Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Én vagyok Töhötöm! (törölt)

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arról, hogy a Csendes-óceánban az elmúlt évtizedek alatt szépen lassan kialakult egy szinte elképzelhetetlen méretű, lassanként majdnem egy új földrésszel vetekedő nagyságú szemétfolt létezéséről tudtam már korábban is, így maga a film témája nem volt meglepő. Ennek…..
Subba Napi GIF: Induljon a banzáj! 2010.06.16 09:00:00
via..
Én vagyok Töhötöm! (törölt) 2010.08.20 16:57:12
Ha valakit nagyon érdekel, az itt találja a tetkó miatt kitört és AFC Tomi aktív részvételével lefolyt rendkívül érdekfeszítő flémet...
Én vagyok Töhötöm! (törölt) 2010.08.20 14:59:06
Subba Időgép: Rotor 2010.08.05 09:15:00
Magasszárú Adidas, közös billegetés, láncingek, tökös metál és férfias arcszőrzetek: ez volt a Rotor a 80-as években!  ..
Én vagyok Töhötöm! (törölt) 2010.08.20 13:35:54
Meggyőződésem, hogy amennyiben a Casio szintetizátor tervezőjét még a szabadalmaztatás előtt bombatámadás éri, e három fiatalember akkor is nagy népszerűségre tett volna szert. Elég lett volna egy piros sapkát a fejükre húzni, és a tévé maci őket takargatta volna be az esti…..
Én vagyok Töhötöm! (törölt) 2010.08.20 12:16:06
Hogy senki ne vádolhasson azzal, hogy kizárólag a mainstream STÁRoknak szentelek figyelmet, következzék egy viszonylag ismeretlen, ám annál ígéretesebb művész Sanci személyében. Mivel előadói múltjával kapcsolatban minimális információ sem áll rendelkezésemre, csak…..
Fejezetek a makkos cipős Áder János viszontagságokkal teli hétköznapjaiból:   ..
Én vagyok Töhötöm! (törölt) 2010.08.20 12:02:24
A mai napon terítékre kerülő STÁRunk performansza olyan, akár egy Twin Peaks-látomás egy kistérségi böllér szemszögéből: a vízió főszereplője egy furcsa öltözetű, bizarr karakter, aki ezúttal nem elharapott szavakban, hanem lagzis melódiákban közli megfejthetetlen…..
Mivel az ominózus STÁR előéletével kapcsolatban siralmasan kevés információ áll rendelkezésemre, kénytelen vagyok egy fiktív eredetmítosszal eloszlatni a nagyközönség kíváncsiságát: egy halászhajón vergődő angolna - a feldolgozást elkerülendő - Igloo kapitánynak álcázta…..
Én vagyok Töhötöm! (törölt) 2010.08.20 11:53:41
Döbbenten olvastam a minap, hogy a kendertüntetéseken többször hisztiző KDNP-s Rétvári Bencének és baráti körének nagyon fontos a Sziget, mert leginkább már csak amiatt jönnek hozzánk drogozni a külföldi fiatalok. Szerencséjük, hogy nálunk sokféle drogot relatíve olcsón…..
Én vagyok Töhötöm! (törölt) 2010.08.16 10:38:08
@csodalampa:

Egy üveg bevedelése után csak a pöcsök tepsi. Én anno fénykoromban simán belöktem pár óra alatt. Igaz megvolt a hatása, de nem tepsi.
Azóta felnőttem és se cigi, se pia, se drog.
És baszki kurva jól érzem magam :D
Fura nem?
Majd, ha ez a sok tinifasz felnől rájön, hogy nem ez az élet értelme...
BDBY barátnője hagyta magát rádumálni egy számlanyitásra, pedig eredetileg egy cégnek szeretett volna befizetni. Vesztére az immár saját számlájáról online indított utalás egy avatatlan kollegina kezébe került, aki sikeresen elküldte a pénzt egy ismeretlen…..
Előző, mélyfilozófiai elemzésemet mától az ELTE-n tanítják, ezen felbuzdulva blogomat ismét egy fajsúlyos témával folytatom. Talán decemberben nem a legaktuálisabb, de azt gondolom, hogy ettől függetlenül  muszáj beszélni róla! Ugyan a trend-érzékeny társadalmi réteg…..
...értem én, hogy ez egy ugyanolyan berögzült hagyomány, mint az augusztus 20-i tűzijáték, azaz felesleges szájtépés megkérdőjelezni a létjogosultságát, de azért én mégis megteszem. Valaki valamikor kitalálta, hogy a középiskolában eltöltött 4 év annyira fontos, annyira…..
A jelek szerint nem változott a UPC kilépési protokollja. Olvasónk 3 hete hiába várta felmondólevelét, ezért saját kezüleg vitte be a vevőegységet az ügyfélszolgálatra. Természetesen még ott is küzdenie kellett, hogy lemondhassa az amúgy 3 hete felfüggesztett, de azért…..
"Minden résztvevőnek azt üzenném, hogy ha lehet, fogja vissza magában a vadállatot, és próbálja a civilizált arcát mutatni a vendégeknek" - üzent Szőcs Géza kulturális államtitkár a Szigetre, és oké, nem vagyok ugyan a Szigeten, de igyekszem visszafogni a mélyen bennem…..
Volt ez a poszt, ahol a fényképen úgy tűnik, hogy a kisebbik székesfehérvári Tesco előtt a mozgáskorlátozott vásárlók számára fenntartott helyeken parkol a Quad Light két reklámkocsija. A cég vezetője szerint nem, hiszen nincs felfestve jelzés az aszfaltra, illetve szerinte a…..
N.A. egy az IKEA által elismerten szériahibás bőr ülőgarnitúrát szeretett volna garanciálisan cserélni, de a számlájáa már nem volt nála. Sebaj, mivel áfás volt, kikérték a másolatuk eredetijét a bútorboltból. Ahol ráírták, hogy hiteles másolat, de garancia…..
Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó…..
Ideiglenes lakhelyünk legizmosabb apellációja Gigondas, és ennek szupersztárja Louis Barroul, a Saint Cosme (ejtsd: szánkóm) tulajdonosa és borásza. Az utóbbi években Robert Parker egyik kiemelt kedvence, és e kegy konvertibilis bizonyítékaként behúzott tőle egy 100 pontos…..
Újabb kérdések feszítenek, melyeket meg kell osztanom veletek. Válaszoljon, aki tud. 1. Ha van lakásbiztosításom, akkor nem ég/robban/ázik?Itt van rögtön az UNIQA Biztosító legújabb reklámja, kint van plakátokon is, csak még nem tudtam fotózni, de a lényeg a linkelt…..