Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ThisIsThePrinter

23 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ThisIsThePrinter Short visit 2011.03.01 19:20:00
Kedves kis Barátaink! Köszönjük mindannyiótoknak a hétvégét, nagyon jól éreztük magunkat! Külön köszönet persze a Dini-Miki házaspárnak a meghívásért! :)Még szerencse, hogy ilyen nyugis itt az élet, ez nagyban növeli annak az esélyét, hogy túl is éljük a rövid ámde…..
ThisIsThePrinter Kedves Naplóm! 2011.02.06 11:50:00
Azt hiszem, most már hivatalossá vált, hogy nem rendelkezem mindent elsöprő blog-írói kvalitásokkal, és a pokol egy különleges bugyrában fogok rohadni ÖRÖKRE, ami egyébként a gyerekmolesztálóknak és a színházban beszélgetőknek van fenntartva. Olyan ritkán frissül az oldal,…..
ThisIsThePrinter 2011.02.06 20:40:54
@bpetyka: Aki megfejti Petya első mondatának értelmét, értékes nyereményben részesül.
Ha elégszer elolvassa az ember, akár hirtelen megvilágosodás élmény is érheti!
ThisIsThePrinter 2011.02.07 11:30:02
@Dávó: Hohó! Lassan a testel ráró! Van olyan szó, hogy nyektetni? Ebből kimaradtam.
 Az otthon karácsonyozás során sok-sok élménnyel (amit ez úton is köszönünk mindenkinek) és cukorral feltöltődve gondoltam tudósítok Nektek a helyi karácsonyi hagyományokról. Merthogy itt nem ám a Jézuska vagy a Mikulás hozza a karácsonyi ajándékot, de még az…..
ThisIsThePrinter Telelünk 2010.12.19 20:15:00
Most, hogy hetek óta szakad a hó, és svéd kis barátaink is konfort-zónába kerültek, ismét beindult az élet a városban. A karácsonyi készülődés itt nem tréfa, de nem nagyon bírják a svédek a csicsát, úgyhogy igazán pofás lett a város. Minden kirakatot fenyőágakkal vesznek…..
ThisIsThePrinter Ezmegaz 2010.11.27 11:46:00
Kedves gyerekek!Elnézést a hosszú szünetért, igyekszem tömören összefogalni az utóbbi hetek történéseit. Jómagam az utóbbi hetekben elmerültem az írásbeli szakvizsgára való felkészülés sötét és frusztráló lelki bugyraiban, Dóri pedig mindkét kezét elvesztette egy…..
ThisIsThePrinter 2010.12.01 16:23:42
@Tkmatrix: Hú Kálmi, majdnem kevésbé értem azt amit te írtál, mint amit én (mondjuk ez is egy csodás mondat). Az utolsó mondattal különösen megfogtál, de ha jól értem, gyakrabban kell írni.
:))
ThisIsThePrinter 2010.12.02 09:08:42
@Dávó: Tisztelt Dávó Úr!

Válaszát és tanácsát köszönöm, azonban hadd szabadjon megjegyeznem, hogy a nevem Prof. Siegfried von Pommesfrites, és nem pedig Doktor Sarok.
Nagy együgyüség lenne szobarészletekről elnevezni valakit.

Prof. Pommesfrites
ThisIsThePrinter 2010.12.02 09:09:38
@ThisIsThePrinter:

igazán semmi szükség erre a hangnemre....

Doktor Padló
ThisIsThePrinter Koppenhága 2010.10.30 21:10:00
Múlt hétvégén megejtettük a koppenhágai utat végre. Na jó, nem a legutóbbin, de azért hétvége volt. A tervezett koránkelés picit nehezen ment, de azért előbb-utóbb vonatra kerültünk. A vonatút kb. egy órás, amiben nagyon kalandos, hogy Malmőig szembe, utána pedig háttal…..
  ..
 Mélyen Tisztelt Publikum!Számtalan levelet kapunk szerkesztőségünkbe, melyben a képgaléria felől érdeklődtök. Nos, tessék dobperegni, a régóta ígérgetett, sokak által áhított képeket sikerült rendezgetni egy kicsit, így a tárlat az alábbi címen…..
ThisIsThePrinter Nils Holgersson 2010.10.15 19:34:00
Azt szeretem az itteni emberekben, hogy nem veszik magukat olyan iszonyatosan komolyan, mint odahaza. Sokkal több figyelmet fordítanak arra, hogy jól érezzék magukat és hogy személyesebbé tegyék a dolgokat. Egy csomó apróságra gondolok, amiket nehéz konkrétumokban megfogalmazni.…..
 Időnként dőzsölünk, és étterembe megyünk kajálni. Ez már drágább mulatság, de meg lehet találni azért az ár-érték arányban megfelelő helyeket. Szemezgettem azokból, amiket már kipróbáltunk. Kezdésként nézzük mindjárt a méltán népszerű indiai étteremet, ami…..
Hadd legyen szabad megosztanom szerény tapasztalataimat a kutatói munkáról az emberiség tudásának gyarapítására: - Ha egy stadion méretű kutatóközpontban dolgozol, ahol több tucat épület, több száz szárny és részleg található eltérő szintezéssel, MINDIG legyen nálad…..
Ígértem, hogy írok arról, milyen itt a kaja és az evési szokások, hát tessék.(Ha jöttök hozzatok már kóbászt meg pálinkát, meg…..)   A nemzeti, hagyományos ízeket ügyesen rejtegetik az idegenek elől, azt a családi otthonok meleg rejteke őrzi. A „kockás…..
A kérdést pékezerszer feltették már. A kérdezők döntő többsége a a válasz második mondata után mély kómába esik. Teljes joggal.Ha valakit esetleg mégis érdekelne, hogy miről is szól a kutatás, az alábbi rövid összefoglalóból megtudhatja.docs.google.com/document/editAki egy…..
ThisIsThePrinter Welcome to Lund! 2010.09.10 20:01:00
Kedves Gyerekek!Könnyes szemmel vettem tudomásul eme blog létrejöttét. Mivel sohasem voltam nagy blog író, valamint olyan blog-bárók árnyékában, mint ZoM, kicsit bizonytalanul vágok neki ennek az egész blogolásosdinak.Mindenesetre annyit elmondhatok, hogy ketten 6 bőrönddel eljutni…..
ThisIsThePrinter 2010.09.13 10:49:23
Mondta valaki még otthon. Hát ma utazós nap volt. Megvettük a Svédország déli részén méltán népszerű „ jojo kártyákat”, ami a helyi közlekedési társaság INGYENES mágneskártyája, annyi pénzt töltesz rá,mennyit akarsz, és azután buszon, vonaton, kutya hószánon…..
ThisIsThePrinter 2010.09.13 09:36:14
ésakkorugye nem maradhat ki

www.youtube.com/watch?v=F7tnJ8a-0TE

:)

Hajrá Svédország, hajrá magyarok! :)

Dawe
ThisIsThePrinter Részletek 2010.09.12 18:21:00
Sziasztok! Köszönjük szépen a blogot! (fogjátok Ti még ezt bánni :)) Az egyoldalú kommunikációban állítólag a nők jobbak, úgyhogy Bélus rövid, ám annál viccesebb bejegyzései mellett én írok Nektek hosszan és unalmasan a mindennapokról. A bennfentesektől elnézést az…..
BélaBélaBéla!   Mellőzném a nagy szavakat, arra úgyis ott a Hulk, meg aztán nem temetni jöttünk, hanem jó utat kívánni, remélem a szakmai része mellett sok újat láthattok, tanulhattok, ízlelhettek, hallhattok és érezhettek egy idegen de éppen ezért izgalmas és…..
fromBla Kves reply-tohlk@econet.hutohlk@econet.hudateThu, Jun 10, 2010 at 3:04 PMsubject[hlk] Status reportmailing listlk.econet.hu Filter messages from this mailing listmailed-byeconet.huunsubscribeUnsubscribe from this mailing-list   SIKERÜÜÜLTT! MEGCSINÁLTAAAAM!!!!…..
Kedves Béla,   Ezt a viccesnek szánt verset kezdtem el írni Neked/Nektek, de ráz a sírás, hogy elmentek, ezért nem tudtam befejezni. (Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy az ehhez hasonló túlzások folyamatosan fellelhetők majd levelemben.)   Az alapkoncepció az volt, hogy…..
Béci, tudod, nem kimondottan vág a profilomba, hogy óriás hőseposzokat vagy világrengető ódákat zengjek, de indulásotok előtt kell valami annyira meghitt és megnyugtató dolgot írnom, mint két langyos ujj egy átfagyott svéd ánuszrózsában.   Eddig csak rövidke időt…..
ThisIsThePrinter Vendégposzt - HP 2010.08.27 23:09:00
HP: Méla Bélabúcsú Szívekben, seggekben tátongó űr maradtKeserű szó már a hugyúti fertőzésEldobott katéter, fájdalmas pillanatMint prosztata nyomásnál feltörő üvöltésSveák és gótok földjére távozottFel sem foghattuk, oly gyorsan tűnt elA sarkköri tundra fagyos és…..
ThisIsThePrinter Vendégposzt - zom 2010.08.27 23:08:00
Azért jött mindez létre (fáradtságot, időt, pénzt nem kímélve), hogy amikor fizikai valódban sok kilométerre pisiket lögybölsz innen oda, majd onnan ide, aztán megint innen oda, aztán egy kicsit vissza... na lélekben és eszmében akkor is velünk lehess, Béla.Mi összeácsoltuk a…..