Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hiryu2,0

0 bejegyzést írt és 230 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vallás, a hit az egyik legnagyobb erő, ami képes átsegíteni az ember a legnagyobb nehézségeken is. De amint a történelem szomorú tapasztalatai mutatják: az eltorzult, félreértelmezett vallási parancsolatok, a hittételek kiragadott, kiforgatott értelmezései, a vallások…..
hiryu2,0 2012.01.07 17:04:24
@Amichay: Gyors reakció.

azért szép volt, ugyanaznap egyik fórumon anticionista propagandista lettem, máshol meg cionista agitátor, aki szép Magyarország vesztére tör...

:))))

De így szép az élet..

/De dióhéjban: szvsz az ilyen elcseszett alakok illetve hadműveletek, akciók is éppúgy hozzátartoznak Izrael történelméhez mint Entebbe.
Mint ahogy Szálasi éppúgy a magyar történelem része, mint Széchenyi gróf, vagy Wesselényi.
Érdemes róluk is írni. De megígérem, lesz más is:)/

Más: szolgálati közlemény: sajnos a nyakunkba szakadt melók miatt sátoros ünnep lett, ha van időm leülni a számítógép mellé, /főnöki komment: örüljetek, hogy van munkátok../ a következő minimum egy hónapban nem várható hogy kikerül közölhető anyag a kezem alól. Elnézést kérek mindenkitől, akiknek mást ígértem.
A hétfői diplomácia incidenst követően a Külügyminisztérium elnézést kért Teherántól és különleges ajándékot küldött az iráni külügynek. „Kínos tévedés, de 100 százalékban kárpótoltuk az iráni kollégákat, és küldtünk nekik egy kis jó magyar…..
hiryu2,0 2011.12.01 00:21:58
@Lendvai Ildi néni: hopp...hmmm tévecc.... Második végén arab államok, köztük Irán sorba hadat üzentek hogy a győztesek oldalám állhassanak.

Ha memmóriámm mmég jó.jó....
A kormányfő nemcsak a forintot gyengítő nemzetközi erőknek üzent hadat, de Mordornak is. Nem kizárt, hogy a térség valutáiról is leszakadó forintromlásnak mégsem nemzetközi országbedöntő összeesküvés áll a hátterében, hanem sokkal rosszabb. „Ha gyanúnk beigazolódik,…..
hiryu2,0 2011.11.27 23:34:16
@alien: A kard ott van a Kerényi féle képen....
Rammjaeger83 & SchA Úgy véltük, ezen a borongós őszön, mindenszentek után pár nappal indokolt lenne valami könnyed, humoros poszttal feldobni az olvasóközönség hangulatát. Jó témát szolgáltatnak ehhez a mulatságos módon elkeresztelt harceszközök. 1. SS-18 Satan A…..
hiryu2,0 2011.11.14 10:26:31
www.youtube.com/watch?v=bZo62S1QFMk&feature=related

Once a jolly swagman camped by a billabong
Under the shade of a coolibah tree,
And he sang as he watched and waited till his billy boiled
"You'll come a-Waltzing Matilda, with me"

Waltzing Matilda, Waltzing Matilda
"You'll come a-Waltzing Matilda, with me"
And he sang as he watched and waited till his billy boiled,
"You'll come a-Waltzing Matilda, with me".

Down came a jumbuck to drink at that billabong,
Up jumped the swagman and grabbed him with glee,
And he sang as he shoved that jumbuck in his tucker bag,
"You'll come a-Waltzing Matilda, with me".

Waltzing Matilda, Waltzing Matilda
"You'll come a-Waltzing Matilda, with me"
And he sang as he shoved that jumbuck in his tucker bag,
"You'll come a-Waltzing Matilda, with me".

Up rode the squatter, mounted on his thoroughbred,
Down came the troopers, one, two, three,
"Where's that jolly jumbuck you've got in your tucker bag?"
"You'll come a-Waltzing Matilda, with me".

Waltzing Matilda, Waltzing Matilda
"You'll come a-Waltzing Matilda, with me"
"Where's that jolly jumbuck you've got in your tucker bag?",
"You'll come a-Waltzing Matilda, with me".

Up jumped the swagman and sprang into the billabong,
"You'll never take me alive", said he,
And his ghost may be heard as you pass by that billabong,
"You'll come a-Waltzing Matilda, with me".

Waltzing Matilda, Waltzing Matilda
"You'll come a-Waltzing Matilda, with me"
And his ghost may be heard as you pass by that billabong,
"You'll come a-Waltzing Matilda, with me."
Hezitáltam, kisautóblogra való-e a Sierra lefestése, vagy sem. Aztán rájöttem, hogy tökéletesen helyénvaló itt kitárgyalni a dolgot. Sivatagi festésű Rolls Royce páncélos Nagyon egyszerűen meg tudom magyarázni. Kezdjük azzal, hogy játszós autó, tehát kicsit erőltetett módon…..
Kedves Olvasók! Alant olvashattok arról, hogy mi is az a lemilbuli, mire jó és mire nem jó, kinek érdemes jönni és kinek nem, továbbá távgyógyítok és sorselemzek is, de a töredezett hajvégekre is megoldást nyújt ez a poszt. Hajtás után.   A Lemil immár sok éves blog;…..
Kedves barátaim! Először a Lemilblog FB-oldalára pakoltam fel ezt a hírt, de aztán (pár másodperc gondolkodás után) rájöttem, hogy azt azért hülyeség elvárni a szakemberektől, hogy nyílt profiljukkal megmondják a véleményüket erről a témáról.(Ugye, milyen szomorú ennek a…..
 Na, ezek a lelki toprongyok sem tudtak kimaradni a dologból :D. Íme a méltó, keresztényi, konzervatív, jobboldali és kulturált válasz nem kevés magyar ember nevében, az én magyarellenes, Himnusz gyalázó, SZDSZ módszereket idéző és fölforgató BAZMEGEMRE...No…..
Bazsó-kultusz Macsóföldön   Kép a képben: balra Hugh Jackman, Wolverine szerepében az X-men-ből,  jobbra Bazsó Gábor alias Nínó Karotta A B92 hírportál autós melléklete így méltatja az egyik Totalcar tévéadást: Hogyan mutatják be a magyarok a BMW…..
hiryu2,0 2011.10.23 14:59:46
Hallgatom a híreket és nem tudom, csak nekem tűnt fel a kísérteties hasonlóság, ami az 1989 decemberi romániai, illetve a mostani líbiai események között fennáll? Utcai zavargások, terroristáknak nevezett titokzatos mesterlövészek a tömegbe lőnek, majd eltűnnek, a vezető…..
hiryu2,0 2011.10.22 17:50:36
@Zig Zag: Itt az antikváriumban volt mág egy példány a múlt héten.. /a magyar fordítás/ Hétfőn tudok utánanézni.

Ja a hasonlóság kérdéséhez.... Jobb ötlet? Hogy bíróság előtt borítson az utodjairól?
hiryu2,0 2011.10.22 17:55:37
@korxi: nyugati-atlanti, sőt izraeli érdekeket nem sértették

khmm...aha pld a menekültekkel zsarolás mi?
Amikor gyorsan körbekérdeztem a családot és az ismerősöket, mi jut eszükbe Ausztráliáról, kiütéssel nyert a kenguru és a dingó. /NEM a harcjármű./ Szorosan utánuk jött a világ legkeményebb autópályarendőre: Mad Max. Sajnálattal állapítottam meg, hogy amennyiben ez a felmérés reprezentatívnak…..
hiryu2,0 2011.09.15 15:10:00
@Hajrá777: Előre is köszönet.
hiryu2,0 2011.10.21 20:33:19
@Hajrá777: Nos az én címem szalkrasz@gmail.com
Hmmm.. csak halkan megemlítem volt már múzeumos cikk Izraeltől Kínáig.
Szívesen látnánk egy személyes beszámolót:) Gondolom nem csak hajókép akad a tarsolyban:)
 Ezekben a hetekben zajlik az ENSZ-közgyűlés fórumán a palesztin állam elismeréséről szóló vita. A hazai zsidó csoportok, Izrael-barát személyek és közösségek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a magyar döntéshozók az izraeli álláspontot fogadják el, s még…..
Az inkvizíciós szörnyűségek után több, mint egy fél évvel már senkit nem fog meglepni, hogy a portugál történelem nem éppen legkellemesebb korszakát választottam újabb posztom témájául. De hát a lemilhez nem is a kellemetességek illenek. Ebben a sztoriban van természeti katasztrófa, szerelmi dráma,…..
Entebbe, Mogadishu, a londoni nagykövetség. Túszmentő akciók, ahol a speciális egységek sikerrel jártak, amelyekről újságcikkek százai, könyvek és filmek tucatjai születtek. De ott vannak azok az akciók is, ahol a különleges alakulatok bevetése kudarccal végződött, ártatlanok életének tucatjait…..
hiryu2,0 2011.10.13 15:09:57
@hazitroll: A túszok szerencséje volt, hogy itt nem kihajították őket gépből. Oda volt tolva az utaslépcső. Első utasnak szabadságot ígértek, majd mikor kb. felénél tartott, hátbalőtték.

Később a légimarsallokat kényszerítették arra, hogy az ajtóhoz vonszolják és kilökjék őket, majd a gép belsejéből tüzeltek rájuk. A fegyvereik is csak .38-as pisztolyok voltak.
hiryu2,0 2011.10.13 16:05:29
@neccharisnyás útonálló: Ők torz értékrendjük az ellenséget és támogatóit gyilkolták, mint hősök. Ja. Odafele meg jön a hágai bíróság, ha egy ilyennek szétlövöd a fejét..../Izraeli, amerikai utasok: ez egyből címlapra hozza, míg ha az egyiptomi túszokkal kezdi, akkor mínuszos hír valahol a nyolcadik oldalon./
hiryu2,0 2011.10.17 23:08:43
@neccharisnyás útonálló: Majd ha lesz egy generáció, amelyik úgy is gondolkodik. Addig marad Kompország- most teljes gőzzel Ázsiába...
Itt a lemilblogon már sok-sok cikk foglalkozott a haditengerészettel. Száguldó vadászgépek, halkan lopakodó tengeralattjárók, a habokat büszkén szelő csatahajók, és az úszó városok, a repülőgép-hordozók. Számunkra ez elképzelhetetlen, milyen lehet egy ilyenen élni….…..
hiryu2,0 2011.09.29 09:04:27
@Titus Pullo Urbino:

Anyakönyvvezető: Motherbookdriver

Ha valki tudna tanácsot adni, hogyan szimulálható páncéloskatonák élete.../Tatán és Tapolcán végzett/ öcsém tiszteletére.
hiryu2,0 2011.09.29 11:23:35
@Takács Bálint: aljas módon, amikor szakújság és helyesírás - ellenőrző program szöges ellentétben áll, én meg a harmadik írásmódra emlékszem, DE a helyesírási szógyűjteményben az adott szó nem szerepel, akkor feladom, és egy dobókockával választok.

/Vagy még aljasabb módon szándékosan elrontom a szövegben, kínlódjon vele az önkéntes szerkesztő:))/
hiryu2,0 2011.09.29 12:38:17
@hazitroll: Nekem meg azt ígérték, munkahelyemen buta nagymellű szőkék várnak rám. Így is lett. az lett a főnököm.
A mi katonatörténeteink között nem egy van, amelyik arról szól, hogy a nagypapa/dédpapa hazagyalogolt a frontról vagy a fogolytáborból. Vannak olyan nemzetek, ahol hajóval vitték haza a foglyokat, és vannak olyanok, akiknek úszni kellett volna. Ez a cikk róluk szól.  Tanaka…..
Lukács György teljesen meggárgyult - ez már tény, a Star Wars őstrilógián felcseperedett geek világ hitetlenkedését már rég felváltotta a csendes, izzó, telhetetlen harag. Még a beígért buzerálatlan verziókat is sajnálja tőlünk, miközben lassan, apránként…..
hiryu2,0 2011.09.19 11:34:57
@Ronda_kövér_öregedő_pasi: Klónbuli..

jediel talákozik a kopasztott nagyszemű strucc a Kaminón vagy hol /*azóta sem néztem meg még1x/oszt közli, rendelés oké x évtized alatt legyártottunk pár tízezer egyedet..... nebazze...ennyit mind????? Oszt ez mire elég?,, Nameg honnan akasztott le a Köztársaság seperc alatt komplett hadiflottákat??????
  Fullasztó tömeg verődött össze a Land Rover standjánál a DC100-as leleplezésénél, pedig gálánsak voltak a britek, előre megmutatták fényképen, mire számíthatunk a rongyok alatt. Csakhogy két lepelbe burkolt prototípust hoztak ki Frankfurtba, ami némi izgalomra adott okot.…..
Ezennel meghirdetjük az AranyLEMIL posztversenyt! A legnevesebb hazai rendvédelmi blog katonás szavazását! A versenyre bármely blog (melyet előzőleg jóvá hagytunk) bármely posztját nevezni lehet, de csak olyat, melyet az összes kommenttel együtt elolvastunk, és nekünk…..
Mutatunk egy képet a mai Blikk online-ból, mert érdemes. A Miss Universe 2011 versengésen (muhaha) éppen hazánkat képviselő nő ebben a ruhában jelent meg a kifutón akkor, amikor népviseletbe kellett öltözni. Kommentben várjuk a magyarázatot. ..
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
hiryu2,0 2011.09.07 15:02:36
KatPol Blog Der Islamische Stürmer 2011.09.06 08:00:00
Néhány napja az Al Jazeera egyik cikke - amit mellesleg MJ Rosenberg jegyez - hívta fel a figyelmemet a Center for American Progress (CAP) legújabb tanulmányára. A tanulmány a "Fear Inc: The Roots of the Islamophobia Network in America” címet viseli, és azt a különös…..
hiryu2,0 2011.09.07 12:43:57
Khmm...... a lottó ötösöm lett volna olyan biztos hogy 15 hozzászóláson belül kertészákosozik valaki.
Ha megengeditek én is.

Kicsit olyan érzésem volt olvasva a cikket mint a galamus bloggerének.

nepszava.com/2011/09/velemeny/lazar-gyorgy-nyilt-level-l-simon-laszlohoz-amerikagyalazas-ugyeben.html

-A pro mellett:
Személy szerint a következőt hiányoltam
-az amerikai iszlám közösség kialakulásáról, nagyságáról, szerepéről pár szót.

- Miért alakulhatott ki, és futhatott fel, szerezhetett népszerűséget a cikkben tárgyalt mozgalom.

- illetve megérdemelt volna pro kiegészítéseként
a közel-keleti, európai, és amerikai /nem
egyszer állami szintű/ stürmerizmus-
akár népcsoportok elleni uszításokként szétválogatva. Seperc alatt kiderült volna pld, hogy ez a csúnyákat mondó amerikai mozgalom a fasorban sincs sok helyen....

/Vagy írjam meg én?/

Bocs most értem haza, megpróbálok lefeküdni, én azért így félkábán válaszoltam. Én értem mit akarok mondani, remélem ti is.
/Elütésekért külön bocs/
Amióta élnek emberek a Földön, azóta harcolnak, háborúznak. Mióta háborúznak, azóta használnak egyre jobb fegyvereket. Mióta egyre jobb fegyvereket használnak, azóta el is vesztik őket. Amiket utána alkalmasint az ellenfél kezd el használni… Van, mikor egyszerűen az elejtett Kalast felveszi az…..
hiryu2,0 2011.09.02 00:08:19
@Lord_Valdez: hát Shilkához lőszert egyszerűbb gyártani, mint fordítva.

Mivel már félig alszok, csak átfutottam: ne feledjünk Au USA-tól Dél-Vietnamon át az északiak kezébe jutott haditechnikát.

Vmi filmben szerepel is,* de most ha most agyonvertek se....

*M113???
hiryu2,0 2011.09.02 00:45:00
@cyd: KG 200 : Hitler fantom légiereje - J. D. Gilman - John Clive