Regisztráció Blogot indítok
Adatok
udeze

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kolonics megtalálta a tuti búvóhelyet, ahol majd nem keresi senki Erikáékat. Mondjuk azt elfelejtette, hogy talán nem kéne mindenkinek megmutogatnia, hogy hol fekszik Bordás, mert akkor hiába a jó kis külvárosi vasúti hangár, vagy mi ez. A búvóhely kellemesen lepusztult, Erikáék…..
Aki néha beszólogat, az tudjon röhögni saját magán is: a holland gyephokiliga eredményeit is körülbelül ilyen arányban találtuk volna el, mint a PL 16. fordulójáét, pedig onnan egy árva csapatot nem tudnánk megnevezni. Sovány vigasz, hogy sokan jártak hozzánk hasonlóan. Az…..
Mostanában gyakran kínoznak képtelen lázálmok, a minap is arra ébredtem hideg verítékkel, hogy kikaptunk Máltán. Brrr, beste lidérc - jó kis napnak nézünk elébe. Kótyagos rutinnal kapcsolom be a közszolgálatot, kotyog a kávé, mikor Kisteleki elnök…..
A Mokkában nemrég mondta a pali, nagy szakállban, hogy ő a főpap. Olyan főpapos külseje van, főiskolán tanulta a dolgot, habár kell hozzá neki egy kis érzék is, meg adottság mondja, de az egyház - a másik, nem az övék - nem nagyon támogatja a dolgot. Persze ő a komoly, valós és…..
Jégkorong Vagyunk kik, akarunk mit 2007.11.08 13:53:00
Először is abból indulunk ki, hogy a jégkorong a világ legjobb sportja, és mi szeretjük erősen. És ezt a blogot azért indítottuk, hogy ezt a megközelítésünket minél alaposabban kifejthessük, mégpedig folytatólagosan. Elöljáróban felteszünk magunknak néhány alapvető…..
A 10. játéknapot a hétvégi ünnep miatt tolták szerdára, mi pedig le merjük fogadni, hogy ez a forduló mégsem a Serie A halottjainak a napja lesz. Halott ugyanis van szép számmal, a Lazio például a Derby della Capitale alatt igencsak kétséges, hogy feltámadna, a Livorno szintén nem…..