Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dankopityu

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
jöttszembe Szemétálmok 2011.12.26 14:50:00
Lomtalanítás kapcsán mire szoktál gondolni? Jó lenne végre lecipelni azt az ősrégi virágállványt és a nagyfater bőröndjét, múlik az idő, vegyük rá magunkat, szabaduljunk meg tőle, itt a lehetőség. Nomeg, hogy kiváló alkalom ez arra is, hogy a haverokkal söröket majszolva…..
Amint megtudtuk, hogy a rájátszás utolsó meccsén dől el az NHL, és így a Boston még versenyben van a Stanley-kupáért, úgy döntöttünk New York-i nyaralásunkat kiegészítjük egy bostoni kirándulással, szinte csak azért, hogy amennyiben a Boston Bruins nyerné a bajnokságot,…..
  New Yorkban egy magyar cukrászda jött szembe: az Amsterdam sugárúton, majdnem a 109. utca sarkán egy Hungarian Pastry Shop feliratra lettünk figyelmesek.  A benti feliratok igen viccesek: „Rigo Janci", „Goose Foot" (Lúdláb), „Apple Linzer", a…..
Minden elismerésem a Budapesti Fesztiválzenekarnak, amely nemcsak Fischer Ivánról és az általa vezetett zenészek tehetségéről és közös produkcióik sikeréről ismert (lásd például a NY Times elismerését), de kreatív előadásaikról, szokatlan projektjeikről, mint például a…..
jöttszembe Tabán 2011.02.16 07:00:00
Több, mint 25 éve járok a tabáni teniszklubba, minden bizonnyal ütőt is ott fogtam először a kezembe. Temesvári Andreát is láttam ott játszani a később edzőmmé lett Csurgó Virággal (6:2, 6:1), és azóta sok más híres embert is. A Spartacus nyári telepe ugyanis jó pár…..
jöttszembe Mosoly. Jel? 2011.02.06 19:57:00
De hát annyi minden jöttszembe… Például a sok év szünet után végre bevállalt államvizsga, amin a tanár arról érdeklődött, ezen a területen szeretnék-e elhelyezkedni, nem tudván, hogy lassan egy évtizede gyakorolom a szakmám, amelynek részeként pár napja mintegy két…..
jöttszembe A Sziget 2011.01.16 21:39:00
A Sziget szó csak kora augusztusban, vagy a megfelelő szövegkörnyezetben jelenti az óbudai fesztiválvircsaftot, egyébként a fővárosiak számára legtöbbször egyenlő a Margitszigettel, amely így, egybeírva helyes, de a hely nem csak azért kivételes. A Margitsziget Budapest Central…..
jöttszembe Szentendrére, futva 2011.01.11 14:59:00
Harmadik maratonomra készülök. Sőt, ezúttal segítek felkészülni többeknek, akik az elsőre. Az edzésterv alkalmanként természetesen 15-20 km feletti távokat ír elő. Ha már nagyon unjuk a körözést a Margitszigeten, egzotikusabb helyszínt keresünk, és várost nézünk, vagy…..
jöttszembe Tavasz, ravasz, mr3 2010.11.15 15:20:00
Amióta a Bartókra kelek, félálomban nemcsak azon gondolkodom, hány percem van még vízszintesen, de azon is, hogyan lehet egy állami, komolyzenét sugárzó rádió reggeli műsorvezetőjének folyamatosan kacsintani... Nem tudom, de gyanítom, a Muzsikáló Reggel (mr3) női hallgatóinak…..
Jött szembe Újlipót, csend, békeidők, redőnyök húzódnak lefelé, Herzen utca, orosz filozófus volt, írja a tábla, Pozsonyi út, Szent István park. Teraszon lány ül, néz, viszont, mintha ismerném gondolja, mintha ismerném, vagy tetszene csak, gondolom, ezen ne múljék, köszönök,…..