Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AndroidBlog

294 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Android Fizess mobillal 2015.06.26 15:00:00
Két hazai mobilszolgáltató készülékeivel is lehet már egyszerűen fizetni. Mi kell ehhez? Egy androidos okostelefon, egy OTP Mobil PayPass kártya és természetesen maga az applikáció. A mobiltárca szolgáltatás egy olyan, androidos okostelefonokon használható gyors, kényelmes és…..
Android HTC One M9 vs lángszóró 2015.05.21 18:16:44
A HTC idei csúcskészülékét ezúttal egy lángszóró társaságában vették közelebbről szemügyre. Még mindig nem sok értelme van ezeknek a “teszteknek”... de olyan régi volt már itt ilyesmi!! A feltehetőleg iráni fiatalember először a videó első felében a kötelező…..
Megjelent az M-naptár, egy alkalmazás, melynek segítségével világosan, jól áttekinthetően tárolhatók a menstruációval kapcsolatos események, megfigyelések. Magyarország egyik leglátogatottabb női weboldala, a Femina.hu és az Algoflex-M közreműködésével fejlesztett app az…..
Nemrég beszámoltunk nektek az egyik első magyar mobilvásárlási megoldásról, az OTP Mobil által gründolt Simple-ről. Örömmel vettük a hírt, hogy egyre többen csatlakoztak a kezdeményezéshez, egyre több helyen lehet vásárolni vele. így elérkezettnek láttuk az időt, hogy…..
Valószínűleg nem ér benneteket meglepetésként, ha elmondjuk, az egész világon rohamos sebességgel terjednek az okostelefonos fizetési megoldások, és most, hogy pár héttel ezelőtt - kb. 4 évvel az Android után - az iOS termékekben is megjelent az NFC technológia, biztosra…..
AndroidBlog 2014.10.01 16:17:22
@tamas222: A belső egyenlegről költesz, amit a saját bankkártyádról vagy bárki máséról lehet feltölteni, banktól, bankkártyatípustól függetlenül. Mobilegyenlegről nem lehet költeni.
Magyar fejlesztésű, komplex autóbiztonsági szolgáltatás indult VEMOCO néven, melynek alapjául a gépjárművek fedélzeti számítógépe által biztosított autódiagnosztikai adatok szolgálnak, és amelynek a magyar piacra már több biztosítótársaságot is sikerült megnyernie partneréül. A VEMOCO rendszer fő…..
Lehet venni divatfülhallgatókat különböző színekben ezer forintért, tele van velük a Media Markt, de nem biztos, hogy ezeken szeretnénk zenét hallgatni - ha van alternatíva. Alternativa pedig eddig is volt, nevezett áruház polcain 7-8000 forintért már lényegesen jobb márkajelzésű…..
Android A galaxis legjobb telefonja 2012.06.20 07:33:00
Ránézve a nyers adatokra, elég világosan látszik, hogy az Android-forradalom akkor váltott élesbe, amikor két éve (úristen: MÁR két éve) kijött a Samsung az első Galaxy S készülékkel. A jó előre közzétett specifikáció alaposan felborzolta a várakozásokat, a megjelent…..
Sokan még a nevüket sem ismerik - nem sokáig marad ez így, azt hisszük -, mégis ők vannak perpillanat a toppon: Barcelonában a Huawei mutatta be a világ legizmosabb mobilcsaládját, tetején az 1,5 gigahertzes, négymagos processzorral (rajta pedig Android 4.0-val) hajtott Ascend D…..
Az Audiotool, a böngészőalapú zenei stúdiószoftverek piacvezetője meglépte azt, ami már várható volt: kilépett mobilra is. Ami meglepetés: hogy elsőre nem a mindenki által favorizált iOS-t választották (talán mert ott már túl nagy a tolongás), hanem a szinte szűz területnek…..
A kínai Huawei eddig nem arról volt ismert, hogy trendeket diktált, új gondolatokat dobott be (a nevét a nyugati féltekén sokan még kimondani sem tudják) - mostantól, úgy tűnik, jobb, ha mindenki felkészül a változásra e téren is. Ami most a kezünk közé került, a Mediapad, az…..
Alacsony ár, a nagyok felé még éppenhogy csak igyekvő márkától, visszafogott technikai jellemzők - ezek alapján sok minden rosszat el tudtunk képzelni magunk elé a kínai Huawei hétcollos, androidos táblagépéről, mikor átvettük tesztpéldányunkat. Aztán csalódtunk. Nagyot.…..
Megint élőben teszteltünk: a hazai Samsung-képviselet jóvoltából egy vadonatúj, éppen csak megjelent 55 collos óriástelevíziót hozott a posta, ezen próbálgathattuk a cég Smart TV koncepcióját - ami, tekintve piaci súlyukat, megjósolható, hogy dominálni fogja a netes okostévék…..
A héten jelentette be a goldengate.hu, hogy mostantól mobilra (Androidra és iOS-re) optimalizált verziót is kínál a felhasználóknak. Az oldal szinte valamennyi tartalma böngészhető az okostelefonokkal, még a Goldengate TV is. És hogy kedvünk legyen kipróbálni, az első héten…..
És majdnem hivatalos megjelenési időpontja is. Azért tűzbe nem tennénk ezekért az adatokért a kezeinket, de az angol play.com-nál már előrendelhető a kétmagos zsebszörnyeteg, aminek érkezését március 31-re várják, és előre láthatólag £599.99-et kell kicsengetni…..
A Googles képes a fotókat értelmezni és a kép tartalmának megfelelő hasznos találati eredményeket megjeleníteni. Az app felismeri a híres logókat, épületeket, műalkotásokat, de képes különböző nyelvekről fordítani és névjegykártya információkat is értelmezni...
Android Bárki lehet Android robot 2011.02.14 23:08:24
Az Androidify segítségével az Android robotot a saját hasonmásunkká tehetjük néhány mozdulattal. Rengeteg haj, ruha és kiegészítő közül választhatunk és az eredményt megoszthatjuk a közösségi oldalakon, elmenthetjük a galériánkba vagy használhatjuk háttérképnek...
Android Videón a Facebook telefon 2011.02.11 14:29:00
Akkor ennyit a cáfolatokról. Ugye többször felmerült és többször meg lett cáfolva hogy készül egy Facebook-ra optimalizált Android telefon. Legutóbb a HTC-t hozták hírbe vele. Nos, a sokszor cáfolt készülék annyira nem létezik, hogy a fenti videón már be is mutatják. Ez az INQ…..
Android Megjött az új Twitter app 2011.02.11 14:20:00
Megújult a hivatalos Twitter app, annyira hogy ezt már 2.0-ás verziónak hívják a készítői. A teljesen áttervezett user interface és az új Universal Search nevű keresőfunkció a legfontosabb változás az alkalmazásban, akinek még nincs fenn a telefonján az megtalálja a Marketen...
A Sonos vezetéknélküli hangszórókból akár többet is el lehet helyezni a házban és az eszközök wifin keresztül kapcsódnak a hálózatunkhoz, így bárhol hallgathatjuk a zenekönyvtárunk tartalmát, vagy használhatjuk a főbb streaming szolgáltatásokat is. PC-ről és Mac-ről is…..
A Dropcam végre megjelent Androidon is. A dolog roppant egyszerű, a cégtől vásárolt kamerákat felállítjuk azokra a helyekre amiket szemmel szeretnénk tartani, a telefonunkon beállítjuk a megfelelő funkciókat és akár élő videót is nézhetünk a helyszínekről. Működik wifin és…..
Android Műholdkereső 2011.02.08 23:54:00
A Satellite AR egy augmented reality app, a telefonunk kameráját az ég felé fordítjuk és megmutatja hogy milyen műholdak vannak éppen a fejünk felett.  Satellite AR for Android on AppBrain  ..
A Vodafone bejelentette, hogy hamarosan 24 országban kezdik meg a Nexus S forgalmazását,  Nagy-Britannia, Ausztrália, Németország, Csehország és Írország biztosan benne lesznek az értékesítési körben. Reméljük hogy Magyarország is...
Ezzel a reklámmal lendült támadásba a Motorola Xoom a SuperBowl alatt, kicsit finomabb lett az Apple ekézés mint az várható volt...
Egy hét műlva Valentin nap, meg is érkezett a szezonnak megfelelő Angry Birds update. Akinek telepítve van már az Angry Birds Seasons az frissítse, akinek nem az valószínűleg nem is fogja feltenni. Vannak új szintek, még több reklám és még Facebookon küldhető képeslapok is...