Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crazygenius (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minap mondtuk be az éterbe, hogy az amerikai Haidi Montag extreme nagyra (H méretűre) műtette a melleit, mert az jobban ment a nevéhez. (!) Korábban nem tűnt fel neki, hogy az implantok méretével azok súlya is növekszik. Mostanra szegény meggondolta magát, mert nem bírja el a…..
IDDQD Heti retro: Laser Squad 2010.08.05 13:00:00
Volt, aki hónapok óta várt erre: a heti retrojáték-szavazások örök második helyezettje, a Laser Squad végre nyert (igaz, sokáig a Barbarian vezetett). Jöjjön akkor erről egy cikk – bár mint látni fogjuk, a Laser Squad kapcsán Laser Squadról nem sokat lehet írni, más…..
crazygenius (törölt) 2010.08.05 20:29:44
@crazygenius: elnézést, nem ezen, hanem egy másik blogon XD
Alex_Burton megígérte és betartotta. Képes volt végigvinni a bolygó legszarabb játékát. Mindezt rögzítette is, ha valaki van olyan pszichopata a profilján végignézheti az egészet (feltéve ha a csodálatos youtube profilon lehetséges egyáltalán sorrendben megtekinteni...)…..
crazygenius (törölt) 2010.08.01 15:21:31
@Franky2: hát igen, éljem Mucsi :D
Szombaton nyílt nap! 2010.07.29 02:22:00
Üdvözletem minden rajongómnak!Nem kell aggódni, nem történt velem semmi baj, csak nyaralni voltam. Néhány csöpögő nyálú káromkodóbajnok nethuszár megint szépeket irkált rólam, vettem észre. Finom ízes magyarsággal el is lettek küldve a halál fszára. Jól tettétek, sráczok,…..