Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rokkantterepjárós

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma 2 in 1 posztot kaptok, méghozzá baleset témakörben. Elsőként jöjjön Pityi, aki egy rendőrökben csalódós, vétkes által felelősséget el nem ismerős sztorit küldött. A napokban átélt élményemet szeretném leírni Önnek és arra szeretném kérni, ha lehetséges tegye fel az…..
rokkantterepjárós 2010.09.16 22:46:09
xaba99 · landf 2010.09.16. 16:36:39

Magyarországon nem lehet a közúti balesetet okozót polgári peres úton perelni,max. a biztosítóját ha van neki,akár volt sérülés akár nem,ha volt akkor meg kötelesek helyszínelni a redőrök,
minden esetben,persze ha tud mozogni az ember azonnal mindent lefényképezni autókat,helyszínt,így később nem lehet probléma a biztosító perelése esetén.
A büntetését a károkozónak majd a bíróság hivatalból megállapítja
Bárhol. És nem csak hogy megáll, de le is parkol és otthagyja az autóját, esetünkben a Lánchídon. Nem előtte, nem utána, rajta, az egyik sávban. Legrégebbi hidunk pedig nem arról híres, hogy túl sok sáv van rajta. LP ugyan fényképet nem mert készíteni, tartva attól, hogy aki…..
Belsőség Az isten nyila 2010.07.28 03:00:00
 Úgy 5000 felett már közel olyan tempóban gyorsulunk, mint a speedmotorok és egyszerre azon kapjuk magunkat, hogy egy kicsit tulajdonképpen már félünk...Mai cikkünk blogposztja...
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
"Lehet, hogy azért állnak így, nehogy rájuk nyissák az ajtót" - mondta Winkler, amikor hétfő reggel, a parkolóházunkban azon kapott, hogy kivont Nikonnal lövöm az autókat."Akkor menjenek fel a negyedikre, tele van üres hellyel az a szint. Az ötödik pedig tök üres. Ez…..
A közelmúltban a Life két toplistájára is felkerült Budapest. Ami a pozitív rangsort illeti, a tíz legfestőibb város egyikének ítélték fővárosunkat a magazin munkatársai. Hogy én mégis inkább a negatívummal foglalkozom, az nem csak a velem született rosszindulatnak…..
2010 január 29. Egy apró, Közép-európai ország autókkal foglalkozó netes magazinjának szerkesztőségében pár pillanatra ismét egymásnak feszült a két gigász: egy 73 köbhüvelykes koreai négyhengeres Chevy és a 146 köbhüvelykes törökországi dízel Ford.Változnak az idők.....
  Egyre nagyobb szívás az utak mellett lakni. Ordít minden, az autók, a motorok – azok különösen -, a buszok. Miért? Vélemények az azonos című írásunkról...
rokkantterepjárós 2009.10.14 23:39:19
@Psziho: viszont 6.1 -es és 5mp.alatt van 100-on ,egyébként 110-nél meg 9.8-at fogyaszt. " MDS "

www.youtube.com/watch?v=VfWYe_ygpek
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
Amikor motoros sztori kerül elő a tarsolyunkból, akkor sok esetben emlegetitek, hogy mindig a motoros a hibás, kérdezitek, hogy miért csak ilyeneket rakunk ki. Volt már fordított példa is, nem egy, de azért ez mégiscsak egy autós blog, ahová többnyire autósok küldenek be mindenféle…..
Irdatlan nagy taplóságnak volt szemtanúja Karmabroker nemrégiben. Nekem attól is felforr az agyvizem, ha előttem valaki kidob az autóból gyorskajás szemetet, sörösüveget, ásványvizes palackot - sajnos sok hasonlót láttam már -, de az ilyen fokú tahóság, mint amit mindjárt…..
rokkantterepjárós 2009.07.30 20:27:17
Szükség van rájuk, ezt továbbra sem vitatom, mert különben ellepik az autósok maradék, babakocsival amúgy is használhatatlan járdákat is, kiírtják a füvet - már ahol még maradt -. Mindemellett mint hivatalos közfeladatot ellátó személyeknek, kutya kötelességük lenne példát…..
Nem csak olyan nagydarab rövidhajúak vezetnek autót, mint akiről egy nem olyan régi posztunk is szólt. Namnit nem volt ilyen szerencsés, a másik végletet fogta ki, aki a bocsánatkérése ellenére sem hatódott meg és fizikai erővel próbálta bizonyítani az igazát. Csatlakoznék…..
Régen volt már mozgássérült gigaposzt, azóta azért potyogtak be a témába passzoló fotók a tahóságot és intoleranciát elutasító olvasóinktól, íme ezekből egy kisebb válogatás, Gáborral kezdve. Kedd, Budaörs, stílusos parkolás. Aztán itt van Jibberish fotója, úgy…..
rokkantterepjárós 2009.04.17 14:29:40
@szlan: Gyakorlatilag akinek van egy jogtalan (nem hamis, csak pénzért vett), az röhög mindenkin aki fizet a parkolásért és szabadon hagyja a mozgássérült parkolót.

Arra nem gondoltál hogy én fizetek eleget egész évben az orvoshoz járással ,és biztos sokkal többet mint te a parkolásért,akkor most kinek jobb??
rokkantterepjárós 2009.04.17 16:59:13
@szlan: sajnos van kártyám,és nagy kocsim is van hozzá.
Lackó rövidke sztorija beszédes fotókkal megtűzdelve, igazán tiszta képet fest kis hazánk jelenlegi helyzetéről, ami a közlekedési kultúrát és nem utolsó sorban az emberséges viselkedést illeti. A sztori főszereplőjéről nehéz elképzelni, hogy valóban jogosult a kártya…..
Anonim levélírónk ugyan nem nyújtotta hosszúra mondókáját, ám három beszédes képe sok mindenre magyarázatot adhat azzal kapcsolatban, hogy mért tart itt a magyar közlekedési kultúra. Nem hittem volna, hogy valaha is írni fogok nektek, de ez kiverte a biztosítékot: Érdekes…..
rokkantterepjárós 2009.02.27 16:30:33
@Egyéves Önkéntes: nem érted bármit oda lehet írni előre.
rokkantterepjárós 2009.02.27 17:00:42
@D=M=C: :)
rokkantterepjárós 2009.02.27 22:27:15
@Dövan: miért kéne megvárni? CT-vel sétálsz a járdán? vagy ránézel és tudod mi baja,nem biztos hogy látszik,csak esetleg fáj.
Bucsi megszívta, mint oly sokan, akik írnak nekünk. Egy előzékeny furgonos maga elé engedte, ám azzal a lendülettel egy kevéssé figyelmes polgártárs ki is lökte onnan. Hozzátok fordul segítségért, ilyenkor ki a hunyó és mit tehet az igazának bebizonyítása érdekében?A minap…..
Többször volt már terítéken olyan autópályás sztori, amikor a levélíró szidta a belső sávban ragadókat, a rendőrök meg vagy nincsenek soha sehol, vagy simán nem érdekli őket az ilyesmi. Gbaba31 a másik véglelet tapasztalta meg, rajta kívül nem volt sehol senki, egy kicsit bent…..