Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pákozdy

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Barátok közt 5897-5898 2011.12.07 11:44:00
A Berényi-irodában Attila a tegnapi teljesen érdektelen történéseket (sercegő lámpa, rövidzárlat, árvíz) próbálja izgalmasan előadni, de a zsarolás-témában töketlenkedő cégvezetőt ez baromira nem érdekli. Amúgy sem tud nyugodtan sztorizgatni, mert András izgatottan…..
Robogó Simson vagy Vespa? 2011.10.25 10:12:00
Darázsgarázs Tibivel statégiai együttműködést fogunk kötni, ugyanis mindig van valami eladó Vespája, amit én éppen meglátok, és elrabolom egy rövidke tesztecske erejéig. (Ez a '94-es példány is nemrég érkezett Olaszországból, hogy majd valakinek a kispajtása legyen.)…..
A fix árfolyamú végtörlesztés bejelentésének hatására emelkedett a svájci frank, a svájci bicska, a svájci sapka és a svájci óra árfolyama is, sőt ezzel párhuzamosan az éves középhőmérséklet, a Duna vízállása és Szijjártó Péter maga is.A felszín felett 30 centivel…..
Már-már azt hinné az ember, hogy a vendégverő divat már leáldozóban van, de úgy látszik elő- előbukkan most is néhány biztonsági őrös horror történet.  A folytatás is szokásos, a rendőrség ímmel-ámmal nyomoz, nem ritkán össze is van fonódva a biztonsági céggel, a…..
hogyvolt Aranypart - 1x03 2011.08.25 06:48:00
A tegnapi dráma utóéletével folytatjuk a siófoki állatkert nyílt napját, Pókmajom ugye távozott, mert nem szegény, mint a többiek, így nem is dolgozik. Szegény Korvettádám (aki szerint…..
Véletlenül, illetve valahogyan kikerült a netre egy videó, amin a Viasat3 két reality műsorának is meglehetősen megosztó személyiségeként aposztrofált Szandra egy barátnője (Éden Levi csaja)…..
Három gyermekhez többféle módon juthat az ember: kitartó gyermekszüléssel, jól sikerült második házassággal, az ügyesebbek egy patronból megoldják. Viszont ilyenkor egy csapásra szembesülnek az nagy kérdéssel: milyen autóban fér el három gyerekülés? Mai cikkünk…..
A sokak által vizionált 12 éves Fidesz-hegemónia már igen távolinak tűnik. És a mostani 33% még messze nem a mélypont. (Fotó: MTI/hirado.hu) A választások óta először mondhatjuk azt, hogy megrogyott a Fidesz népszerűsége. Ez nem azt jelenti, hogy ne ők lennének továbbra is a…..
  Ezernyi helyen elsütötték (a Hírszerző, a hvg.hu és a Vastagbőr jut így hirtelen az eszembe) Lázár János beszéde kapcsán a kocsmai politizálás talán legfőbb alapigazságát: a politikus nem dolgozik, politikusnak lenni nem munka. Ha a politikai…..
Egy rendesen működő vállalat életében eljő a pillanat, amikor elengedhetetlenné válik egy teherautó. Hozni-vinni a marketing anyagokat, a remittendát a Lapkertől, költöztetni a kollégákat, kiszállni rendezvényekre. A Totalcar most érte el a fejlettségnek azt a fokát, hogy…..
Ebben a B125-ügyben szinte mindenki, aki nem motorozik, félreért mindent. A leggyakoribb megjegyzés, amit hallottam a B125-ös kezdeményezést aláírni nem akarók részéről: nem kell több közveszélyes őrült az utakra. Ezt mondták a barátaim, ezt mondták a feleségem kollégái, ezt…..
Tőlünk, autósoktól elvárják – és nem egyszer kényszerítenek -, hogy ésszel, takarékosan és minél kevesebbet közlekedjünk, ideje bizonyítania a nép választott képviselőinek.Tessék spórolni, erre jó a Skoda Superb.Mai cikkünk blogposztja...
pákozdy 2011.02.15 13:33:58
www.hasznaltauto.hu/auto/skoda/superb/skoda_superb_2.0_cr_tdi_comfort-2896811

Ne a listaárakat nézzétek!
Flotta kedvezménnyel metálfekete színben 6M körül megkapható ez is. Minek ennél nagyobb, felszereltebb, erősebb? Ha meg a politikus nagyot akar mutatni, vegyen amit akar - saját pénzen. Ennyi.
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
A válasz attól függ, hogy ki teszi fel a kérdést. Lázár János is feltette a kérdést olyan embereknek, akiknek ad a véleményére, mikor új szolgálati autót keresett magának. Ezt válaszolták neki: Ez egy 5000 köbcentis V10-es motorral felszerelt, 450 lóerős Audi S8.…..
Nem tudom, hogy direkt az Urbanista kedvéért tesz-e fel valaki olyan hirdetéseket, mint amilyet Évi talált, de ha igen, akkor is megérdemel egy posztot. A stílusa kicsit olyan, mint amilyet a rajzfilmforgatókönyv-írók adnak a vagyány szereplők szájába, de lakásreklámnak nem rossz.…..
 Folyik a nagy nyugdíjügyi adok-kapok. A nép egyszerű fiai felháborodnak, hogy a kormány lenyúlta a pénzüket, a kormány meg úgy tesz, mintha éppen az elherdálástól mentette volna meg a polgárok félretett garasait. Az ellenzék igyekszik meglovagolni a kormányellenes hangulat…..
Játszani jó, pénzt nyerni pláne, ha a kettőt vegyíti az ember, megkapja a televíziózás egyik legrégebben létező és egyben legegyszerűbb műfaját, a tévévetélkedőt. A Tv2 40 milliós játszma című műsorának kitalálói ráadásul az eddig sem túl bonyolult műfaj drasztikus…..
Mrbeno családjával együtt vasárnap délután lett egy figyelmetlen autós áldozata, aki annak rendje és módja szerint a felelősség elől kibújva megállás nélkül továbbhajtott. Aki látta a két piros autó szerencsétlen találkozását az M7-esen, azt kérem, jelentkezzen a blog…..
Budapesten a sör igencsak szubjektív dolog. Hozzáállás kérdése. A jó sör meg véleményes. Kinek ez ízlik kinek az. Ezért olyan sikeresek a német precizitást és objektív minőségi-mennyiségi szemléletet megidéző események – mint pl. a városszerte elszaporodó Oktoberfest…..