtt felületet biztosít a jobboldalhoz, azon belül is a Fideszhez köthető médiaszemélyiségek számára. Most - bár picit másként - a legnézettebb…..
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság elődje, az ORTT is hozott érdekes határozatokat, szóval nem az az Ice-T szám a az első fecske, csak most kapott nagy figyelmet, az új médiatörvény keltette balhé miatt. Amúgy ebben az az egész történetben nem is az a legszomorúbb, hogy a…..
VFB 2011.01.05 13:58:15
@Zabalint: Mindemellett kérdés számomra, hogy akkor ezeknek a mittudoménmiknek és kiknek a véleményének és döntésének mi a valós hatása. Ki értékeli ki vagy méri azt le, hogy ezeke után a célcsoportban milyen változások történtek? Szankcionálni könnyű, hülyeségeket irosgatni (fentiekben) szintén nem egy megterhelő feladat. De ki képes ezeket komolyan venni? Látszik a kommentek nagy részén, hogy pillanatok alatt lehetne akár többgenerációs dolgokba belekötni (Grimm, Andersen, 77 magyar népmese, Jónás a cet gyomrában stb). Szóval ez így ebben a formájában álságos, eredményét tekintve pedig nem nulla hanem kifejezetten negatív.
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..
Pénteken a Hungaroringen az egyik F1-es csapattag beszámolt róla, mi történt a Parlamentben, valójában megmagyarázta a felülmúlhatatlan képanyagot. "Tegnap meghívták az egész F1-et a Parlamentbe, mindenki ott volt, kivétel a Williams, nem tudom, miért, a Renault meg csak a…..
VFB 2010.07.30 22:37:35
@Zozi79: Kiröhögtetni magunkat ilyen módon egy rakat olyna emberrel akikért hétről hétre a világ egy másik sarkában vadulnak meg? Mit gondolsz/vársz? Könnyes szemmel topognak majd lépcsőn? Elhomályosuló tekintettel szorongatják egy nímand kezét? Amennyiben valaki nem vevő a gazsulálásra, a nagy tévedést az követte el aki odahívta Őket, abban a hiszemben, hogy majd felveszik ezt a stílust. Az egész komolyságáról meg csak annyit, hogy a magar államfőhöz beugranak koktélozni pólóban meg sapiban, Ő meg élére vasaltan felolvasást tart nekik. Na szóval elég amatőr mutatvány volt ez.
VFB 2010.07.30 22:49:27
@Zozi79: Hújuj, naiv emberek az állami protokoll szervezésében. Ez probléma. Nem kicsi. Ha valaik hülye és lelkes is egyben akkor az kártékony is.
VFB 2010.07.31 08:24:14
@Balt: Dresscode és protokoll kérdése. Mi történt? Szóltak nekik hogy akik unatkoznak aok számára fakultatív kirándulás lesz a magyar parlament épületébe? Bernie bácsi megy? Mert akkor mi is! Na ez ott nem teljesen így működik. Mondom mégegyszer előkészítetlen ostoba módon megrajolt esemény volt ez. A hozzá nem értés magasiskolája.