Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rtd

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit lehet tenni akkor, ha a fiú beleszeret egy ázsiai lányba és minden az ellen szól, hogy együtt legyenek?  Sziasztok! Ma megint tizenévesek történetei vannak a blogon,ami egy idő után nagyon unalmas. Persze mindenkinek a maga problémái tűnnek a legsúlyosabbnak,de azt…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Egyszerre három csapást mért a magánnyugdíjpénztári rendszerre a Matolcsy György által péntek éjszaka beterjesztett törvényjavaslat – mondja Bába Julianna. A Stabilitás Pénztárszövetség elnöke az Indexen olvasható Maradok blog (maradok.blog.hu) által készített exkluzív…..
rtd 2010.11.29 16:45:27
@középmotoros: Nem hiszek benne, hogy csőd esetén lesz kifizetés, szerintem így is úgy is futhatok a pénzem után. Lehet, hogy úgy minimalizálom a veszteségem, hogy államiban kiveszem a hozamot, (16 %.kal leadózom!), aztán nyugdíjas éveimre keresek valami más megtakarítási formát, ha lesz miből megtakarítani.
Rohadtak, legalább a 24%-ot is fizethetném magánba. Szarnék a pofájukba.
Annyira szeretik az emberek a seggre eső és sáros csöcsű celebeket, hogy hiába ér véget a huszonkilenc epizód után péntek este véget érő Ezek megőrültek mégsem tűnik el végleg a képernyőről. A jövő héten ugyan már a 40 milliós játszmát adja a Tv2 ebben a műsorsávban,…..
A srác kisebb rekordot állított fel, ugyanis ideiglenesen megszelídített egy fehérmájú kancát. Eleinte a csaj barátnőjére hajtott, ám a szóban forgó Zsófinak annyira piszkálta a büszkeségét, hogy ő maga csapott le a srácra. A rodeó meglehetősen rövid volt, de legalább…..