Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E.D.Ward

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba Trailer: A berki 2014.04.23 10:10:18
sok lesz már  ..
Nem érdekel a klubélet, falkában motorozni sem szeretek. Nem vagyok tipikus BMW-tulajdonos, jobban kedvelem a rigásokat. Soha nem ragasztanék mindenféle hágókon kapható matricákat a csomagtartóra. Nem kell, hogy tudják, pontosan milyen tapasztalt motoros vagyok. Nem érdekel, milyen…..
Az elmúlt napok titkos pletykáit és sötét sikátorokban elsuttogott félinformációit sikerült mára bizonyossággá érlelni: a vendéglősök és séfek rettegve és reménykedve várt vendége, a mindig inkognitóban érkező, a világ legnagyobb hatalmú étteremkalauzának, a Michelin…..
Mindig csodáltam az enduro- és krosszmotorosokat. Nem a verseny köt le, hanem a fizikával dacoló mozdulataik és a rengeteg munkával kialakított rutin, amivel uralják a gépet és legyőzik a terepet. A legtöbb trükk csak hosszú gyakorlással sajátítható el, évek edzése kell ahhoz,…..
E.D.Ward 2011.09.14 17:29:27
@d.j: ugye nincs otthon egy fa bútorotok sem, napelemes autóval jártok, és a számítógépetek is szigorúan reciklált anyagokból készült... :)
A 'szegény erdő' akkor jutott az eszembe, amikor az erdőt járva a fakitermelés nyomaiba botlottam, letarolt hegyoldallal, félméteres traktornyomokkal, meg a remek állapotú nehézgépekből kifolyt olajfoltokkal.
Tudod, mi kell ahhoz, hogy Ferrarid legyen? Hetvenezer forint, néhány tábla lemez, némi narancssárga festék meg két rugó a kukából. És a rendőr sem büntet meg, ha elkened a száját. Vélemények az azonos című írásunkról...