Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jobblab

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat nem fűznék hozzá az alábbi videóhoz. Ha valaki nincs hozzászokva, hogy a motorjáról oldaldobozok lógnak két oldalra, ismételgesse az első pár napban: széles vagyok, széles vagyok. Én már fél éve használtam a rendőr Kawát, mikor sorok közti lavírozáskor megkaristoltam a…..
Nu, csak alacsony az a közmondásos kerítés, az amerikai példát követően a briteknél is sor került az első Klingon esküvőre, full maszkban, jelmezben, beszarás. A pár egyébként svéd, a menyasszony a 23 éves Jossie Sockertopp a vőlegény a 29 éves Sonnie Gustavsson, azt…..
Megvan új kedvencem a bálnaautó-osztályban. Ha most kéne választanom, Audi A8, BMW7, Mercedes S osztály, vagy esetleg Lexus LS, habozás nélkül megjelölném a Jaguar XJ-t. Könnyű, sportos, jó vezetni, szép, jól össze van rakva… és 20 colos felniken fut. /40. Meglepően szűk…..
Belsőség A villanyautó halála 2011.09.08 09:19:15
Már régen kíváncsiak voltunk arra, hogyan hal meg egy villanyautó reális körülmények között, nem a laborban szépen kivéreztetve. Hirtelen beáll, mint a szög, vagy lassan, fogyasztót-fogyasztóra lekapcsolva kimúlik? Csik vállalkozott a tesztpilóta hálátlan szerepére. Íme.Mai…..
jobblab 2011.09.08 19:50:04
@PSD: Ha ez a Prius tényleg ilyen true lenne, akkor mindenki ilyet akarna (nem nálunk, hanem pénzes helyeken, ahol a vételár nem akkora dolog)
De volt egy bumm, azóta nem nagyon megy :(( Az előnye csak városban jön ki, országúton-pályán egyre inkább egy benzines Toyota lesz belőle :((

Nem nagyon hatnak meg a "korrekt" tesztjeid, mivel épp 3 dízel autóm volt eddig, ami 5 alatt ment, na jó, nagypapisan (de a Priusok se dragsterek)

Félreértés ne essék, becsülöm a Priust, de a megoldás nem ez, hanem a tisztán E.
jobblab 2011.09.08 17:32:13
@PSD: Majdnem teljesen 1etértek veled.
Csak abban nem, hogy a Prius érv az elektromos autó mellett :))
Mert a Prius nem elektromos autó, mivel benzin hajtja. Az egész EV hókuszpókusz arra jó benne, hogy a benzin motor hatásfokát javítsa, ez persze nem semmi, de ne is ujjongjunk, hogy elmegy 4.5 literrel (egy ekkora autóban egy 1.3 CRD is ennyit esz kb.)
Az E autó ennél sokkal több...
jobblab 2011.09.08 18:06:08
@Sesquatch: Akkor én is kérdezek még: az általad idézett 800 MW kapacitás hány százaléka az említett (naperőmű építéssel játszó)olajtársaság éves energia-termelésének? 0.0001 vagy 0.00001 ???

Az akku... hát megvan a technológia, ha 1x a mobilban megy... azt meg, hogy mire van igény, azt mind2en tudjuk ezek szerint, hogyan is megyen :)) A közgazdaság mellett reklám-marketinget is tanultam :))
Belsőség A magyar Formula-csapat 2011.01.05 15:00:00
Irgalmatlanul bánom és szégyellem, hogy a tavalyi év folyamán (rajtam kívülálló okok miatt) nem sikerült leszerveznem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem versenycsapatával egy videós riportot. Dávid, a csapatkapitány hozott képbe, szépen bele is ástam magam. Aztán…..
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
A következő Yamaha faliképért, egérpadért, R1 füzetért és két meglepetés könyvért véresre kell gyötörni a szürkeállományt. Az alábbi betűk sorba rendezésével egy külföldi ember nevét kaphatják: BBO WKISCITA Az alábbiak, hasonló szisztéma szerint a társát rejtik: BOTY…..
jobblab 2010.12.11 17:54:29
jobblab 2010.12.11 17:56:05