Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jatszoterkereso.hu

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ötlet egyszerű és nagyszerű: napelemmel működő konnektor, rácuppantva az ablakra. Én mondjuk inkább USB aljzatot tennék rá, mert csak kisebb elektromos kütyüket lehet vele tölteni (telefon, tablet, stb) ..
jatszoterkereso.hu 2013.05.07 14:45:51
Benkő és Alekosz után itt van nekünk Gjoni, aki mér két éve megkereste magának az IGAZIT, csak az RTL dobozban tartotta a műsort. Sebaj, tegnap este elszabadult a pokol, mi meg hogyvoltozzuk, még jó, majd pont azt hagyjuk ki, ahogy 16 szakadék rámászik a hatvanéves buzukihuszár nemi…..
jatszoterkereso.hu 2012.10.02 12:20:27
Ma sem tudom, de a korábbiaktól eltérően, már nem aggódom miatta.  Amikor C tavaly augusztusban hajnali hétkor az ágy szélén pucéran ülve közölte, nem hiszi el, hogy szuperspermáim vannak, kiderült, gyerekem lesz. Fogalmam sem volt, mi következik, mit kell majd tennem. Az…..
  Igazi kincset kommentelt a moziplakát-leletes poszthoz Városjáró, amit korábban saját blogjában is közzétett. Egy 1979-es budapesti mozikalauzról van szó, amelyik nem csak egy nagy átfogó térképen, hanem kerületenkénti bontásban, szuper pszichedelikus rajzokkal díszítve…..
jatszoterkereso.hu 2011.04.23 12:52:12
Túlvállalta magát a Pizzafutár bónuszbrigádos akciójában. Az oldalukon szereplő info szerint sikerült 5600 kupont kinyomniuk, ami viszont torlódást eredményez. Misztikus módon, ha készpénzért akarna valaki pizzát rendelni, akkor az azért 70 perc alatt megvan. Kuponnal 5 óra lett…..
jatszoterkereso.hu 2011.04.20 18:34:40
@hagyma: Szemmel láthatóan azon, hogy kuponnal fizetek és mégis adok borravalót. Ugyan nem kérdeztem meg tőle, de a szituból az jött le, hogy zömében eddig nem nagyon kapott a kuponosoktól...
Hogy szoktatod le a gyereket arról, hogy a CD-ket, DVD-ket folyamatosan olyan helyekre akarja bedugdosni, amik vagy túl szűkek, vagy túl laposak, vagy tele vannak kihegyezett karókkal, és összevissza karcolják a lemezeket???..
Játszóterek A térkép 2008.03.02 14:52:00
Ez a poszt az oldalunk lelke és motorja: itt szerepel az a Budapest térkép, amelyen mindenki bejelölheti egy Google-térképen az általa ismert és javasolt játszóteret. A kis jel mellé rövid leírást is adhat és képet is feltölthet. Akinek nem sikerül, az köldje el címmel, képpel,…..
jatszoterkereso.hu 2011.03.02 14:19:45
Mivel látom, hogy nem nagyon frissült az oldal mostanában remélem nem nagy szemtelenség reklámozni kicsit a sajátomat...
A
jatszoterkereso.hu/ -n már több mint 180 játszóteret gyűjtöttünk össze fényképekkel és egyéb érdekességekkel. Nézzetek át hozzánk is!
Magyarországon a játszóterek helyzete még mindig a béka feneke alatt van: a régi játszóterek ugye nem felelnek meg az EU-szabványnak, ezért pénzhiány miatt az önkormányzatok nem a felújításuk, hanem megszüntetésük mellett dönt a legtöbb esetben. Épülnek persze új terek…..
jatszoterkereso.hu 2011.01.19 16:01:29
 Hihetetlen, de minden egyes alkalommal, amikor ez a gyerek beteg lesz, egy kisebb vagyont hagyunk a patikában. Gyakorlatilag a lakásunkban már nincs olyan polc, szekrény, fiók, vájling vagy tejescsupor, ahol ne figyelne valamilyen szer a gyerek betegségeire. És idáig majd két év…..
jatszoterkereso.hu 2011.01.13 22:52:59
@ujpestimami:
Kapni nem lehet, csinálni kell :)
Szó sem volt semmilyen táborról :D
Szerintem nálunk annyi volt a "titok", hogy az elejétől fogva bohóckodtam neki akció közben. Már csak azért is, mert belegondoltam mi lenne ha valaki felém közelítene egy ilyen kínzóeszközzel...

Aztán amikor már kicsit nagyobb volt, akkor segített porszívózni, meg etethette is a porszit papírgalacsinnal meg zizivel. Úgyhogy szerintem ezért nem fél tőle, de aztán a fene se tudja.

De az tény, hogy ha érzi hogy folyik az orra, akkor hozza az orrsprayt és mondja, hogy szívjuk ki az orrát... Sőt, ő indítja el a porszívót :D

Mondjuk a dokinénit ő sem szívleli. Ez nála szerencsére "csak" annyiban merül ki, hogy üvölt, mint a sakál, de egyébként nagyjából hajlandó együttműködni. Viszont annyi előnye van, hogy tudják hogy jövünk... Már többször nézett ki a dokinéni a váróba a "Szia Borisz, hallom megjöttél..." felkiáltással :)

A Calcimusc-hoz még nem volt szerencsénk. Ezt még nem ajánlotta, de még az elején volt valami más ampullás cucc, na azzal én is megszenvedtem...
Nem a nosztalgia hajt és a gyerekeim életét sem akarom kockára tenni egy pre-EU játszótérrel, de egy kedves fotós ismerősöm, Szaffi (koncertfotok.blog.hu) kért tőlem segítséget, hogy   kellene nekem egy olyan játszótér, ami még a régi típusú, színes vas mászókákkal…..
4kerMami Mikulás 2010.12.12 00:05:00
Hát meg kell hogy mondjam, mióta nem vagyok gyerek, azóta a Mikulásünnepek igen eseménytelenül telnek... Megunván ezt a nagy eseménytelenséget úgy két és fél évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy összehozunk gyorsan egy gyereket, aki miatt ismét érdemes lesz örülni a nagy…..
Mi látható a képen? Na jó, az Angélát még felismerjük, de mi lóg a vállán. Na az a valami a nyeremény. Az első tippünk hogy lombfúvó-tok. Ezzel többen is vitatkoztunk. A második tipp már nekem is szimpatikusabb: csónakmotor-tok. De minek vágna az ember a hóna alá egy…..
jatszoterkereso.hu 2010.12.11 19:41:29
A gyanúzöld a zöld egy olyan árnyalata, melyre nem tudjuk egyértelműen ráfogni, hogy zöld. Van valami másik szín, ami ugyan nem domináns, de éppen egy picit bekavar. Na ilyen gyanúzöld volt a Green Taxi sajtótájékoztatója is, melyről a Hiéna ezt a vízórát nyúlta le. Bizony,…..
jatszoterkereso.hu 2010.12.11 16:41:48
Az orosz Vitalij Petrov volt a garancia arra, hogy az idei utolsó Forma-1-es futamon ne unatkozzunk. Egyben ő volt az, akinek Fernando Alonso sokat köszönhet, hiszen ha nincs a Ladával (sic!) versenyző orosz pilóta, sosem tudja meg, valójában micsoda terheléses teszteket bír ki…..
A kérdés helyesn úgy hangzana, hogy akartok némi blűzt? Na vajon kitől származik az idézet? Az első helyes megfejtőé a remek kis CX-7 modell. (Csak teljes név ér!) De ez nem minden! Jár hozzá egy XXL-es zöld, Totalcar-póló is, főleg, ha megkapjuk a választ arra a kérdésre IS,…..
jatszoterkereso.hu 2010.12.11 13:51:00
Úgy vagyok én a hasbeszélőkkel és kesztyűbábokkal, mint a vakondokkal, jó, van, érdekes, de alapvetően felesleges dolog, ha nem lenne, nem hiányozna az emberiségnek. Ez persze csak egy vélemény, az meg olyan, mint a segglyuk, és mindenkinek van belőle, a lényeg az, hogy a Comedy…..
jatszoterkereso.hu 2010.12.10 21:14:24
A Tétényi út és Zsombor utca kereszteződésében napokon belül elkészül az új játszótér. A Fogócska utcai panelépületek csaknem 40 évvel ezelőtti átadása óta itt mindig is játszótér volt, a közelben lakó gyermekek és szüleik nagy örömére. A fénykorát úgy 15-20 éve…..
Telefonos ügynöknek tényleg sohasem szabad válaszolni. Mostmar_kicsi_unom felhasználó nevű olvasónk története megmutatja, hogy akkor főleg nem, ha az ügynök a bankunkból telefonál. Látom nincs még elég infó a blogon a citibankról, így most én hozzájárulnék némileg, hogy ők…..
Ta­lán ke­ve­sen tud­ják közületek, hogy milyen veszélyes is valójában a Mount Everest. Úgy tartják, ha 1000 méterrel alacsonyabb lenne, bármilyen zöldfülű meg tudná mászni, mert technikailag nem tartozik a kifejezetten nehéz csúcsok közé, ami azonban mégis…..
jatszoterkereso.hu 2010.11.04 06:50:51
A lelkes visszhangot kiváltó játszóteres posztunk után kaptam egy mailt Hannától, aki már korábban egy játszótér-adatbázist kezdett építeni a Google Maps-on. Meg tervei szerint egy játszótérkritikai blog is lesz/lenne hozzá. Akinek van kedve segítsen neki ötletekkel,…..
jatszoterkereso.hu 2010.11.01 19:55:42
@smalladam:
Ma is vannak ám ilyen játszóterek! Szerencsére viszonylag "sok".

Csak példának pár (remélem nem kapok a fejemre a linkekért :) )

Kifejezetten időseknek:
jatszoterkereso.hu/xx-kerulet/old-boys-idosek-jatszotere/

Ezeken meg egymás mellett a kicsiknek és a szülőknek:
jatszoterkereso.hu/xii-kerulet/csorsz-utcai-jatszoter/
jatszoterkereso.hu/xviii-kerulet/kando-teri-jatszoter/
 A következő bejegyzésnek vajmi kevés köze lesz a 4. kerülethez, viszont 18-as karikás...  A minap felkerekedtem, hogy polár anyagot vegyek egy eltervezett, jó kis mellkasvédős sálhoz, mert rájöttem, hogy a boltban kapható gyereksálak nagyjából alkalmatlanok arra, hogy a…..