Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tapogatott Kukorica

0 bejegyzést írt és 923 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az IKEA Frosta márkájú ülőszéke leginkább a háromlábú székekhez hasonlít, olcsó, 3500 Ft, nyírfából van, könnyen összerakható, és a legfontosabb tudnivaló, hogy az égvilágon bármit lehet vele csinálni...
Egy olvasónk eléggé felbosszantotta magát a tegnapi matematikaérettségi után, hiszen a köztévé egy Lükő Gábor nevű okleveles matematikussal oldatta meg a feladatsort, aki viszont nem végzett igazán jó munkát. Itt a levél relváns részlete: Már a könnyű, első részben is…..
Tapogatott Kukorica 2015.05.06 10:10:23
Innen is hadd gratuláljunk Fábián Barnának és annak az anonim felmérés készítőinek, amit idézve a Ma Reggel műsorvezetője akkora L. Simon Lászlót dobott, mint ide a Déli Áramlat. Fábián Harrach Péterrel beszélgetett a gyerekétkeztetésről, amikor egyszer csak eljutott egy…..
Tapogatott Kukorica 2014.12.04 00:50:06
@Démétér: Ha itt lehetne szavazni a kommentekre, neked adnek 10 pontot!

Ki sem szarja le, hogy melyik nepes taborba tartozik az ember: a reggelizosbe, vagy a nemreggelizosbe. A problema a novekvo gyermekszegenyseg, amivel mar az utolsoelotti helyen allunk az EU allamai kozott a statisztikat nezve. Errol kellene beszelni, nem pedig a gumicsontot ragni.
Évekig szolgálta a brit áruházlánc legfelső vezetését, ám a Tesco anyagi problémái miatt most 23 millió fontért eladja a luxusrepülőjét. A Gulfstream G550-ből jelenleg négy darab van a piacon. A Tesco 95 éves története legnagyobb válságát éli át ezekben a hetekben,…..
Tapogatott Kukorica 2014.10.28 23:32:22
@Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől: Azt ne felejtsd el azert, hogy a Magyarorszagon arult termekeik (kulonosen a "gazdasagos" csomagolasuak) minosege nagysagrendekkel kulonbozik attol, mint amit pl. az anyaorszagukban arulnak, utobbi javara. Az mas kerdes persze, hogy meg igy is van kereslet a tenyleg gyengebb minosegu termekekre (bar ez mar tarsadalmi problemanak tudhato be, mintsem a Tesco gonoszsaganak).
A lengyel Bartek Jaws Krzyszton a francia Alpokban talált megfelelő kihívásra. Krzyszton Facebook-oldalát nézve nem először próbálkozott ilyen extrém pályával. ..
Tapogatott Kukorica 2014.06.20 17:13:52
A labdarúgó-világbajnokság (és majd a riói olimpia) idején a szokásosnál is több turista érkezett / érkezik Brazíliába, ahol azért finoman szólva sem minden a csodálatos környezet. Ott vannak például a börtönök, amely tényleg pokoli helyek. Noha nagyon büszkék vagyunk a…..
VárosEmber Apple okosóra 2014.05.27 10:36:02
Meglátjátok: az Apple újra a teremtő szerepében tetszeleg majd. Nem véletlen, hogy a Samsung és más gyártók már lassan egy éve kihozták az okos-óra modelljüket. Sőt tulajdonképpen már évek óta létezik ilyen, gondoljunk csak a SonyEricsson próbálkozásaira. De amint kijön…..
És tényleg az!!! Vazze, a kínaiak tudnak valamit! Csak azt nem tudom a tetején a kijelző képernyő mire való? Lehet, hogy ott felnőtt filmet lehet sasolni és ezáltal az automata eredményességét fokozni?         ..
Tapogatott Kukorica 2014.05.17 20:51:28
@♔batyu♔: Mit ertesz az alatt, hogy ilyet te is tudsz? Szopsz?
Ha Andrássy Gábor a mai szerzőnk, akkor rendszeres olvasóink tudják már, hogy valószínűleg valamilyen elektronikai dologról fogunk olvasni. Általában valami olyasmit amit nem gyakran látunk. Ma sincs ez másképp. Sokunk (szülei) először a "Gorenje-turizmus" idején vásároltak videómagnót - jellemzően…..
Tapogatott Kukorica 2014.05.11 20:12:37
@Harrison Bergeron: A Laserdiscre gondolsz, nem? A Pioneer lejatszoknak eleg nepes fanklubja van a mai napig, lemezek ezreit lehet megtalalni a neten. :)

Magyarorszagon ezek nem terjedtek el, pedig egeszen a 2000-es evek elejeig sok helyutt elofordultak. Aztan az ekkoriban terhodito utjara indult DVD szepen lesoporte a porondrol.
Playit, Könyvfesztivál és egyéb teendők után vasárnap este csak eljutok a hétvége nagy híréhez: igaz a játékipar talán legnagyobb legendája, az Atari 1983 környékén tényleg eladatlan videojátékoknak ásott tömegsírokat az új-mexikói sivatagban. Mint már a blogban korábban…..
Tapogatott Kukorica 2014.04.28 00:39:18
@K0vasz: Nem, mert akkor meg a dozerolast is fizetni kellett volna. Megsemmisiteni amugy is felesleges lett volna olyan jatekokat, amik senkinek sem kellettek, egyszerubb volt siman kidobni.
7. Apja fia Azért a pucér nős poszterért és a kipreparált antilopok közt megbújó varacskos disznóért érdemes végigkattintgatni a galeszt. (A kipreparált varacskos disznó most úgyis sláger az ingatlanpiacon.) (Kösz Geri!)   6. A “kihúzható sarokszar” vajon mi? Mindegy,…..
Szépen beledurrantott a nulláslisztbe pár hete egy brit lap, amikor világgá kürtölte, hogy a Wizz Air egyik London-Budapest járatának 293 próbálkozás közül egyszer sem sikerült késés nélkül elindulnia. A magyar sajtó ahogy kell, felkapta a hírt, a légitársaság pedig kissé…..
Tapogatott Kukorica 2014.04.20 23:50:16
@kellys: En kb. 3 evvel ezelott utaztam a Wizzairrel, a problemara a "megoldast" az elsobbsegi beszallas jelentheti. Ha jol emlekszem, talan 3-5 euro korul volt, es gyakorlatilag kikerultem az egesz sort, kb. 3-4 ember volt elottem. Persze egy kicsit varni kellett, amig kinyitottak a kapukat, meg a repulo elott is varni kellett, de a sort igy is mindig kikerultem es igy eppen kikuszoboltem a szivinfarktust.

Mert ha azon a tomegen at kellett volna vagnom, akkor ma mar nem irnam ezeket a sorokat, egy instant agyverzes kinyirt volna.
Tapogatott Kukorica 2014.04.27 14:31:56
@kellys: De a fizetosoknek van kulon desk is. Vagy legalabbis akkoriban volt, talan megszunt azota ez a lehetoseg.
7. Az oké, hogy a fürdőszobaablakot elfalazták De üveg miért van benne? Csak hogy bele tudjon vakuzni az ingatlanos?   6. Ez a leghülyébb hirdetésillusztrálás, amit láttam Elkezded kattintgatni a képeket, aztán egyszer csak gyanút fogsz, hogy hé, ez mintha egy tök másik…..
Naiv profi fotóst szénné alázták a Tripontban, amikor weben keresztül rendelt 250 ezer forintos objektívét nem akarták odaadni neki, mert túl gyorsan ért az üzletbe, mielőtt átment volna a bankkártyás fizetés (ami 3-4 nap szerintük). Még az ügyvezető is ezt hajtogatta, aztán…..
Leszarom a politikai korrektséget, ha valaki annyira hülye, hogy egy műsoron belül képes háromszor is bukni, melyek közül ez egyik esetben a feladvány ki volt rakva teljesen, csak fel kellett volna olvasni, hogy BEJUSSON AZ EGYMILLIÓ DOLLÁROS BÓNUSZKÖRBE, azt nem lehet másként…..
Tapogatott Kukorica 2014.04.15 10:19:19
@Benedek_Úr: *bucks
Ross most Faranciországba látogat, de nem croissant fog csigába mártogatni az Eiffel-torony tetején, hanem felderíti, miért marad helyben a drog ahelyett, hogy szépen átcsorogna, mint ahogy azt tette eddig is. A helyszín? Marseille. Hogy mi? Semmit sem tudok erről a francia városról és…..
Régen jelentkezett az Urbanista ingatlansaláta-különkiadással, és még régebben minden magazin, újság és blog kedvenc témájával: a legdrágább eladó házakkal! Úgyhogy akkor jöjjenek most ezek. Végigpörgettem pár hirdetési oldalt a javáért, aztán kirostáltam az egyértelmű…..
Emlékeztek még a méltatlanul elhanyagolt ingatlanosirodalom sorozatra az Urbanistán? Merthogy szebbnél szebb versek és prózák rejteznek a magyar lakáshirdetésekben, melyek felett sajnos sokan átsiklunk. Pedig olyan gyönyörűségeket találni, mint amilyen ez a szépség. Nem csak…..
Katalin a tavaly novemberi 40%- os játékvásár keretén belül vett egy babát 17 ezer forintért a Tescóban, amit februárban 8500-ért látott újra. A Tesco Global Áruházak az álláspontom szerint megsértették a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat…..
AnyaMama "Szoptatós apák" 2014.03.09 06:55:00
Már nem egyszer volt téma a blogon a nyilvános szoptatás, most egy fotóprojekt erejéig visszatérünk a témához, ami így nőnap kapcsán is kap egy kis pikáns csavart. Hector Cruz saját csecsemője és felesége tapasztalatai kapcsán indította el a „Project Brestfedinget” vagyis a…..
A csökkenő népesség és az elöregedő társadalmunk következtében mind gyakrabban merül fel – némileg tévesen, – hogy a jelenlegi demográfiai folyamatok mellett bizony rossz lesz majd nyugdíjasnak lenni 30-40 év múlva, és az akkori nyugdíjasok a jelenleginél jóval kisebb…..
Tapogatott Kukorica 2014.03.09 21:51:16
@ccactus: Mit ertettem felre? A poszt cime ez:

"Állami nyugdíjból nem lehet majd megélni? - Dehogynem!"

A posztban egyetlen szo sem esik megelhetesrol, a vita azon van, hogy az allam ki tudja-e termelni a nyugdijat sok ev mulva, vagy sem. Ennek megfeleloen kellett volna cimet is adni, nemde?

Pl. "Az allam nem tudja kigazdalkodni a nyugdijat a jovoben. - Dehogynem!"

Sajnos preciz ember vagyok.
A KARD Meglesz a szociknak a 15%? 2014.03.08 12:08:40
A választási törvény alapján a pártszövetségeknek a bejutási küszöb 15%, legalábbis három vagy több párt együttes indulása esetén. Az elmúlt héten publikált közvéleménykutatási mérések 20% környékére jelezték a baloldali összefogást, ami gyakorlatilag még kevesebb,…..
Average Citizen Férfi intimitás 2014.03.08 06:04:31
Hektikus férfi vagyok - és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Vannak dolgok amiket egyik pillanatban szeretek, egy másikban meg nem, egy harmadikban pedig ki nem állhatok. És vannak dolgok, amiket sosem állhatok. Ilyen az ápolatlanság.Sokan vannak ezzel így tudom. Önmagunkra igényesnek…..
Az Ukrán helyzetre való hivatkozással ismét emelni fogják a ruszkik a gáz árát ! De mennyi 1 köbméter gáz ára most és mennyi lesz az Ukrán-Orosz erősek vagyunk Putyin csata vége után ? Mert az erőfitogtatás vége az lesz, hogy a Putyinhoz közel álló Gazprom benyögi a gáz…..