Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsGyuri

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pangea Légzuhatag Gödön 2020.09.01 23:43:13
2020. augusztus 29-én emberemlékezet óta nem látott vihar csapott le Göd és Dunakeszi környékére. A légzuhatagnak nevezett meteorológiai jelenség hatalmas pusztítást okozott, nyomában kidőlt fák, leszakadt vezetékek és megrongálódott épületek maradtak.  Az augusztus 29-i légzuhatag Felsőgöd és…..
Az előző posztban átvettük, hogy mi kell ahhoz, hogy a Naze32 vezérlőn életre leheljük a CleanFlightot. Ez elég lehet ahhoz, hogy az első próbarepüléseket meg tudjuk tenni, de a tökéleset működshez koránt sem elég. Itt már meg kell barátkozni a parancsoros interfésszel és a…..
Ti megszoktátok már a VÉDA kapukat az utakon? Hogy jövet-menet figyelik mindent jól csináltok-e, nem telefonáltok, nem érintitek a záróvonalat, és azonnal megálltok, ha sárgára vált a jelzőlámpa? Hogy éjszaka sincs nyugalom, mert a vöröslő szemeikkel akkor is figyelnek? A "szupertrafipaxok" tavaszi…..
CsGyuri 2016.09.02 16:28:06
@fda: Ausztriában a legtöbb falun, és településen keresztül haladó úton nem 50km/h a sebességkorlát, hanem akár 70-től 90-ig, amit a településnév táblával együtt helyeznek ki. Persze van 50-es korlát is. Valamint korrekt módon a településvége táblánál, a sebességkorlátozást táblával feloldanak. Valamint ha első gyorshajtásod örökítik meg, akkor csak figyelmeztetnek. Majd csak a másodiknál büntetnek, fele annyi összegre mint Magyarországon. Pedig Ausztriában jóval magasabb az életszínvonal.