Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azattila

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori találós kérdés megfejtése lent, hogy még találgathasson, aki szeretne.És itt az új feladvány:Ez volt a múltkor:Tintahalburger tintás buciban. Egyébként a milánói egy Michelin-csillagos Alice nevű éttermeben ettem...
azattila 2012.01.26 18:16:04
Az elmúlt három és fél évben rengeteg inspiráló, meghökkentő, elgondolkodtató vagy éppen csak szórakoztató reklámról volt szó itt a blogon, de ezek mellett időről időre igyekeztem beszámolni azokról a kampányokról is, amelyek miatt joggal van sokaknak rossz véleménye a…..
azattila 2011.03.16 10:59:14
lassan lecseng a téma, de mi lehetne ennél... hogyismondjam... hát tessék:
www.youtube.com/watch?v=Z36hQINuR-Y

és most képzelje el mindenki azt a meetinget, ahol ezt bemutatták és ujjongva elfogadták.
Képzeljék az embert magunk elé, aki erre azt mondta: tetszik.

:)
Vigyázat, ez egy reklámfilm, de szerintem van legalább akkora élmény, mint valamelyik utopisztikus filmeposz Hollywoodból:Azonnal kérek egy omlettet!Éppen Londonban, holnap kimegyek még egyszer a Borough Marketra, ma pedig elmegyek egy fantasztikus panorámával rendelkező étterembe, a…..
azattila 2011.02.09 10:23:08
A lyoni és francia csúcsszínvonalú gasztronómia atyjáról, Paul Bocuse-ről már annyi helyen elmondtak minden fontosat (még én is pár dolgot, és hamarosan összeállítok róla egy nagyobb videót is), hogy ezzel nem is húzom az időt. A lényeg, hogy az élő (85 éves lesz február…..
azattila 2011.01.31 14:54:45
@Lille havfrue: @világevő: Van már egy narancssárga kiskakasunk! Az is valami... :)
Íme a Bocuse d'Or győztesének, a dán versenyzőnek ételei:(ezúttal kivételesen NEM saját fotók, fotók: SIRHA)Hal:Hús:részletek később...
azattila 2011.01.28 09:07:44
@világevő: :) jó, persze, meg lehet enni, de a nagyanyám műanyag körtéje - csillogósra vaxolva - simán odaférne a tányérra. Mondjuk a nagyra inkább, az igaz...
De vicc nélkül, gondolom, hogy jóízű, de az milyen már, hogy a mezőny egy részét azzal "lefőzöd" , hogy a kajádat hőkezeled egy kicsit? Egy Bocuse D'Or-on... Hogy kell nevezni? :)
Amúgy azt nem tudod, hogy az öreg Paul mit gondol a versenyéről és győztesekről?
Továbbá nem tudod mivel burkolta a bárányt az ember? Krumpli talán? Lea Linstertől olvastam hasonlót...
Megvolt az ebéd Paul Bocuse Lyon melletti három Michelin-csillagos éttermében, járni is alig tudok, igencsak brutális volt. De ami a legfontosabb, sikerült Monsieur Paullal beszélni is, na meg videókat csinálni róla, illetve bevitt a konyhára is és a borospincébe, szóval izgalmas…..
Most indul a következő túra, a cél nem túl egzotikus ezúttal, de annál több izgalmat rejt: Bécs. Aki most lekicsínylően legyintene az osztrák főváros hallatán, fontolja meg még egyszer. Szeretjük ugyan szidni az osztrák konyhát, de ez semmit sem változtat azon a tényen, hogy…..