Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bioface

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Yoshihiro Simada japán utazó 2008 óta járta német gyártmányú összecsukható biciklijén a világot. Miután Albániától Lisszabonig, Afrikától Mexikóig sok fele tekert már, egy hete, pénteken Budapestre érkezett. Még aznap este el is lopták tőle nagy becsben tartott…..
Bioface 2014.01.24 18:10:47
@chirkebaszó: Aki egy olyan országból közösségből jön ahol nem kell egy kerékpárt vagy bármit ami a saját tulajdonod 7 lakattal 2 páncélszekrényben őrizned ha otthagyod valahol, annak teljesen normális egy sodrony lakattal lezárni a cuccát.
Tisztelt Cím!     Kérem tegyék közzé az én, ill. az elhunyt feleségem történetét, mindenki okulására!   A feleségem 2010. november 5-én, 60 évesen hunyt el rákban. A feleségem –igazolhatóan – 2002-től járt Mammográfiás szűrővizsgálatokra a…..
Bioface 2012.07.21 16:04:55
@csak néha benézek ha marhaságot látok: Az OEP most sem áll a helyzet magaslatán, de úgy gondolom jogosan elvárható, hogy jo esetben egy életen át fizetett egészség biztosítás elég legyen arra, hogy ne játszanak a páciens életével spórolási okokra hivatkozva.

@S=klogW: Arról nem is beszélve ha a legkisebb esélye is van efy daganatnak, ógy gondolom a lehető legalaposabb vizsgálatra lenne szükség már a legelejétől és hogy miért ? Mert a rák korunk pestise kb. és ha tenni akarunk ellene akkor mindent meg kell tenni egy ilyen esetbe a tévedések elkerülésére.

Ui: Nem vagyok orvos, de a nemtörödömség és emberi mulasztás az EÜ ben is rendszeresen életekbe kerül mint bárhol máshol. Csak sokkal nehezebb lenyelni valaki olyantól aki az életek megmentésére tett esküt.
Tisztelt Mt! Jelenleg még egy kereskedelmi cég alkalmazottja vagyok, a céget gazdasági helyzet fizetésképtelené tette, így nekem sem tud fizetést biztosítani, de még a szabijaimat sem tudom, csak fizetetlenbe kivenni. Jelenleg a cég még a bankkölcsönökre kapott felszámolási…..
Bioface 2012.07.09 15:32:26
@énis: Nem szerencsére ennyivel nem uszott el a dolog, ha meg az irónia szól belőled úgy gondolom a semminél az is több :)
Bioface 2012.07.09 20:26:40
@énis: Igaz :) bocsánat a megtévesztésért valójában csak 5ezer :) akart lenni...
Mint mindig, most is nagyon tanulságosan alakult február 17.-én közzétett felhívásunk végeredménye, melyben - többek között - az ország legerősebb F Astráját is kerestük. Bár a kommentablakban és e-mailekben sorra jöttek a tuti tippek és szinte mindenki ismert valakit, akinek…..
Bioface 2012.05.15 21:12:11
@EBIHUN: Igen ez egy jo kis videó és van ennek a srácnak másik is.

www.youtube.com/watch?v=A_iYOQCOMbM

De ha belegondolok elég hajmeresztő hogy ilyen tempónál még mobillal kamerázza is az eseményeket.
Subba Meanwhile in Bécs 2011.11.09 12:00:00
Bringás zsaru akcióban!! (szia b!)..
Bioface 2011.11.09 14:08:34
@www.BDSMthrill.com: Volt már erről pár poszt, más blogokon és szerintem ne kezdjük el megint. De azért felteszem a kérdést tudsz mutatni egy darab kresz szabályt ami kimondja hogy a kerékpárosnak le kell szállnia és át kell tolnia a bringát a zebrán ? Segítek, ne keresd nincs ilyen szabály...
Bioface 2011.11.09 14:21:40
@www.BDSMthrill.com: Igazad van gyorsabban járt a kezem mint kellett volna..Akkor nézzük más szögből itt nem csak a bringásokkal van a baj, az összes közlekedésben résztvevő ember (járműtől függetlenül, gyalogost is ideértve) át kéne hogy gondolja a közlekedés mikéntjét és változtatnia kéne. Mert az nem pálya hogy a bringás veszélyezteti a gyalogost de az sem hogy az autós meg eltiporja a bringást stb stb...
Bioface 2011.11.09 14:42:00
@flimo13: Forrást légyszi.
Tibby fejhangon vihogott, amikor összefoglaltam mondanivalóm lényegét: az 504-es mellett nem vezet el út. Csikós csak ingatta a fejét, szerinte az állólámpás mellé állítva Trabant. Pista nem értette, neki csak a kupé szép. Assur meg mindössze annyit kérdezett: mikor veszel már…..
Bioface 2011.11.04 13:38:40
@Szacsi: Franc, bocs de nem volt időm az összes kommentet végig olvasni :) Csak a jó szándék vezérelt...
A féreg, vagyis Dennis Rodman, minden idők egyik legellentmondásosabb kosárlabdázója sírt, mint egy kisgyerek.    Ha nem is szentté, de halhatatlanná avatták Dennis Rodman ötszörös NBA-bajnok kosarast (kettőt a Detroittal, hármat a Jordan-Pippen-féle Chicagóval…..
Bioface 2011.08.15 14:11:33
@foodlfg: Levágtad a lényeget látom....
A Délmagyar címlapján vezércikként jelent meg, hogy a biciklisek milyen nagyon szabálytalanok, bizony. Példa erre a Dugonics tér, ahol a biciklisek 70%-a szabálytalan volt, mert a zebrán tekert át. Az újságírónak csak az nem tűnt föl, hogy szabályos lehetőség nincs a…..
Bioface 2011.08.15 10:44:54
@errorka: Bocs hogy lusta voltam végig olvasni a 200 kommentet és az első 20 után elszakadt a cérna a sok hülyeséget ovlasva. :)
Bioface 2011.08.15 10:49:13
@errorka:

1. Miért lenne rossz az idézet, a vita arról szól le kell e szállni a zebrán vagy sem, az idézett szabályban le kell szállni.
2. Nem a Margit hídon valóban nem kerékpár sáv van, nem is tudom minek kéne nevezni azokat az útburkolati jeleket amik a külső sávban vannak felfestve az út szélére (ez már csak szőrszál hasogatás).
3. Nem kell leszállni ? Mármint a hídon a járdán ? vagy mire gondolsz ?
És ez bizony (játék)történelmi esemény, mert ilyen még sosem történt, ahogy a díj átvételekor a szerző, Christopher Tin meg is jegyzi. Az 53. Grammy-gála "Best Instrumental Arrangement Accompanying Vocalist(s)" kategóriájában nyert a Baba Yetu, amit eredetileg a…..
Eljött az önkormányzati választás ideje Dunakeszin is. A közelgő eseményről egy méltó infrastrukturális beruházással kívánt megemlékezni a városvezetés, még időben, néhány héttel a kitűzött dátum előtt. A választók számára jól látható infrastruktúra pedig nem…..
Bioface 2010.10.14 16:25:23
@Deluxe Rebirthedborned: Jah minden bringás ökoterrorista? Miért is ? Akkor minden sofőr gyilkos mert egy valaki elgázolt valakit a zebrán ? Vagy hogy is van ez ? Magyarázd már el nekem IQ huszár , hátha megértem :)
Bioface 2010.10.14 16:41:20
@Deluxe Rebirthedborned: Ismerted apámat ? Te voltál akit szájba vert a kocsma előtt ? Akkor emlékszem rád te egy kis buzi vagy ! :)
Bioface 2010.10.14 16:42:42
@Bioface: Helyesbítek egy kis senkire, nem akartam megsérteni a buzikat hogy egy ilyent trógert hozzájuk mérek :)
Ha BzS személy szerint csak engem kérdezett volna meg, határozott nemmel feleltem volna. Amikor elkezdtem vezetni, felelősségteljes kezdő módjára kitettem a T betűt az autó fenekére, egész pontosan két hétig volt ott. Ha az emberek meglátták, valami ellenállhatatlan késztetést…..
Bioface 2010.08.02 18:13:44
@SilentSound:Huh nekem több év volt mire lehűlt a vérem, bár sosem voltam ön és közveszélyes, soha nem veszélyeztettem senkit, soha nem volt balesetem és nem is okoztam,és soha nem büntettek meg semmiért, persze lehet mondani vak szerencse (szerintem nem). De végül is megértettem versenyezni a verseny pályán kell a forgalomba meg a kreszt lehetőleg betartva közlekedni, nagy nagy toleranciával embertársaink fele legyen az autós vagy bringás esetleg egyéb más közlekedési eszközt használó vagy nem használó.
Bioface 2010.08.02 20:46:05
@Gabca: Nos erre meg azt mondom de igen is kell az a "T" betű, amíg az autós iskoláknak és oktatóknak csak a pénz számít addig kell. Olyan embereket engednek ki az utcára akiknek nem hogy jogsit de rollert nem adnék a kezükbe. Az említett család tagom is 1. nem mer egyedül vezetni 2. egyáltalán nem érzi a forgalom ritmusát 3. kétségbe esik ha egy kereszteződésben meg kell állni (főleg ha ez emelkedőn van) 4. iszonyat határozatlan a közlekedésben úgy egyáltalán(autóval), még is minden vizsgát elsőre teljesített. Kérdezem én senkinek nem tűnt fel az autós iskolában az amit leírtam, akkor milyen oktatók oktatnak ? Az én oktatóm annak idején már túl voltam mindenen meg volt a jogsim, le esett az első hó és egyszer csak felhívott ráérek e este mert mennyünk el vezetni kicsit (ingyen és bérmentve) a hóban hogy érezzem milyen, és gyűjtsek tapasztalatot (nem mondom hogy mindenkinek ezt kéne tennie de azért elgondolkodtató a mai és az akkor hozzá állás 1998.).
Bioface 2010.08.02 20:47:51
@Bioface: Tisztelet a kivételnek! Aki nem inge nem veszi magára ! Ez lemaradt :)
Úgy látszik T-Home-féle sávszélességaszály Észak-Pest megye nagyobb részét sújtja, mint azt korábban gondoltuk. AtticsiBácsi szerint is 5Mbit a legmagasabb elérhető internetes csomag még kábelnettel is: Csak megerősíteni tudom a pénteki posztot, azzal a kiegészítéssel, hogy…..