Regisztráció Blogot indítok
Adatok
takszi

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Young ezredes egy erősen homályos tükörféle előtt borotválkozik és nyomasztja magát. Hát igen, valóban otthagyta a kekec Rusht a múltkori részben egy bolygón, összeverve és ájultan és még azt is hazudta, hogy maga alá temette a rókaképűt egy lavina. Ez rettentően nem volt…..
LK: Nemrégiben jelent meg a Vallástudományi Szemlében „Vallási identitás és környezeti attitűdök Magyarországon” című, a témában viszonylag úttörőnek mondható publikációd a vallásos közösségek környezetvédelemhez fűződő viszonyáról… mennyire mély a…..
takszi 2010.04.05 10:31:18
@Lastres: A másik, meg hogy a civil szervezeteknél, és egyesületeknél, nem a lelkiismeretedet terheli ha nem értesz egyet valamivel. Szerintem mások a gondolati és lelkiismereti szabadság viszonyai. Tudom hogy hivatalosan egy ilyen kinyilatkoztatás célja nem az, hogy a hívek ferde szemmel nézzenek, nyomást gyakoroljanak azokra, akik nem az igaz utat követik, de a gyakorlatban ez mégis így néz ki.
A mai nap a forgatásé. Jópár aktivista és képviselőjelölt statisztál ebben a pillanatban is, hogy egy igazán vidám és az LMP imázsához illő kampányfilm készülhessen. Volt, aki fél 5-kor kelt, hogy a hajnali fényeket elkaphassák vele. Van, aki csak később az utcai…..
takszi 2010.03.27 11:15:28
@saflac12: Én nem tudok semmit a dologról ezért külső szemlélőként írom:
Számomra nem úgy tűnt mintha az illető célja a hitelesség lenne. Félhozunk egy vádat amiben van személyes érintettségünk, és ahelyett hogy megpróbálnánk sérelmünket hitelesen előadni, tisztázatlanok maradnak a körülmények(Miért? Hogyan?). Majd megtoldjuk ezt (vélhetőan alátámasztás érzetének keltése céljából) egy olyan támadással, ahol még a vád sem teljesen tiszta, az érintettség meg egyenesen kizárt. Tipikus szarból vaskarika gyúrás. Csöpög a kampánypszihológiától. Számomra nem hiteles.
Lokális klímaváltozás Cédulák 2010.02.15 16:21:00
Kábé egy hete zajlik a kopogtatók gyűjtése. Tanulságos jelentések a frontvonalból, LMP-s aktivisták belső fórumáról minden további kommentár nélkül. „Volt egy idős nő aki szimpatizál velünk, ránk is szavazz, de a kopogtatót nem adja. Magyaráztam, hogy lehet az ő…..
takszi 2010.02.18 23:27:21
@heima2: Engem amolyan Fidesz ellenes-ként lehetne meghatározni, de azt ami ott megy azt én sem tolerálom.("Embereket lehet utálni, de aki egy emberi csoportot utál az hülye")
Én két féle csoportra tagolom az lmp-t magamban, aki felül tud emelkedni ezen a jobb-bal faszságon, és aki nem. A gond csak az hogy akik nem, azok folyamatosan züllesztik az egészet. Szerintem külön kéne foglalkozni a belső integritással, és valahogy feltételekhez kéne szabni hogy egy lmp-s blogon mi az ami elfogadott és mi nem. így rohad szét az egész.
takszi 2010.02.19 00:42:40
@heima2: Én elhiszem, hogy a Fidesz-en belül, és a támogatók között is sokféle ember van. Ezért mondom hogy nem ezen múlik. Nem az a barom aki összegyűjti a 2 millió cédulát, hanem aki "kéri". Na de ez már kezd átmenni off-ba.
takszi 2010.02.24 18:22:33
@Levéltetű: ROTFL :D
Köszönöm az eddigi segítségedet az ajánlószelvény gyűjtésben. Országosan összegyűjtöttük a szükséges szám kb 20%-át. A munka java része még hátra van, és a helyzet egyre inkább biztatóbb. Három egyszerű lépést kell megtenni a sikerhez. Mindez fél órában. Garantált a…..
takszi 2010.02.17 11:04:50
@Gaiaman: Kitartást hozzá, akár meglesz, akár nem. Viszont most, nekünk választóknak dönteni kell. Az LMP szavazói szerintem ritkán mennek át a nagy pártokhoz. Marad az mdf meg a jobbik. Éljen a demokrácia!
takszi 2010.02.15 16:05:02
@netopi2: Nem vagyok jogász, de egy másik (paródia) film elején ezt a szöveget látom:
"A most következő prezentáció tartalmaz kép-, illetve hanganyagot a Macskafogó vagy a Macskafogó 2 című filmekből. A Legyen úgy, ahogy akarja! kampányvideó alkotói ezúton szeretnék jelezni, hogy nem kívánják az említett filmeket, illetve szerzőik jogait bármilyen módon sérteni. A Legyen úgy, ahogy akarja! kampányvideó csupán formai játék a Macskafogó stílusteremtő eszközeivel, megnézése nem helyettesítheti az eredeti élményt."

Ezt kellett volna az elejére rakni és úgy korrekt lenne.
hogyvolt Caprica 1x01 - Pilot 2/1 2011.07.21 13:00:00
Caprica, 58 évvel a bukás előtt – tájékoztat bennünket a főcím. Egy sötét, a gótot a begombázott goás  szubkultúrával vegyítő diszkóban vagyunk, ahol a helytelenül fiatal törzsközönség egy futurisztikus Prodigy–RATM-mashupra zúz. Az egyik folyosón szitává…..
Ma 6 és fél 9 között a Hidász utca, Bimbó út, Fenyves utca, és Orsó utca által határolt területen, valalmint a Kapy út és a Törökvész út kereszteződésénél magasló toronyházak egyikében vadásztunk egy barátnőmmel cetlikre.Két és fél órás non-stop munka eredmény: 4…..
takszi 2010.02.11 16:38:38
@BéKa: Nem értem az álláspontodat. Szerinted a Fidesz miért akar 2.000.000 ajánlószelvényt összegyűjteni? Azért hogy a kis pártok ne jussanak be. Na most akkor döntsd el, hogy szeretnéd hogy az LMP bejusson, vagy sem.
Országszerte megindult a cédulagyűjtés, az LMP kevés, de annál lelkesebb aktivistával igyekszik kivenni a részét a kopogtatócédulákért folytatott küzdelemből.Jómagam Siklós körzetében, Kisharsányban próbálkoztam eddig, 30 db körüli eredményem egy csepp - talán nem is olyan…..
Tegnap a köztársasági elnök kitűzte a választások időpontját. Számunkra a parlamenti küszöb nem az 5%, hanem az ajánlószelvény-gyűjtés lesz. A postás február 8-án kezdi el kivinni a cédulákat. Nekünk ekkorra készen kell állni a gyűjtésre. Egyre fokozódik a…..
takszi 2010.02.08 16:40:25
@netopi2: Ez project kb. 10.000 cédulát fed le. Nyilván ez még csak kis része kell hogy legyen a dolognak.
Greer őrmestert a kísérleti nyúl szerepében látjuk viszont: Franklinék kitúrtak valami idegen bolygón egy édesburgonyának látszó növényt, ami az analízis alapján minden lesz, csak édes nem. Greer fapofával megrágja, lenyeli, örvendezik egyet a KINOba, mire mindenki lelkesen…..
takszi 2009.12.19 21:03:30
@teddybear01: Tárcsázója nincsen. A kaput nem tudja használni. Meg valami rejtélyes oknál fogva csak a saját rendszeren belül lehet tárcsázni itt, mintha ezek valami kis hatótávolságú kapuk lennének, A tejútrendszerben bármelyik kaput el lehetett érni alap energiaszinten. Érdekes mindenesetre.
Életképek a Végzeten. Láthatóan a múltkori fertőzést a megoldás birtokában különösebb következmények nélkül kiheverték. Chloe a kilátófedélzeten jógázik, Scott a tudósok reggeli tornáját vezényli, dr. Park pedig a testmozgás sokkal ősibb formáját választotta egy…..
Idegen bolygóra érkezik a hajó népének jelentősebb része, Scott vezetésével. A bolygó kivételesen se nem jeges, se nem sivatagos, a légkőr belélegezhető, a növények zöldek, és bár kissé fülledt-párás a levegő, az eddigiekhez képest ez maga a paradicsom. Miközben Eli…..
takszi 2009.11.19 20:31:54
@Tomcs:
"miért utazik a hajó az űrben ? "
Az ősök egy korai felfedező hajója. Később már nem lett volna rá szükség, mert gondolom ugyanezt megtehetik bozonikus állapotban. De ez mégis itt maradt.
"már ott is vannak csillagkapuk"
Igen, mert valami kaputelepítő szondákat már korábban előreküldtek, Amúgy ezekről volt már szó.
"energiaforrás" "miért nem alkalmazták utána?"
Ez jó kérdés.
Young orvosi vizsgálatával nyitunk, TJ a pár héttel korábban történt agyrázkódás nyomait keresi a kockafejű ezredesen. Én furcsálkodnék a helyében azon, hogy a pasas a vizsgálat közepén közli a ceruzalámpával, hogy milyen gyönyörű. TJ viszont egyetlen mondatnyi…..
takszi 2009.11.18 17:45:23
Figyelem!
Lehet szavazni hogy ki a legszimpatikusabb karakter a Végzeten. Akik Eli-ra szavaznak azok között kisorsolunk egy tartós kőportálást Chloe testébe.(Mondjuk az sem hátrány ha ért az ős főrendszer levédő kódok feltöréséhez)

@Llew: "Egyébként csak szerintem beteg gondolat, hogy a nő Telford képében dugott a férjével?"
Igen, azt értem hogy a nők kevésbé vizuálisak mint a férfiak, dehát azért mindennek van határa.

Amit nagyon nem vágok ebben a kőportálós dologban, hogyha Chloe teletömi dr. McCormack agyát alkohollal, akkor hogyan dolgozik a Végzeten a "terv" megvalósításán. Azt még értem hogy Chloe szédeleg, mert a perifériális rendszert nyilván belassítja.

Ja, és csak az cseréljen Chloe-val aki nem sajnálja a máját, és nem zavarja ha időnként leitatják kicsit.
Nagy Feró és a Beatrice: Nem kell! A tegnapi választáson bebizonyosodott, hogy az LMP csillaga erősen felívelőben van. Miként az is, hogy a parlamenti pártok egy részének meg leáldozóban, fontos lépéseket tettek megérdemelt helyük, a történelem roncstemetője felé. És ez…..
takszi 2009.06.11 16:45:26
@pic-ard: A semmelyik párt fogalmába gondolom a fidesz is beletartozik. Merem remélni hogy azért nem hangsúlyozzák ezt külön ki sehol, és azért csak én válaszolok neked, mert ezzel az egy dologgal még senki nem vádolta meg őket(legalábbis én nem tudok róla), így említésre sem méltó.
takszi 2009.06.11 16:57:55
@alfredo: Teljesen igazad van.
takszi 2009.06.11 23:16:06
Méghogy a fidesszel senki nem vádolja az LMP-t.
kuruc.info/r/35/41942/

Most szépen írtok egy ugyanilyen postot a Fidesz-ről is. :))
 Schiffer András beszéde a Corvintető csurig tömött termében. "Elindulás" hangulat volt nagyon. :) Mindenki "érezte!"   Az a kérdés ma, hogy Magyarország jövőjét az emberek félelmei, vagy az emberek vágyai teljesítik-e be. Az a kérdés, hogy…..
takszi 2009.06.08 15:15:44
@Az évek meg a rutin: Én értem hogy te érted, csak a hangsúlyt helyezem máshova. Igen, vannak akik az "ancien régime" módszereit átmentették a mai világra, de ez csak a gyujtó szikrája az egész folyamatnak. Azért maradhatnak fent ezek, mert Működő módszerek. És ebben nagy felelőssége van a választóknak, vagyis nekünk. Fontos hogy hová teszed a hangsúlyt, mert ezen múlik, hogy csak az ő pecsenyéjüket sütögeted tovább, vagy lehet más a politika.