Regisztráció Blogot indítok
Adatok
litababa

62 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyanis a ma reggeli 9-es nyitást követően rohamtempóban elfogyott az összes belépő a szeptemberi koncertre. Aki esetleg felmenne a Ticketpro oldalára, és látna olyat, hogy van még jegy, akár a kiemelt állóra, azonnal csapjon le rá, mert ezek már csak a beragadt, nem teljesülő tranzakciókból…..
litababa 2016.05.13 22:40:40
@danzig: egyszer elsz :) vszinusitem nem lesz tul sok esely megegyszer megnezni oket :)
Mi az amit a karszalagunk után először megkaparintunk a Szigeten? Nem, nem az első korsó sör, (bár ezt valószínűleg sokan cáfolnák), hanem a programfüzet. Tegye fel a kezét, aki volt valaha a Szigeten, és nincs otthon neki emlékben legalább egy programfüzet! Így a huszadik Sziget…..
Na, ha valaki annak idején nem értette, hogy mért írtuk Fluor Lájk című nagylemezéről, hogy nincs is azzal az égvilágon semmi probléma, vagy hogy miért posztoltuk tegnap is legújabb klipjét, annak talán az alábbi videó majd mindent megmagyaráz. Szó nincs arról, hogy mi itt a…..
Reni 3 héttel ezelőtt, a Lifetilt blog fennállásának kétségkívül legnagyobb bukásának tűnt, részemről pedig a legnagyobb hibának, hogy beválasztottam a Slimek közé. Aztán Reni ultimátumot kapott, és egy olyan beszélgetést, amiben szembesíteni akartam önmagával és azzal,…..
litababa 2012.05.22 17:22:10
@thatsme: szia. gondoltam nem irom le tok reszletesen, mert a lenyeg atjon amit szerettem volna. de akkor megis itt vannnak az adatok. megvan, ugyh tudom pontosan: juniusban 80 kg voltam, juli 72kg, aug: 65kg, szept: 57kg. ennyi. szep napot! :)
litababa 2012.05.22 17:55:48
@Leningrad: sziasztok! akkor reszletesen meg jobban. feljebb irtam mar, h juniusban voltam 80 kg. decemberben szultem, ezt nem irtam, de a korhazbol sikerult 84 kiloval tavoznom!!! elmeletben kevesebbel kellett volna, de ennyi volt. mivel szoptattam majusig (mielott jonne, h csak 5 honapig, nem en nem akartam, hanem Gabinak nem kellett az anyatej, mihelyst megizlelte a pepes finomsagokat, amiket foztem neki) - verszegeny ill. vashianyos voltam stb stb. teletomtek mindenfele vitaminbombaval, ezert amire raneztem az rajtam volt es ezert 5 honapig alig mozdult meg valami! tehat: decembertol juniusig 80 kg ra mentem vissza. es juniustol szeptemberig ment le, amit feljebb mar reszletesen irtam (juniusban 80 kg voltam, juli 72kg, aug: 65kg, szept: 57kg.) de en ebbol most ki is szallok, mert ahogy latom, ti jobban vagjatok mennyit fogytam mennyi ido alatt, mennyivel jottem ki a korhazbol es a gyereket le kell vonni stb. :D:D:D annyit meg hozzafuznek, ha Reni most 6 kilonal tartana, akkor meg arrol menne a drama, hogy lofaszt sem er a Tomi modszere. szep estet!
litababa 2012.05.22 18:37:11
@PrettyWitch: felreertes, nem sertodtem meg. ne viccelj, mar... en leirtam velem mi volt. csak sztem tul lett beszelve. ennyi.
Zsanett és Dominik, a párkapcsolatok jövőjébe vetett régen elveszített hitemet adták vissza. Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni... Zsanett A súlyomat illetően nem történt szignifikáns változás az előző bejegyzés óta, de igazából számítottam erre. Ugyan nem érzek…..
LifeTILT Slim3 Móni 30.nap - 6.2kg 2012.05.07 08:00:00
Móni Kicsit elvagyok szontyolodva, mert most megállt a fogyás…amióta megvan a mérleg minden reggel ráállok, de semmi kimagasló változás az elmúlt 15 napban. Meg nem igazán látok különbséget a 15-ös és a 30-as kép között… Igaz, ezt ellensúlyozza a rengeteg dicséret, bók…..
LifeTILT Slim3 Ádi 30.nap - 8.6 kg 2012.05.03 10:11:00
Ádi Alakul. Ez a szó jutott eszembe a mostani képeket nézegetve. Messze vagyok még a célomtól, de valami megindulni látszik, úgy érzem. Határozottan biztatóbbnak látom a dolgokat, mint a 15 napos beszámoló idején (az egyértelműen a legmélyebb pont volt a program során eddig).…..
Baromi egyszerű dolog ez a kalóriamínuszos fogyás, és ami a legjobb, hogy ellenőrizhető. Sima matek az egész. Alapanyagcseréd alá mész figyelve a fehérje, szénhidrát, zsír, arányokra fogyni fogsz, ha fölé mész hízol. Fruzsi alapanyagcseréje 2158 kcal, amihez a diétája…..
LifeTILT Slim3 Móni 15.nap - 4.3kg 2012.04.19 17:44:00
Móni Eljött a 15. nap, és bár minden ruhám leesik rólam, én mégis féltem, hogy mit fog ma mutatni a mérleg. Sajnos 1 hetet beteg voltam. Így a csütörtöki első nap első futása után - ami tök jól ment- , már a szombaton minden bajom volt. Illetve kedden a városligeti közös…..
Noel Gallagher's High Flying Birds (Sour Mash) Az az igazság, hogy én szeretem a Gallagher testvéreket. A sok Bono, Chris Martin és Thom Yorke között egyszerűen mindig üdítően hat két ekkora türhő, akik a harmadik világ éhezői helyett inkább magukkal vannak elfoglalva, meg persze…..
litababa 2011.10.18 14:07:50
 ..
litababa 2011.10.11 12:09:56
@Mugen-shin: :D:D:D
    FÉRFI SZEMMEL NŐKNEKpénteki rovatom a csajos csoport részére   (kép) Nemrég egy nőnemű barátomat kérdeztem, milyen a kapcsolata a pasijával, és ő rávágta, hogy jó, de mosollyal a szája sarkában azt is hozzá tette, ehhez udvarolni kell…..
litababa 2011.09.16 11:50:37
Dénes Tamás LÁBSZŐR és VÍZ 2011.08.30 09:39:00
 Nagyon „eltalált” a következő hír, már csak azért is, mert ez az egyik heppem, amivel zaklatom a körülöttem élőket és már mint gyakorló földrajz tanár is, felhívtam a figyelmét erre és következményeire akkori tanítványaimnak. De íme, maga a hír a maga…..
Dénes Tamás UTÁLOD A FŐNÖKÖD? 2011.08.04 19:57:00
 Förtelmesek a főnökök? Tegnap megnéztük a moziban a Förtelmes főnökök című (Horrible Bosses) amerikai vígjátékot. Jó volt a beharangozója, jó osztályzatot kapott a port.hu-n, meg amúgy is az új generációs amcsi vicces filmek egyre jobbak. Szanaszéjjel röhögtem…..
 Szomorú nyitány: Amy és ami mögötte maradt Nem túl vidám a nyitány itt a blogoldalamon Amy Winehouse halálával foglalkozni, de ha már arra vállalkoztam, hogy nap-mint-nap egy-egy számomra fontos vagy érdekes hírrel foglalkozom, akkor ennek itt a helye!forrásAmy halála…..
Egy-két kivételtől eltekintve, általában sosem voltam elájulva a Nike magas szárú cipőitől. Sajnos mindig egészen furán álltak a lábamon, túl robosztusak, túl "sokak" voltak nekem. Ez az itt látható új, bőrből készült prémium Nike cipő viszont azonnal levett a…..
Amióta aktívan biciklizem Budapesten (de lélekben örök autós maradok, aki korábban bringás volt), eleve nagyobb lelkesedéssel figyelem azokat a híreket, amik a bicikliseknek szólnak, ráadásul ez a tematika most találkozik a másik szívügyemmel: a főváros képének átszabásával.…..
A srác barátnője egy átmulatott éjszaka után lazán közli párjával, hogy ágyba bújt egy másik pasival. Állítólag nem történt semmi, csak aludtak. Posztolónk nem tudja eldönteni, hogy most nagyon hülyének nézik vagy ideáig süllyedt kettejük kapcsolata. Leginkább annak…..
litababa 2011.03.24 10:14:10
@B.M: detto :)
  ..
litababa 2011.03.10 19:55:08
Subba LOL: Gratulálunk! 2011.02.12 02:27:06
Palotai Zsolt átveszi a DJ Szövetség életműdíját DJ Jeszytől...
litababa 2011.02.15 21:17:18
@ddrum77: akkor a haverod keressen ra a John Lennon Beatles- Palotai mixre... es szeretni fogja a beatlest is! :)
az a baj, h nalunk engedik felhigulni a szakmat, Palotai 21 eve a szakma csucsa mindenki "Faterja", ajanlanam az Extazis 10-tol 7-ig c. dok. filmet filmet rola. a Tilos az Á gondolom azert mond valamit. nezzetek kicsit utana mit ert el. Respect neki, ezerrel!
28 ügynökség indult a tenderen, de a végén csak egy maradt. Megküzdöttünk a Mammuttal, de alulmaradtunk. Pedig mindent beleadtunk. Vagy mégsem? Szerencse, hogy nem az őskorban élünk, így most olyat tehetünk, amilyet még soha senki: megmutatunk mindent, amit eddig csak az ügyfél…..
Ezt a cikket azért írom, mert a történtek fényében szükségét érzem az emberek felvilágosításának. Szakmai szemmel nézve egész más a történet, mint ahogyan azt a kommentelők java (tinik) látják, éppen ezért elsősorban nem is nekik szól ez a cikk (bár tanulságos), sokkal…..
litababa 2011.01.21 18:20:40
erdekes cikk. meg van benne olyan is amivel egyetertek. pl. 16 alattiak kritikan aluli modon tudnak viselkedni, 29 eves vagyok, nem oreg, nem prud, szeretek mulatni is meg, de nem az a buli, h 11kor matt reszegen fetrengenek a hanyasukban es ocsmany modon beszelnek.(lanyok fiuk egyarant) viszont nagyon trendi cuccokat vetetnek az osokkel, ha belegebednek akkor is, es ha mondjuk az anyukajuk a nyugatihoz tevedve belefutna a haveri korbe, olyan egyformak, h konkretan meg sem ismerne ki is az o kicsiny szemefenye. felreertes ne essek, borzasztoan sajnalom a 3 lanyt, akik meghaltak. a sajat "barataik" oltek meg oket gyakorlatban. jelenleg ugy all a helyzet, h a korlathoz nyomtak oket... tehat, nem atgyalogoltak rajtuk? mellmagassagban nyomtak oket a korlathoz? egy percig moccanas nelkul folyamatosan? nem vagyok orvos, nem is ertem. a szervezo hibas, az uzemelteto is, az onkormanyzat is sorolhatnank... mindenki tudja, egymasra mutogatnak ugyanugy kiskapukat keresnek, mint elotte. Kecskes elcseszte az tuti, kellett hozza asszisztalni is. ezen az esten az osszes "elkoveto" hibaja egyszerre allt rossz iranyba. veletlen??? lehet. itt egy link, erdemes megnezni, az artatlan tinik, egy tavalyi Noise bulin, amikor telthaz miatt nem engedtek be oket. mit muvelnek, masznak fel a korlatra, falra, csatornara. verik az ajtot, dontik egymast es kozbe szepen uvoltenek:
www.youtube.com/watch?v=U23Pm90BxKg

a WB elott kb. ugyanez volt 11 ora magassagaban. ott voltam. Palotai b2b Ludmilla - garantaltan jo buli, aki szereti oket. en igen. odaertunk 11re meglattuk EZT a minosithetetlen nem tudom mit, az ovival egyutt es ugy dontottunk, koszi kihagyjuk inkabb corvinteto. elindutunk a villamoshoz par perc es jottek a rendorok, meggyozodesem volt, h kint volt vmi balhe. de jo, h eljottunk. aztan a villamoson egy srac odajott, h kerjen cigit. kivolt, elegge, de se betepve nem volt se reszeg nem volt. aztan kiderult, h bentrol jott ki es nagy balhe lesz, mert mellette egy csajrol le volt tepve a ruhaja es bazira verzett. erdekes. de mar kezdem feladni, h kideruljon mi is volt. de ez kozvetlenul meg az osszes urban legend elott volt. mindegy is mostmar. a 3 lany meghalt, h pontosan hogyan soha nem fog kiderulni. de az h egy "darab" partyfotos tartozkodott volna ott 11kor azt nagyon ketlem. a masik kerdes kie a partyzoo? csak kerdes megint. ugye nem a Vizoé? nem tudom, tenyleg. azert kerdezem. Vizoviczki László most akar biztonsagos szorakozas egyesuletet alapitani. es ennek ellenere a corvinos eheti buli, amit lemondtak kegyeleti okokol, azt nala tartjak... a studioban. az indexen a minap mondta meg a tutit a rendezvenyszervezesrol, mintha o nem igy kezdte volna. kb. az ossza az eszt, aki az osszes klubbot, rendezvenyt megprobalja kicsinalni, ami neki nem hodol be? rohej. nyilt titok, h maffia a budapesti ejszakaielet ezen resze. kisdiktatura :) vagy inkabb :(
"Egy Kecskés Tamás miatt milyen jól fog kinézni a szerdai Rewind félházzal, ugye?" a rewind az rewind 10 eve, Palotai a legelismertebb magyar dj. furcsa is h nem szolalt meg a WB kapcsan, ott volt. valoszinuleg bolcsebb ennel es nem veletlen...
nem tudom valaha ki fog e derulni, valojaban mitol tort ki a panik... nem egy elcseszett razzianak indult? a masik a penz, akarhogy is szamoljuk a rendezveny osszbevetele nem lehetett volna tobb 3-4 millional, nagyon max. persze ez most igy huuu milyen sok, de ez nem a netto. ez a brutto keremszepen, ebben egy felkarszalag sincs kinyomva es egy negyzetcm hely sincs kifizetve egy fel uveg kola se, semmi. nem egyedul K.T szervezte a bulit, tehat a haszon is eloszlik es az mennyi lehetett volna? nem mondom, h keves, de havi 2 bulibol egyik sem fog hu de meggazdagodni, sztem... azt meg nem hallottam, h nem fizettek ki embereket, ez mondjuk itthon nem divat. nekem is van kint rengeteg penzem, amit soha nem fogok megkapni, pedig szerzodesem is van. a magyar narancs januar 6an lekozolt egy cikket a WBrol, akit erdekel olvassa el. a WB egy "marka" volt azert azt ne felejtsuk... tonkretettek kisse. kivancsi lennek tenyleg a valodi valaszokra. es akkor talan osszeallna a kep. de azt hiszem ez soha nem fog kiderulni. a media meg azt es ugy mondd ahogy akar es ugy manipulal ahogy akar. a 3. lanyrol alig esik szo, az gondolom azert feltunt.
egy hete ilyenkor meg tele voltak elettel. eljetek ugy mindennap, mintha az utolso napotok lenne. (van benne vmi) szebb napokat mindenkinek!
litababa 2011.01.21 18:34:49
@EzVan:):
yeeep! erre: "a poszt tele prekoncepcióval, alaptalan állítássokkal, a nyelvezete is eléggé jellegzetes (kik rendeznek "klubestet"?). valamelyik érdekében sértett stakeholder érződik ki mögüle."
„Volt olyan összeg is, amivel nem tudott elszámolni, nem tudott fölmutatni semmit belőle. Se pénz, se cucc. Megint veszekedés és ígéret-hegyek. A gyerek persze mindezt végig nézte” – nehéz kiemelni a következő hatalmas megaposztunk legjellemzőbb, lényegi mondatát…..
litababa 2010.11.06 14:17:45
@Peter Blau: "Akkor egy nőre meg ugye az igaz, hogy a konyhában legyen szakácsnő, a fürdőszobában mosónő, a nappaliban szende hercegnő az ágyban éjjel pedig kurva?
Jogosnak érzem ha te azzal értesz egyet. "
en ezzel egyetertek, pedig nő vagyok. sot, gyerekem is van es meg dolgozom is nem is keveset. sztem a nők ezt felejtik el. persze nem 24 oraban, de nagyreszt sokat lendit azert egy kapcsolaton, h a nő ne hagyja el magat, (a ffi se!) igenis csabitsa el ujra es ujra a pasijat/ferjet. kulonben mas teszi! nem penz kerdes par szexibb bugyi, harisnya akarmi. persze csak akkor, ha szeretne megtartani a ferfit, akit szeret :) nezzetek korul, hany fiatal(!) elhanyagolt anyukat lattok az utcan? persze, h apu masfele kacsingat. es hangsulyozom nem penzkerdes, en sem vok gazdag, sooot. csak kicsit oda kell figyelni es nemi erofeszitest azert kivan, de sztem megeri. nincs annal jobb erzes egy nőnek, amikor tobb eves kapcsolat utan is, ugy nez ra a pasija, mintha most kapna meg eloszor... sztem.