Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robicheck

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bruce Miller, a Szolgálólány meséjének a showrunnere interjút adott a Hollywood Reporternek, amiben beszélt a második évadról, a sorozat készítéséről, illetve az igen távoli tervekről is. Elmondta, hogy a sorozat készítése során milyen sokat jelentett nekik, hogy az eredeti regény írója, Margaret…..
Az angol The Graham Norton Show című talkshow-ban van egy szegmens, amiben behívják az utca (gondosan előszűrt) emberét, beültetik egy nagy piros székbe, és elmondatnak vele egy vicces sztorit. Ha a műsorvezető Norton és vendégei jónak ítélik, elmehet, ha nem, a szék felborul, ő meg kiesik belőle. A…..
  ..
robicheck 2015.06.29 12:05:34
@cukkmukk: most mondtad ki azt, ami eddig is itt motoszkált bennem is, csak eddig elnyomtam magamban... zárhatjuk a topicot!
A volt valóságshow-sztár idegeit teljesen felőrli, hogy eddig zsinórban kapta a tévés felkéréseket, de újabban már egyáltalán nem terveznek vele a tévécsatornák - harsogja a Bors. "Csomó új műsor indul ősszel az RTL Klubon, most nem azért, de egy szerkesztői munka jól jött…..
Jó, nem is volt olyan régen, amikor még a Kaliforgiában szerepelt a Showtime-on, de május 28-án a "rendes" tévébe, az NBC-re tér vissza, hogy Charles Mansont kergethesse a 13 részes Aquariusban, amit már csak a zenéje és a harangnadrágok miatt is meg fogok nézni. …..
Mert miről is szólhat egy Ballers című sorozat, amiben az egykori pankrátor egykori amerikaifutballistát alakít? Piáról, drogokról, csajokról, kurva drága autókról, luxusjachtokról és a sport kulisszák mögötti életéről. Amolyan bennfentes, insider sorozat lesz ez, mint a…..
Szebeni Istvánt két éve rúgták ki a köztévétől, mert egy felvételen nem vette észre, hogy bekapcsolva maradt a mikrofonja, és amikor bazdmegolt egyet, az kiment adásba is. Ez azért nem akkora nagy gáz, naponta lehet látni ilyen bakikat külföldi tévésektől is, akiket nem nagyon…..
robicheck 2015.04.19 09:55:49
Az HBO Szilícium-völgy című sorozata nekem 2014 sorozatmeglepetése volt, a nyolc részt egy hétvége alatt befaltam, és úgy röhögtem rajta, ahogy a Party Down óta semmin. Persze az egyik készítő a Beavis és Butt-head atyja, Mike Judge, de a sorozat humora inkább Judge remek…..
A köztévés dalverseny első blikkre pontosan olyan, mint egy kereskedelmi tévés tehetségkutató. Pont úgy néz ki, mint az X-Faktor (nem csoda, ugyanaz a főrendezője), vérprofi az egész produkció, minden takkra megy, nincsenek benne bakik, belógó mikrofonok, hanghiba is csak kevés…..
Az 1989-es Szversztnyica magazin fotói...
Az HBO-ra jön egy lengyel sorozat hamarosan, megmutatjuk a főcímét, amin a a Platige Image nevű cég két hónapon át dolgozott a nyitó képsorokon, aminek célja, hogy  50 másodpercben visszaadja a széria egészének atmoszféráját, és hangulatát. Nem mi mondtuk, a főcím…..
Egészen elképesztően monotematikus műsort hoztunk össze: csak autókról lesz szó. Gyors autókról. Az Égéstér 152. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Belsőség Visszanyal a bringasáv 2014.11.11 15:44:54
Nagyon nem kell ehhez írni kommentárt. François Gissy nem szívbajos. 333, jól jegyezzék meg.  ..
robicheck 2014.11.12 20:24:01
Amikor hetekkel ezelőtt az m1 megmutatott pár percet a Fapadból, Kálomista Gábor áldokumentumfilmes vígjátéksorozatából, akkor azt írtam róla, hogy két perc alapján ez még egész vicces lehet. Most megnéztem két teljes epizódot, és továbbra is ugyanezt gondolom. Igen, a…..
Na igen, van, aki a könyv alapján így képzelte el Cersei Lannister régenskirálynőt... ..
robicheck 2014.09.27 10:16:09
@Banános Joe23: Fehér felső középosztálybeli emberként biztos jó és hangulatos lehetett. A fekete bőrűeknek (vagy bármely más rasszhoz tartozóaknak) nem gondolom, hogy öröm volt akkor élni. Persze én is elismerem, hogy volt egy hangulata ennek a kornak.
És akkor itt egy negyedik évados bakiparádé a Trónok harca egyébként vérkomoly szereplőiről, mert megérdemli a kedves olvasótábor. ..
robicheck 2014.07.30 07:25:54
A kutyának sem kellettek, most mégis ismét megpróbálnak odapörkölni a VW-nek és a BMW-nek. De mivel? Az Égéstér 126. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez. ..
robicheck 2014.07.02 12:13:21