Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totyak89

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap éjfélig küldhettétek be mutánsvadászatos nyereményjátékunk megfejtését, most az eredményhirdetés jön. Én nehéznek gondoltam a rejtvényt, ehhez képest majdnem 200 helyes megfejtés jött, és ennek több mint a fele telitalálat. Leborulok előttetek. Lássuk a helyes…..
Megint november van, megint szülinapot ünnepel az IDDQD - hogy pontosan mikor, az a múlt ködébe vész, a lényeg, hogy valamikor most, frissítettem is a fejlécet szokás szerint. Ilyentájt szülinapi nyereményjátékokat szoktam csinálni, és mivel éppen ma jelent meg a Fallout 4,…..
totyak89 2015.11.16 15:30:07
@facepalm: Köszönöm. Nekem majdnem ugyanez, csak én mass effect helyett infamoust írtam. A bioshock meg a resident evil erős tipp volt, a tex murphy meg csak nagynehezen lett meg. Ott sokáig phantasmagoria volt a tipp.
A blogszülinap egyik hagyománya a nyereményözön, amit általában valamilyen trükkös rejtvénnyel zúdítunk a nyakatokba. Most is pontosan ez történik, amolyan Mohó Hiéna módjára. Ha valaki nem ismerné, a Mohó Hiéna a Totalcar karácsonyi rovata, amiben az évben kapott…..
...tattararam, H. Róbert, aki Wolfi-cédét, -dísztokokat, -képeslapokat és -belépőkártya-tartókat nyert. Ugye a megválaszolandó kérdés az volt, hogy melyik cég fejlesztette az eredeti Wolfenstein. Sokan meg is írtátok, hogy az id Software, ami a helytelen válasz - ugyanis az első…..
Van kérem itt két darab sörnyitós belépőkártya-tartó, meg egy, a játék vicces zenéit tartalmazó CD, illetve két darab speciális fémtok. Sajnos csak tok, játékot nem kaptunk, így kicsit törni kellett a fejünket, hogy mégis hogy tegyük ezt vonzóbbá, de aztán rájöttünk,…..
totyak89 2014.05.21 22:08:43
@Brail Kast: Hát az gáz, mert én nem azt küldtem be válasznak. Az eredeti nálam az első ilyen címmel megjelent játékot jelenti. Azért köszönöm a választ.
totyak89 2014.05.22 12:49:03
@load error: Ezért kellett volna pontosan megnevezni a kérdésben, hogy mire gondolnak. Sebaj, nem vágok eret, ha nem fogadják el a válaszom :D
IDDQD Nyerj videojátékos sci-fit! 2012.11.22 14:40:48
Nemrég megemlítettem Ernest Cline Ready Player One című könyvét, ami most jelent meg az Agave kiadónál (a lenti bannerben is összefuthattok vele), és akkor célzást tettem holmi nyereményjátékra is. A kiadó jóvoltából három IDDQD-olvasó megkapja még karácsony előtt a könyvet,…..
IDDQD Wheatley az űrbe megy 2012.07.23 19:14:00
Sőt, már ott is van pár napja. Igen, Wheatley a Portal 2-ből, és most nem is a játék lezáró mozijára gondolok, hanem a való életre. Valaki a NASA-nál ugyanis láthatóan a játék nagy rajongója, és az ISS-re pénteken indult japán HTV-3 utánpótlást szállító teherűrhajó egyik…..
Nem lesz különösebb aktualitása a posztnak, csak annyi, hogy Tylerrel minap beszélgettünk, és előkerült valahogy a Bad Day LA. A játék címe rögtön felidézte bennem a harctéri emlékeket 2006-ból, amikor a programot tesztelnem kellett. Írtam akkor egy lesújtó kritikát a…..
Az Államokban és az Egyesült Királyságban nagy népszerűségnek örvendenek az árveréseket bemutató műsorok; a brit közszolgálati tévéken párhuzamosan többet is futtatnak, az A&E pedig a Storage Wars című anyaggal próbálja ezek népszerűségét meglovagolni. Ebben olyan…..
IDDQD Nyerj Kratost! 2011.01.07 17:00:00
Azt hittétek, hogy csak vicceltünk, amikor azt mondtuk, hogy 2011-ben is lesznek nyereményjátékok? Máris itt az első, egy csodás Kratos akciófigurát lehet nyerni (lásd lent). Ő a God of War sorozat főhőse, ebből már sejthető, hogy a Sonytól kaptuk a figurát karácsonyra (isten…..
Még egy nyereményjáték-eredményhirdetésünk van mára, délben ugyanis lejárt a Pixelhősök-játék határideje. Egy játék nevét vártuk, amit kilenc másik játék kezdőbetűjéből lehetett összeolvasni. A kilenc játékot screenshotrészletekből lehetett kitalálni, íme a…..
Karácsony előtt lesz még pár nyereményjátékunk, mert szeretünk ajándékokat adni nektek. Most például a Vince kiadó jóvoltából három Pixelhősök könyvet sorsolunk ki a következő rejtvény helyes megfejtői között. Alant látható egy szemet gyönyörködtető montázs, amit 9…..
totyak89 2010.12.16 22:32:53
IDDQD Az év animációja? 2010.11.15 08:00:00
Megy a vita még a neten, hogy akkor most a hét, a hónap vagy az év legjobb animgifét sikerült megtalálni (függetlenül attól, hogy milyen régen is került fel valójában a videó a netre), de az tény, hogy fasza. Érdemes hanggal nézni, bár lehet, hogy most meg majd a minimáldizájn…..
totyak89 2010.11.15 20:56:05
Nagy pixel art-rajongó vagyok, különösen szeretem a demake-eket, vagyis azokat a műveket, amik megmutatják, milyen lett volna egy sikeres film vagy új videojáték, ha egy, a nyolcvanas-kilencvenes években készült játékként jelent volna meg. Volt már ilyenre példa a blogon is, a…..
totyak89 2010.11.10 14:40:38
@Terézágyú: Beszarás. Nem gondoltam, hogy ez ténylegesen kiderül valahonnan. Maximum respect :D
Két hete történt, hogy a Blizzconon egy piros pólós srác zavarba hozta a World of Warcraft két nagypályás fejlesztőjét azzal, hogy a játék egyik karaktere, Falstad Wildhammer sorsa felől érdeklődött. A „kérdezz a fejlesztőktől” panelen a WoW világának két vezető…..
IDDQD Worst of Cosplay? 2010.11.09 14:47:00
Az IDDQD-n a cosplay (magyarul leginkább jelmezverseny) eddig jellemzően csak pozitív vetületét mutattuk be, de most lépjünk túl a csöcsös-faros, miniszoknyás menyecskéken, és nézzük meg, milyen, mikor annyira nem sikerül jól a jelmez.  A képek között akad pár kevéssé…..
                 (Igen, tudom, so last year, bitlisz, satöbbi. De akkor is.)..
totyak89 2010.11.10 14:29:17
Szereztünk tíz jegyet a jövő heti Budapest Game Show-ra, ezeket természetesen elosztogatjuk közöttetek. Akit érdekel a dolog, dobjon egy levelet november 7. vasárnap délig a szokásos címre (akinek nem működiuk a link: iddqdblog_KUKAC_gmail_PONT_com) és írja meg a polgári…..
IDDQD Gémer Halloween 2010.11.01 18:30:00
Nálunk ugyan nincs különösebb hagyománya a Halloween-napi jelmezes buliknak, de Amerikában például igen - és egy igazi gémer persze az ilyen hepajokra is a jedvenc játékhősének öltözve megy el. Megvan az a TBBT-rész, amikor Sheldon egy Halloween-bulira Doppler-effektnek öltözik?…..
IDDQD Boss fight 2010.10.29 16:00:00
Igen, az. (via Threadless)..
A német videojáték-cenzorok viselt dolgairól biztos mindenki hallott már: zöldre átszínezett vér az akciójátékokban, lelőhető ellenséges emberfigurák kicserélése zombikra meg robotokra, satöbbi. Ezek a derék jóemberek most az új, Black Ops alcímű Call of Duty epizódnak estek…..
Gamer körökben az utóbbi napokban az a fiú a legnagyobb sztár, akit csak úgy ismernek a neten, hogy „a vörös pólós srác”. Emberünk a múlt heti BlizzConon lett híres, amikor a „kérdezz a World of Warcraft fejlesztőitől” panelen olyan kérdést tett fel,…..
IDDQD Ami Marionak sikerül... 2010.10.27 17:11:00
A nap animgife, a nap failje, a nap röhögőgörcse. (innen)..