Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaoz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenharmadik vendégem Shrikant Ramdas, 40 éves banki elemző volt. Indiai családban született, Bangalore-ban nőtt fel, másfél élve Törökországban, Istambulban él. A szokásos Batthyány téri találkozóhelyre mentem érte. Hazafelé rengeteg kérdése volt, amire 1-2 szóban…..
kaoz 2012.07.16 15:48:47
@nikita: Sok szerencset a Balcsi korbetekeresehez! Persze kivancsian varjuk a masik szemszogbol is a bemutatot.
kaoz 2012.07.16 19:22:50
@untermensch: Bocsi, hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy külföldön nem használok magyar bill. kiosztást. Amúgy teljesen igazad van, két dolog nagyon fontos : elolvasni az adott ember profilját, megismerni egy picit azon keresztül és megnézni a képeit. Abból legalább annyi következtetést lehet levonni.

@nikita: Az olasz profilját most néztem meg. Amit olaszul ír kb. az van tükör-fordítva és nem kevés nyelvtani hiba is van benne. Mondjuk ebből is lehet következtetni arra, hogy nem tökéletes angolsággal beszél. A kapott request is elég sokszor tartalmazhat nyelvi hibákat, ebből is tudsz esetleg következtetni a nyelvtudásra.

A profilodat nem ismerem, de nálunk kint van egy-két alapszabály, amit nem is biztos ért aki nem tud angolul. Amennyiben ezeket nem tartják be a request küldése során nagyjából válaszra se szoktuk őket méltatni, illetve a copy-paste requestek kapnak egy copy-paste választ :)
kaoz 2012.07.16 19:43:19
@nikita: alapszabály #6 - mindig találkozz semleges helyen és ha nem szimpatikus az illető, akkor még mindig külön lehet válni ;)
világevő Saját veteményeskert 2012.02.25 15:30:00
Biztos megmosolyogják a lelkesedésemet azok, akik kertes házban nőttek fel, de nekem, igazi nagyvárosi gyerekként, óriási élmény volt, amikor pár évvel ezelőtt a konyhaablakban virágcserépben felnevelt paradicsomcserjém meghozta első termését, 2-3 darab koktélcseresznye méretű…..
kaoz 2012.02.26 10:01:13
Kedves Andras,

Regota olvasom mar a cikkeidet, sajnos eddig nem tudtam erdemben hozzaszolni amator kukta reven.
Viszont a mostanihoz hasonlo otletet kitalaltak mar amerikaban, csak ott nem a szabadban, parcellakon termesztenek hanem akar NY kozepen, normal apartmanokban, hazakban. A kezdemenyezesnek WindowFarms (
www.windowfarms.org) a neve, mar egeszen kiforrott technologiakat lehet latni a weboldalukon, komplett osszeszerelesi utmutatoval es tippekkel, melyik novenynek milyen tapanyagra/foldre/komposztra van szuksege ahhoz hogy termest hozzon akar az ev 7-8 honapjaban.

A kitalalo holgy eloadasat pedig a TED-en lathatod: www.ted.com/talks/britta_riley_a_garden_in_my_apartment.html

Kellemes kerteszkedest!