Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoárd Arcas

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És igen, Norris visszatért! Méghozzá egy olyan sztorival, ami nem csak saját játékbeli felbukkanását magyarázza meg, de már a készülő kerettörténetre is tesz utalásokat... Valahol, egy nevenincs, jeges világban... Az öregember reszketeg keze még utoljára ökölbe szorult,…..
Úgy tűnik, jó ideig még a tollrajzok mentén fogunk haladni, aztán majd (az épületek után) meglátjuk, hogyan tovább... Csatahajó: Dreadnought: Nemesis: ..
Zoárd Arcas 2012.02.01 16:44:54
@Mezfin:
Szerintem a csatahajó a lágy vonalai miatt inkább néz ki valami interceptorfélének vagy könnyűcirkálónak.
Mindenképp egy csatahajónál fürgébb hajónak tűnik.
Ha már szupererős megabrutál járműről van szó, akkor a neméhez megy ez a durva vonalvezetésű gőzmozdony jelleg.Amolyan mindenen áthatóló tank külsőt kölcsönöz neki.
Én legalábbis, ha zandalény lennék, egy csatahajót lehet, hogy kiröhögnék (nem a harci értéke miatt), egy neme esetén viszont megfontolnám a támadást.
Ami a dredet illeti, az néz ki a legjobban a három közül, az orra elég elrettentő hatást kelthet éles helyzetben.
Rég volt már grafika, ideje bemutatni pár új tollrajzot... Interceptor: Fulgur: Anyahajó: ..
Zoárd Arcas 2012.01.19 20:32:36
Kis szünet után itt a folytatás, a könnyűcirkáló, az eredetinél némileg soványabb kiadásban: A régi: És a tollrajz: ..
Zoárd Arcas 2011.11.22 21:29:42
@X-compot:
Én is így vagyok ezzel.
Zoárd Arcas 2011.11.22 21:45:30
@cu2:
Eggyel több ok lenne, ami miatt Zanda kiemelkedik a többi online játék közül.
Bár nem valószínű, hogy növelné a játékosszámot, csak az elvetemült fanatikusok játszanának rajta.
A szonda után itt a vadász új verziója: Ez alapján készült (régi verzió): Tollrajz: ..
Zoárd Arcas 2011.11.08 16:38:38
@Daedalus:

Nagyobb sebesség?
Az űrben gyakorlatilag nincs közegellenállás:)
Miért nincsenek halak? És miért nem teszi fel ezt a kérdést soha senki? Emlékszem, nagyapám kérdezte ezt tőlem hét éves koromban, és az első reakcióm az volt: mi az a hal? Aztán elmesélt egy különös históriát, ami azóta sem hagy nyugodni. Imádott mesélni, én pedig imádtam…..
Mint múltkor említettem, az egyik fejlesztési irány a közeljövőben a grafika lesz. A hangulatos, egyedi és szép látvány elsősorban az új játékosok megfogásában segíthet, de persze a régieknek sem hiszem, hogy fájna. :-) Nos, elkészült az első kép, méghozzá egy szondáról.…..
Zoárd Arcas 2011.11.04 14:26:54
Hány éves vagy? Rögtön az első kérdésnél szeretném megköszönni a megtisztelő ajánlatot és lehetőséget. 40 vagyok. De ez lényegtelen, hiszen évről évre változik, így én sem tartom számon. Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Mondanám, hogy dolgozom – de mivel a munkám…..
Lassan, de biztosan közeleg a győzelem! Ha csak nem történik valami nagy változás, kb két nap, és vége. Addig is egy lista az 50 legnagyobb Zanda-gyilkosról, vagyis azokról, akik a legtöbb idegen hajót lőtték ki. Ha egy csatában több ember is résztvett, ott az induló…..
Zoárd Arcas 2011.06.03 22:47:33
@LordMatteo:
Tény, hogy ez a lista nem hiteles a flottakezelések miatt.
@AjemMarci:
Azért, ha nincs "megtérítés", nem lettünk volna ilyen hatékonyak:(
Zoárd Arcas 2011.06.05 21:28:36
@-Teuton-:
Felkerültél?
Én nem látok a listán teutont.
Zoárd Arcas 2011.06.07 21:45:52
Mordornak hála szerverzáró sörözés lesz jövő hét csütörtökön, május 26-án este 7 órától. A helyszín a szokásos Baross Söröző, a Keleti Pályaudvarnál. Továbbra is igaz, hogy aki nem múlt el 18, az is jöhet nyugodtan, az alkoholfogyasztás nem kötelező. Jelentkezni itt a…..
Zoárd Arcas 2011.05.18 19:00:45
@-Teuton-:
Nincs is későn, pont jókor van:)
Próbálok időnként új játékosokat is megszólaltatni, hogy ne csak a veteránokat ismerhessük meg. Hány éves vagy? 34 Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? dolgozom:) Hogy kerültél először kapcsolatba a Zandagorttal, miért regisztráltál? mindíg játszottam online…..
Hány éves vagy? 20 múltam. 22 leszek jövőre. :) Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Elég sok mindent. :) Mostanában főleg a vizsgáimra készülök. Általában sportolok, haverokkal vagyok, na meg persze amit ilyen korban szokás: csajozok. :) :) Hogy kerültél először kapcsolatba a…..
Rég volt már Zanda-novella. Most Zoárd Arcas örvendeztet meg mindenkit egy remek írással és meglepő elméletével Zharg'al Tanítványairól... Vannak, akik szerint naiv vagyok. Naiv, mert mindent elhiszek, amit a vezetőink mondanak. Vakon követem az utasításokat, és fanatikusként…..
24 órával Zandagort érkezése előtt egy kis szórakozás II. Zoárd Arcas tollából, A les folytatása... Oguz immár fél lábbal a sírban volt. Arca egyre görcsösebben meg-megrándult, szemeit nem bírta kinyitni. Mégis, a legijesztőbb az arcszíne volt. Nem az a tipikus bőrszín, amit…..
Romolus az Alapítvány bukásáról és a Sötétségről... "...és Te nem akartál mást, csak mi szívednek kedves, szabadon élni és szeretni, testvért, gyermeket, asszonyt 's hazát. De nem hagyták. A Sötétség elvett mindent. A sok értelmetlen, hiábavaló halál üressé tett, és a…..
És itt a várva várt folytatás Ernobiustól... "Készülünk a Háborúra." Ez a három szó visszhangzott Khalassum és az egybegyűltek agyában... A Háború... sokat hallott már róla hősünk, de sohasem látta. Képet is csak az iskolai humántörténelem órán. De akkor is keveset. Túl…..
II. Zoárd Arcas története egy halálba tartó tengernagyról... Három év. Három hosszú, szabvány éve annak, hogy utoljára járt otthon. A hosszú szolgálat mégis hiábavaló volt. Hiába hagyták el a galaktikát, nem találták meg azt, akit kerestek. Pedig itt van a közelben, ez már…..