Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cönde

0 bejegyzést írt és 262 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kőhalmi Zoltán humorista szerint amikor gyerekkorában este a Linda ment a tévében másnap az iskolában mindenki karatézott, és bár őt tanárgyerekként minden nap megverték, legalább aznap látványosabban. Aki nem látta a Lindát, annak egy mondatban így foglalta össze: Linda egy harcművész rendőrlány,…..
cönde 2021.01.28 18:47:46
@Behajtó70: hány éves voltál akkor? Ha a neved a születési dátumod, akkor 14-16. ha nem, akkor sem hiszem hogy több voltál. Nehezen hihető hogy te már akkor is helyén kezelted a filmművészetet. Mondjuk ha most vagy 70, ... á akkor sem hiszem, hogy lenne bármilyen hozzáértésed. Nem bántásból, de ahogy többen ís írták: abban a korban valamennyire helyén volt. Nem az új részek, persze
Valahol szimbolikus, hogy még a Vár is beintett Viktornak - ez az egyik kerület, aminél a visszataszító mutyik ellenére a legkisebb esélyt adtam, hogy átfordulhat, mégis ez történt. Budapest mellett nagyon sok nagy és kisváros is elküldte a vérbe a Fideszt és a párt legzűrösebb, legkorruptabb arcai…..
cönde 2019.10.22 19:28:34
@Minden ballib bérretteg: az esti Híradóból ollóztad össze? Nagyobb örömöd ne legyen az életben, barátom.
Ha április elseje lenne, talán úgy gondolnánk, ez az egész csak vicc. Kirskó Zoltán azonban tényleg beperelte a Marvelt azért, mert úgy gondolja, ellopták a Linda főcímdalát. Ha a Marvel nem lenne elég nagy falat egyedül is, Kirskó a FOX-ot, az Apple-t, a Disney-t és az Amazont is megtámadta, mert…..
cönde 2019.10.13 09:21:46
@midnight coder: A Linda szerintem egyáltalán nem gáz. Gyerekként is,és felnőttként is úgy gondolom,gondoltam, hogy zseniális. Maga a zene is nagyon jó (ahogy a lopásból is sejthető), a színészeken kurvaélet hogy nem találsz kifogást (Bodrogi, Szereddnyei, és a többiek) a régi Budapest, a retró feeling nekem nagyon átjön
Palkovics László innovációs és technológiai miniszter elég régóta próbálja átverni a tervét és az elképzelését a Magyar Tudományos Akadémián. Elég sok pro és kontra érv hangzik el, nézzük meg egy kicsit alaposabban, hogy hol tartunk, és hova juthatunk: - 2018-ban kiderült a költségvetésnél, hogy az…..
cönde 2019.02.22 15:45:35
@midnightcoder2: demagóg vagy sajna, és butácska is
Magyarország világcsúcstartó: az utóbbi csaknem 50 évben sehol sem ásták alá ilyen rekordsebességgel a demokráciát.  A trumpi Amerika rossz példával jár elöl a világ autokratái számára, módszereik nagyon is hasonlóak-  Az ököljog az illiberalizmus alapja, ám utóbbi minden, csak nem demokrácia-..
cönde 2019.02.06 20:08:18
@Semper Fidelis: neked lehet hogy az, mert valószínűleg fel sem fogtad mit olvastál, olyan csekélyéertelmű vagy. És az a baj, hogy a világban egyre többen lesznek a hozzád hasonlók. Erről is szólt a cikk, csak hogy segítsek is neked.
   Tisztelt Államtitkár Úr! Én nem ismerem Soros Györgyöt. Sosem találkoztam vele. Nem dolgozom egyik „soros szervezetnek” sem. Semmilyen formában nem kaptam vagy kapok tőle semmilyen juttatást vagy támogatást sem. A tanulmányaimat sem finanszírozta semmilyen módon. Sem belföldön, sem külföldön.…..
cönde 2018.12.19 17:37:35
@nemecsekerno_007: azért te idióta, mert tovább lát a saját seggénél.. Mert úgy igaz ahogy mondja: tönkreteszik a gyerekeink jövőjét is.
cönde 2018.12.19 18:15:42
@nemecsekerno_007: hogy lennének már többen, te nyomorult? El sem hiszed, mennyire nem vagytok ti többen. A hozzád hasonlókról mindig az jut eszembe, hogy 10 év múlva de szeretném kikérni a véleményedet, mit gondolsz az akkori Magyarországról. Amikor majd minden szarabb lesz kicsit, mint most, te meg mentegeted majd magad.
cönde 2018.12.19 21:08:54
@Rettegek mert ballib vagyok: "SOSEM VOLT MÉG ILYEN JÓ ÁLLAPOTBAN AZ ORSZÁG !!!!!!!!!"

Aha te idióta barom: nem ugyanazt olvassuk meg érzékeljük a világból, de láss te is te anyaszomorító:

"Az eurostat csütörtökön közzétett (2017-es) adatai szerint bár csökkent, de még mindig óriási a különbség a leggazdagabb és legszegényebb EU-tagállam között.

Két mutatót vizsgáltak: a vásárlóerő-paritáson számolva az egy főre jutó bruttó hazai terméket (GDP), és a háztartások életszínvonalának kifejezésére alkalmasabb, egy főre jutó tényleges egyéni fogyasztást (AIC).

Ez utóbbiban Luxemburg az első az uniós átlagot 100 százaléknak véve 132 százalékkal, Németország a második (122%) és Ausztria a harmadik (117%). Az utolsó Bulgária (54%), a második leghátsó helyen Magyarország és Horvátország áll (62%). Tavaly 134 és 53 százalék volt a két véglet."
A Magyar Ateista Társaság tagjai hívták fel először a közvélemény figyelmét a ma megválasztandó EMMI miniszter, Kásler Miklós tudományellenes kijelentéseire, melyeket a fundamentalista keresztény 777blog.hu által szervezett, „Isten és tudomány szolgálatában” beszélgetésen tett. Ugyan számtalan…..
cönde 2018.05.20 07:13:59
Száztíz éve jelent meg a Nyugat első száma. Az 1908 és 1941 között futó folyóirat kitörölhetetlen nyomot hagyott a magyar irodalomban, olyan írók és költők pályafutását elindítva, mint Ady, Babits, Karinthy és Kosztolányi. De valószínűleg még ők sem gondolták volna, hogy 2017-ben egy képregény…..
cönde 2018.01.10 18:55:43
@commentes nikk: pontosan ez jutott az eszembe nekem is. A gáz csak az, ha ez a kritika nem attól a szerzőtől származik, mint amit említettél.
Jó néhányan voltak tisztességes, a közszereplést talán az átlagosnál jobban szerető közgazdászok is, akik 2010 után benyelték az "unortodoxia" maszlagát, az "unortodoxiáét", amelyről végül is sosem tudtuk meg, hogy mi volt. Azt tudjuk, hogy mi lett Magyarországból az utóbbi hat-hét évben: a…..
cönde 2017.03.21 13:26:53
@Laptop7712: helló

agrármérnöként nekem nagyon meredek az a 3 órás munka egy hektáron, ami egész családot lát el. Talán ha atrópuson, de 3 óra az hülyeség. Egy család ellátásához szerintem egész nap dolgozni kell. Lehet az egy hektár elbír 3 órás munkát naponta, de attól mondjuk lesz 6 tonna búzájuk, vagy 30 tonna sárgarépa. Ez elég egy családnak egy évre?
cönde 2017.03.21 14:28:46
@Laptop7712:
Nem kertről, földről írtál, de mindegy is. Ami nekem bántó elsőre az a 3 óra munka. Mert ugye 1 hektár szölő napi 3 órás munkával sem nagyon termeszthető. Kivéve ha a család 20 fős.
Most már nagyon örül neki...
cönde 2017.02.15 14:41:12
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Nem hülye vagy, csak sima szerencsétlen troll
Az éves rendes parlamenti meghallgatásán - ami neki miniszterként az első - egészen lefegyverző nyíltsággal beszélt...
cönde 2016.12.02 18:04:18
@Francois77: Tök hülye vagy, és hazudós is. Egy nagy faszt spórolsz te 3 havi díjat.
Ha valaki megkérdezné tőlem, csak úgy, kontextus nélkül hogy akarom-e, hogy az EU a magyar parlament kihagyásával, saját hatáskörben bárkit letelepíthessen az országban, gondolkodás nélkül nemmel felelnék. Egyrészt ez nyilvánvalóan olyan kérdéskör, amiről minden esetben a nemzeti parlamenteknek…..
cönde 2016.09.30 11:59:58
@Veridicus76: Nincs összefüggés te barom. Ha nem illegális migránsok, akkor benszülött iszlamisták ölnek. Valaki ölni fog, kérdés ki tud egyszerűen. Minden szóval egyetértek a szerzővel. Neked vagy nincs gyereked, és e mellett empátiád, vagy nagy gyerekeid vannak, empátia nélkül. Ha engem kérdezel, senkid sincs, szerintem.
Van egy kérdés: szeretné-e, ha Magyarországon menekülteket telepítenének le? A szavazók részéről van egy elég egyértelmű válasz: nem. Másfél héttel a szavazás előtt nincs olyan közvéleménykutató, politkai erő, sőt, értelmes ember, aki megkérdőjelezné a szavazás eredményét. Biztosan győzni fognak a…..
Az amerikai Pixar és a japán Ghibli stúdiók az elmúlt években, évtizedekben olyan magasra tették a lécet animációs filmek tekintetében, hogy egy bizonyos életkor után már kialakulnak az emberben magasabb elvárások egy mese iránt is. Az eddigi példák alapján a Minyonokat is…..
cönde 2016.08.04 12:53:02
@danialves: Már miért lenne szelektív olvasás? Az origós portálokon: a toy sztori óta a legjobban kivitelezett, leghumorosabb rajzfilm, itt: erősen fáradt alkotás. Ugye nem csak szerintem jelentenek mást ezek a mondatok?
cönde 2016.08.04 13:19:16
@danialves: Figyu, ha marhára akarod, este kikeresem neked, most dolgoznék valamicskét, de a vita tárgya nem ez, még csak nem is az, te mennyi kritikát olvasol, hanem az egymondatos kommented:Vagy szelektív olvasásnak.
na nekem csak ezt a mondatot magyarázd meg, mert nekem az jön le, hogy nem hogy értelmezni, de még olvasni sem tudok. Ez meg sértő rám nézve, csak ezért a felindultság.
Az ausztrál Fastbrick Robotics Hadrian 105 gépe óránként 225 téglát képes lerakni. Egy ember fél nap alatt tenné meg ugyanezt, és 105 csak a kezdet, mert a cég soron következő masinája, a fejlesztés alatt álló Hadrian X állítólag sokkal gyorsabb lesz: ezer tégla/óra…..
cönde 2016.07.29 10:44:22
@cenzurázdcsak: csak újabb okoskodásként: a darab téglák kérdésére nem reagáltál, pontosan nekem is ezek a kérdések jutottak eszembe. és az a ragasztó biztos jó dolog, de hogy egy vékony réteg hogy tölti ki a nem miliméter pontosan illeszkedő hézagokat, aztat nem igazán értem. Magyarázd el kérlek!
Stílusosan búcsúztak a kormányzófiúk a nyári vakáció előtt: az utolsó parlamenti napon kirakták a farkukat az asztalra. A tegnapi nap néhány hírében benne volt minden, ami a rezsimre jellemző. Minek is írogatni itt minden mocsokságukról, megvolt hétfőn minden, amitől eldurran az ember agya. Öt rövid…..
cönde 2016.06.15 10:11:40
@Kivlov: "kamuduna, önmosdatás, alibizés." Van pofád ezeket így leírni? Nem is ismered ezeknek a szavaknak a jelentését. Ezek amúgy pontosan a Fidesz sajátjai (a kamuduna persze kamuduma, gondolom)
cönde 2016.06.15 10:13:53
@Kivlov: "Miért? Kicsi a ktg.vetési hiány évek óta.
Nőnek a bérek, a minimálbér. CSökken az SZJA, a dolgozók végre kaptak valamit.
Nőtt az ÁFA, így a nyugger is, a segélyes, a C-is, a kamuminimálbéres is jobban hozzájárul a közöshöz. Szétterítették az adózást.
Épül az ország. Ennyi."

Na most rugtam le a láncot. Vissza az egész, veled érdemben nem igazán lehet kommunikálni, mert atomhülye vagy.
Az elmúlt napok-hetek sorosozásai nagyon jól megmutatták, hogy a magyar sajtó mind szellemi, mind erkölcsi szempontból elég alacsony szintre jutott - és még nincs is itt a kampány, amikor az igazán komoly elaljasodás meg fog indulni, illetve még egyenesbe sem fordult a fideszes médiabirodalmak…..
cönde 2016.06.07 14:15:30
@jobbdemokrata: a vánszorgásban is le lehet állni, és futásban is le lehet állni. Megint csak ideokádtál egy blődséget, aminek kurvára semmi értelme. De ha neked ettől jobb, hát hajrá.
cönde 2016.06.07 14:16:24
@1ghost: tökéletes igazság vagyon minden szavadban
Újabb „világmegváltó” recept kering a médiában: osztogassunk mindenkinek munkamentes alapfizetést, bárminemű feltétel és elvárás nélkül. A magyar verzió szerint minden gyereknek 25 ezer, minden felnőttnek 50 ezer, minden terhes anyának 75 ezer forintot kellene adni puszira, alanyi jogon. A pártok…..
cönde 2016.05.25 13:44:48
@szvsz: Azért az sarkított kicsit, hogy a te keresetedből veszik el. Gondolom nem te utalod majd a szomszédnak. Vagyis ha van rá kapacitása az országnak, nem ördögtől való, annyi szarra verik el a te pénzedet jelenleg, hogy egy egész utca kijönne belőle.
Magyarország veszélyes útra lépett. Ez nem újdonság, hiszen miniszterelnöke külön ösvényt próbál taposni (és vágni) a történelem dzsungelében, ám a járt utat a járatlanra cserélni rendkívül veszélyes. Most azonban lépjünk ki a szimbólumok és közhelyek világából, és fogalmazzunk világosan, amit Orbán…..
cönde 2016.05.18 10:26:34
@Ballib Cenzúrázók Réme 2: Te magad vagy a bullshit. A demagóg faszságaiddal.
Alapvetően nem hoz lázba minket egy háromheréjű koala mackó és egy tízfejű birka, ahogy azzal sem tudunk mit kezdeni, hogy Marika néni véletlenül felgyújtotta a lakást, amikor keresztrejtvényfejtés közben elfeledkezett a sütőben fortyogó pulykáról. Merthogy a Habony-Vajna tandem…..
cönde 2016.05.03 13:29:34
@Kivlov: ostoba vagy megint
Végre bedobták a törölközőt: annyi félrevezetés és kamuzás után belátták, hogy többet vesztenek, ha kitartanak a boltzár mellett. Amikor érthetetlen módon bevezették, akkor is pontosan tudták, hogy a nép gyűlöli. Egészen minimális esély volt arra, hogy ez változzon. De végignyomták izomból, mert…..
cönde 2016.04.11 18:54:49
@Trompf: Nem a ballibek akarják te baromarcú balfasz. Hanem az emberek 60-70 %-a, köztük nagyon sok hozzád hasonló b élféreg is.
PoliPraktika Fekvő nyolcasok? 2016.03.21 17:17:17
A végtelen jele. A Magyarországon tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre ítéltek között van olyan, akinek a lelkén öt gyilkosság szárad. A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának 2014-es döntése értelmében ügyük 40 év elteltével felülvizsgálható, de akkor sem lesz kötelező szabadon…..
cönde 2016.03.22 20:10:49
@Hortenz: már meg is valósult a kérésed. Naponta verik őket bent a cellatársaik és alázzák őket.
A Fidesz megnyerte a korrupcióharcot. Igen, jól teccik érteni, nem a korrupció ellenit. A témában végzett legfrissebb kutatás szerint ezek az eredmények: Fidesz 17%  - MSZP 7% vagyis a kormánypártot több, mint kétszer olyan korruptnak tartja a közvélemény, mint…..
cönde 2016.03.21 13:21:22
@ulpius66: segg hülye vagy