Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toportunde

159 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyi a jótanács, hogy alig győzöm alapanyaggal A ma estére jutó "kígyó hája-macska lába" recept igazán lenyűgöző és látványos kísérletté kerekedett. Nagy örömmel és el nem halványuló reménnyel kevertem a "szinte mindenre jó" szódabikarbónát a többi huncut hozzávalóhoz és az eredmény... tényleg…..
...a film már az, de még egy kicsit tartom magam ;-)..
NŐ Komment Van az úgy... 2016.12.01 12:18:17
Az ég áldjon meg benneteket! Nem olyan bonyolult összeönteni némi lisztet, tojást, vajat, tejet, meg mibe mi kell. Tényleg a "törd össze a kekszet" receptekkel kell, hogy tele legyen az üzenőfal ünnepi készülődés idején?!Aki ilyet posztol, esküszöm letiltom. Bocs!..
toportunde 2016.12.01 11:33:35
@Intimitás Gourmet: Ugye?? Nagyon bosszantó. Ezt egyébként tavaly ilyenkor írtam pont, de úgy látszik semmit sem változott a helyzet az elmúlt évben sem :D ...Talán egy kicsit még instantabb a helyzet, ha lehet olyan. Egyébként a fő biztosíték kicsapó nálam, amikor még büszkék is, milyen csodát alkottak. Megértem az időhiányt, meg aki utálja, csak örömet akar okozni és ez jött össze, de aki tényleg tök komolyan azt hiszi, hogy csodát gyártott....huhhh
NŐ Komment "Anya, nézd!!" 2016.11.27 20:35:49
Öt éves... fáradhatatlan, egyszemélyes gépjárműpark   Egész este szaladgál körbe a házban és minden kanyarban van egy "anyanézd": - Anyanézd, sportautó vagyok... - Anyanézd, francseszkó vagyok... - Anyanézd, versenyautó vagyok.... - Anyanééééééézd...!!! ...a századik körnél, az idegszálaim…..
NŐ Komment Majdnem meztelen... 2016.11.25 09:41:55
Ha nő vagy, biztos kaptál mer belőlük néhány vagonnal, bár szerintem férfitársaink jórésze sem mentes a teste elfogadása körüli bizonytalanságok terén... na de az egy másik történet...   Most nézzük, Anikó hogyan jutott túl, feszes  hasa elvesztésének gyászolásán:     "Ott tartottam, hogy már…..
NŐ Komment Tombolt a vágyam... 2016.11.21 12:55:39
    Ahogy a gyönyörű, hatalmas ujjaival belemarkolt a combom fehér bőrébe.... láttam, ahogy a puha húsom kibuggyan az ujjai között. Annyira szép volt... beleremegtem.         ...nem tehetek róla. Zombiként léteztem már másfél hónapja Bárhová mentem, bármit csináltam az utolsó együttlétünk…..
NŐ Komment A vér szava... 2016.11.18 19:07:04
Hetek óta kavarog bennem a sok mondat, amit nőktől hallottam a "lenyeli - nem nyeli le" témakörben   Ma végre megvilágosodtam és kissé talán összébb tudom söprögetni a gondolataimat.  Te például, lenyeled?? Nos, ha szereted a pasit, nagyon is jól teszed, ha eszed. Egymás testének, nedveinek…..
...pedig azt hittem megúszom, de úgy látszik, engem is elkapott a karácsonyi gépszíj.....
Emlékeztek Rékára? Jöjjön a folytatás... Óvatlan Rékánk tehát már nem volt annyira óvatlan..., vagyis már nem az ismeretlen érzésekkel sodródott, maximum az ismeretlen pasival. És persze flörtölt minden éjjel... és minden nappal "Természetesen a következő napokban a kategória összes videóját…..
toportunde 2016.11.14 13:08:43
@Intimitás Gourmet: Nagyon kedves vagy, de ennek a sorozatnak most ez volt az utolsó része :(
  Nincs olyan nap, amikor valakinek a szájából ne hallanám azt a mondatot, hogy:     "semmi baj, gyorsan túl leszel, rajta... meglásd, túléled!" Üvölteni tudnék! Minden áldott pillanatba üvölteni tudnék, amikor ezt meghallom!   Mint, ahogy már meg is tettem olykor. Például, amikor a…..
Szerintem nemcsak mi kémleljük az eget, próbálva valamit megtudni az időjárásról, hanem Ő is figyel bennünket. Valahogy így tudom elképzelni, ahogy ott ül a napi időjárás Bizottság: - Nos, Uraim! Milyen idő legyen ma? - Még nem tudjuk! Még nem döntötték el mit akarnak csinálni. - Jó, akkor várunk…..
NŐ Komment ... 2016.11.11 13:46:50
Heni mesélt: Izgatott voltam. Úgy izgultam, mint az első béna randijaim egyikén Talán még a tenyerem is nedves volt. A múltkor valami olyan kapu nyílt ki, amiről nem is tudtam, hogy létezik. Legalábbis nálam nem. Nem vagyok álszent, játszottam én már kötözőset, nadecsak úgy a játék kedvéért. Sosem…..
toportunde 2016.11.08 11:16:29
@Intimitás Gourmet: Nagyon köszönöm! Ezek szerint átélted már :)
Sokszor volt/van/és lesz szó erről még nálunk is.  Engedjük meg most egy férfi oldalnak is, hogy megnyilatkozzon nálunk:http://intimitasgourmet.blog.hu/2016/04/06/a_puncinyalas_rejtelmei...és csak reméljük, hogy sok követője lesz!..
NŐ Komment Hétfő... és reggel 2016.11.07 08:21:19
Katalin elmesélte - Tényleg megint tészta van vacsorára? Mi a franc van veled? Tényleg erre kell hazajönnöm?! Nem kapsz elég pénzt a háztartásra, vagy mi? - Dehát eddig semmi gondod nem volt a tésztával! Másodszor van a héten..., az nem mindennap. - Feltűnt már neked, hogy mit és mennyit…..
Anna mesélt:   Keserű, de szükséges tanulság volt ez részemről. És bár kissé sem kellemes visszaemlékeznem rá, hátha van olyan okos köztetek, aki más kárán is képes tanulni. Hat teljes, szerelmes, gyönyörűséges hónapja jártunk már együtt Ő volt a megtestesült odaadás, figyelmesség és érzelem.…..
NŐ Komment Napi hihetetlen... 2016.10.20 21:31:00
  Nem tudom, hogy sírjak -e vagy nevessek, mindenki tegyen a saját szája íze szerint... Lány: - Jocó! Te nem szeretsz igazán engem!Jocó: - Éééén?! Téged szeretlek az égenföldön a legjobban.Lány: - De akkor miért nem teszel többször a száddal boldoggá engem?Jocó: - Mert úgy szeretem ami a lábad…..