Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uborka Ubulka

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első (saját-)motoros szezon után végignéztem, mit kellett még venni a Honda mellé, hisz eredetileg az volt a duma, hogy olcsón fogok motorozni, hogy megérje. Mármint ne költsek többet a projektre, mint amennyit a nem autózással megspórolok. Egyszer már írtam erről, már ami a…..
Uborka Ubulka 2010.09.12 10:24:03
@kill-r:
érted a szart érted, baz+, semmit nem értettél meg eddig rendesen... nem gyurcsók kell ide hogy észrevegye hanem olvasásból egy megfelelt szintű ember.

@baowah:
Te, nyugi Zirig, ebben a koszfészek országban 10-ből 8-szor úgyis olyan hülyével állsz le aki a legevidensebb hülyeségét se látná be, a faszikám miközben tökéig izzad hogy az úton tartsa azt a szart, a lenéző beszólásra akkor is kapásból rávágná, hogy
"ez a bmw c1 akkor is a legjobb ami valaha született, és ő a legfaszább gyerek, hogy eztán ezzel hajlandó csak menni". Sötétség van itt mint a holdmentes éjszaka.
Uborka Ubulka 2010.09.12 10:28:59
@kill-r:
Nem teszi, mert az nem lesz olyan kényelmes.
Meg minek tegye ha már megvan neki a mostani. Majd akkor rohan megint venni egyet ha majd ismét tök véletlen elfelejti hogy a kocsi tetején maradt egy görögdinnye méretű sisak, valaki meg kurva boldog lesz vele, mikor megtalálja.
Uborka Ubulka 2010.09.12 10:33:49
@kill-r:
Gratulálok, hogy ilyen érdemi észrevételed van fél óra alatt, nyilván magától értetődő, olyankor mikor valaki túl hülye hozzá hogy észrevegye a lényeget, és hülye az érveléshez.
Inkább húzz el kapálni 2 sort, a fingfűrészelésből nem leszel több, nekem is van jobb dolgom mint kreténeket győzködni. na pá!
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
Lehet, hogy nem Magyarország a világ legbiztonságosabb országa, de úgy tűnik a vendégszeretet nem felejtettük el. A héten kétszer is írtunk Kunióról, a japán világutazóról, akinek pont Budapesten lopták el motorját. A fiú átvágott egész Eurázsián, hogy…..
Uborka Ubulka 2010.09.09 20:22:30
@baowah:
Némileg komolyabb vasat kapott az arc mint a Djebel amit megfújtak tőle, nem? De szórol szóra dokumentáld mindent ami kell!
Uborka Ubulka 2010.09.09 20:28:37
@johnny77:
jó az avatarod Fairlane! ;) Én is csak jó és nyugis utat tudok kívánni Afrika körül Kunio sannak!
陣場イタイは、最高のハンガリーについて!
Ide parkolta le a motort. Nem hitte volna, hogy a zárt ajtó mögül elviszik   „Imádkozom ezért a gyerekért, de engedje meg, hogy őszinte legyek” – hadonászott a rácsok mögül a szomszéd. „Nyolcvanéves vagyok, az igaz, de szabadszájú – sajnálom ezt a…..
  Pedig van, amivel ki lehet kergetni a világból az építőmérnököt. Például azzal a turisták és újságírók által előszeretettel feltett kérdéssel, hogy összedőlhet-e a híd? Persze megkérdezzük ezt mi is. A mérnök olyan elszántsággal válaszol, mintha csak…..
Uborka Ubulka 2010.08.04 11:47:23
@gonosztojás:
sehol, tán maszekban nem lehet beleolvasni a témába?!
A diletációs és hőtágulási mozgást nem ívekkel kell kiküszöbölni, a szélnyomás ellen semmi értelme, az önrezonancia fennállhat egy ilyen forma esetén is, és máskülönben számtalan hasonló pilonos alátámasztású híd van ahol véletlenül meg lehetett oldani 1,5 km-t egyenesen.
Uborka Ubulka 2010.08.04 20:27:49
@malacka100:
Kurva nag tévedés, 2007-ben 27 éves volt most meg 30. Aztán aki nem hiszi utánajárhat, a tisztelt csürhe megint totálisan el van tévedve a TC-nél.

@Ivymike:
valóban magasról leszarja hogy mit gondolunk, ugyanis pontosan ilyen jellegű melót keresett, ahol önállóan, azabadban dolgozhat, én irigylem ezért hogy azt teheti amit szeret.

@kondi2005:
pontosan rátapintottál a lényegre, látszik hogy ezen a területen ténykedsz. Egy laikusnak röviden annyi a lényeg, hogy míg egy építész megálmodja a műtárgyat addig az építő kivitelezi, és le minőségellenőrzi. Amit jellemzően NAGYON elkummantanak ebben az országban.

@gerely89:
Általában azok nem boldogulnak akiktől a jegyzeteket kérik, mert jellemzően nekik nincs kreativitásuk arra hogy magolás nélkül is megoldják a támasztott feladatokat. Persze vannak bizonyos tárgyak ahol nem lehet kikerülni az eszetlen beseggelést, de az izgalmasabbaknál igen. Pl ismerek egy idegbetek picsát még jó rég általánosból aki azóta a szék minden lába alá gyűjtött egy diplomát támasztéknak és azóta se lett több esze, a gnóm fejével abból áll az ideje hogy tanársegédessit játszik a BME-n ahol azzal játszadozik hogy nettó céltalan A§ méretű firkálmányokat szerkeszt kézzel, mert azzal a legnagyobb baromság, és nyalja a tisztelt processzor seggét.
Miközben beszél valamelyest németül, de annyi kurázsi nem szorult bele hogy épeszű melóban használja ki azt a lófasznyi tehetsését.
Uborka Ubulka 2010.08.04 23:12:07
@kohlenbrenner:
Nafene, minek nem jöttél Győrbe, itt az egyik legkomolyabb vasútgépészeti szak, arra épült az egész SZIF, debrecenből járnak el ide nemhogy nyíregyházáról! Aztán lehet utána Szilit meg Csörgőt hajtani még ha ez tenne boldoggá.

De tényleg nem értem h pár paranojás most a faszt ugrál hogy ki milyen papírral milyen melót végez, ha ez boldoggá tenne én is hülye lennék máshova menni, a szarnak se hiányozna egy rakat irodai patkány közt rohadni, és baromságokon vitatkozni, a jó környezet a melóhelyen megfizethetetlen. Volt olyan hogy viszonylag jó fizu mellett menekültem valahonnan és sokkal szívesebben melóztam X ft kevesebbért mert nagyon jóban voltam a kollegákkal, már az ő barátságukért is megére váltanom.
lehet attól még valaki kompetens nagyobb feladatokra, csak ezt akarta és kész.
Egy Polskival szép az élet. Még akkor is, ha nincs két kerek lámpa az elején, vagy négy henger az orrában. Sőt, még akkor is, ha egyetlen henger sincs az orrában. Sokadalom Bevallom, a Polski Fiat 126 mindig is autóbuziságom periférikus látómezejének legszélére szorult. Persze…..
Uborka Ubulka 2010.08.01 11:02:41
@Pipi:
120-ra talán nem elég az 50 le? Annyit vitt a Zsiga is.
Uborka Ubulka 2010.08.01 18:51:17
@DeezL:
Fasza vizes Lancia motor van benne, de ugyanakkora szemétkupac mint a hagyományos, csak hátul is van csomitartója.
Ezért is gondolkodtam el egy olajzöld darabon, de szerencsére végül nem vettem meg.
@biohazard:
te is megtapasztalhattad a vélemény nyilvánítás szabadságát a TC felfogásáben. Nem tom ezt a rakat barmot mit zavarja hogy ki hogyan köpködteti le magát a véleményért.

@VadMacs:
áhh akkor se kéne már semmilyen kGST-s vacak, Már túl hozzászoktam a rothadó nyugat kényelméhez. Persze mindamellett hogy a kortársaihoz képest is fapados szarom van, a maihoz képest meg akár egy napon lehetne említeni egy Samarával is, dehát az se kispók még messziről nézve se.
De tudod mi kéne helyette, egy szép magas, barna, közepes keblű csaj, akinek kispókja van, és képes egymaga életben tartani, na az ilyet a kocsijával együtt is megszeretném :D
Uborka Ubulka 2010.08.01 20:01:03
@Gyurma73:
mittomén, lehet semelyikben. Ennyire nem izgat egyik olasz kocsi se.
Belsőség Kis magyar lábszag 2010.07.29 19:33:00
- Oh, wie typisch! - mondaná a német, de mondja sajna a hazai autós is. Pedig csak egy a sok közül ez a valaha volt szép, elegáns és prémium A6-os. Széthajtották-ütötték, körbetörték, majd a lízingcék visszavette és nyilvános árverésre bocsátotta. Tessék, nézzék csak meg…..
Uborka Ubulka 2010.07.30 17:14:47
@no_holy_shit:
és akkor kost mi van, talán most meg kéne hatódnom, meg seggre kéne esnem ekkora emberség elől hogy a suttyó paraszt hajlandó visszatekerni a km-t, grafitos zsírral elrejteni a szanaszét hullott csapágyak hangját a motorban, meg emberi szintre kipucolni valami igénytelen buzi ganékupacát, hogy el tudja adni többszázezer ft haszonnal? Aztán mindez kerül durván 3 órába meg 10e ft-ba.

Na húzd el a beled inkábba zsindexes kókányfórumokra osztani az észt, épp elég a baromságod ott is.
Uborka Ubulka 2010.07.30 17:16:04
@pákozdy:
"70-es 80-as években 5-6 évet vártunk Ladára, Skodára..."

Jóólvan te kis posztkommunista köcsög, az akkor volt, és kaptál egy szart 4 év után, most meg most van.
Uborka Ubulka 2010.07.30 18:26:18
@pákozdy:
Nekem böfögsz pákozdi elvtárs, na húzz vissza a komcsi anyádba akiből kiestél a ganékupac mellett.

@swt:
és szerinted izgatja 4, utána meg 2 évente hogy mennyi a kibaszott visszatekerés látva hogy mennyire húzza a pofáját mindegyik a futásteljesítményre.
Engem se izgatna, ugyanúgy visszatekerem ahogy a többi, azt lásson bele olyat amit akar a suttyó magyar barma.