Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dimbidömbi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom Rejtő Jenő műveit, különös humorát, szójátékait, nyelvi leleményeit. Úgy gondolom, hogy a legméltóbban akkor tudok megemlékezni a száztizenegy éve született zseniről, ha a kedvenc idézeteimből választok ki néhányat. Így is sokat ki kellett hagynom közülük. Az 1905. március 29-én született és…..
Ha valaki van annyira szerencsétlen, hogy a Defying Gravity című, sci-finek csúfolt borzalommal kezdi a sorozatvilággal való ismerkedését, soha a büdös életben nem fogja megérteni, hogyan lesz valakiből sorozatfüggő. Az iszonyatosra sikerült pilot után, ami helyett inkább néznék…..
dimbidömbi 2018.02.09 08:27:19
@AttilaBeregi: @NEXUS6:
Mekkora idióta barom vagy !
A következő dalt én eddig a The Animals-nak tulajdonítottam, de kiderült, az is csak egy a sok feldolgozás közül, és az eredeti egy régi népballada. Készüljetek fel, mert rengeteg jó verzió készült. A dal szövege is különleges, mert van női és férfi szemszöge. Az előbbi…..
Úgy tűnik, keményen osztja egymást az szocialisták miniszterelnök-jelöltje és a Demokratikus Koalíció elnöke, de a pengeváltás mögött jól kitapintható taktikai megfontolások húzódhatnak meg. Botka László érdeke ugyanis az, hogy lerugdossa magáról Gyurcsány Ferencet, ám a DK számára sem feltétlenül…..
dimbidömbi 2017.03.06 08:53:06
@pamut: Ennyi ökörséget ritkán lehet olvasni !
dimbidömbi 2017.03.06 08:58:03
@pamut: Én azt mondanám,még egy döglött pamut is jobb lenne !Úgyhogy villámgyorsan nullázd le magad !
Egy visszautasíthatatlan ajánlat 512 gigabájtos pendrive mindössze 11 990 Ft-ért? Igen, ezt kínálja "LegjobbatNeked" az egyik ismert magyar árverési oldalon. Ez ám a jó vásár, hiszen még hasonló kapacitású merevlemezt sem kapni ilyen olcsón! S nem ez az egyetlen ilyen kedvező ajánlat, 256 GB-os…..
dimbidömbi 2016.10.23 12:09:58
@BonFire: nem érted a dolgokat,ugy látom !
Ez ugy jó,ahogy van !
Kedves Felhasználók! Az Indamail óriásfájlküldője hasznos kényelmi funkciókkal bűvült. Mostantól az óriáscsatolmányként kapott videókba belenézhettek, az audió fájlokba pedig belehallgathattok letöltés előtt. Az elküldött óriásmellékletek mellett a címzettek látják a…..