Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Segno

4 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013: A napenergia éve Magyarországon Az elmúlt néhány évben számos ország bőkezű támogatási rendszert léptetett életbe a megújuló energiaforrások, köztük a napelemes áramtermelés elterjesztésért. Németország, Olaszország, Spanyolország hatalmas, 10-20 évre…..
Tétényi Éva Egy hónap 2011.05.02 19:00:00
Deutsch | Français Egy hónapja indultam útnak, hogy meglátogassam német testvérvárosainkat. Útközben kaptuk a hírt, hogy a polgármesteri hivatalból az önkéntes segítőket megalázó módon kitoloncolták. Később zárat cseréltek az alpolgármesteri irodán, a számítógépek…..
 Az aláírások gyűjtése alkalmával az aktivisták sok esetben tapasztalják, hogy nem merik aláírni az íveket!   Ezen, ma Magyarországon egyre kevesebben csodálkoznak. Amikor a Fidesz legújabb viselkedését tökéletesen jellemző, primitív, egész pályás letámadás a…..
Segno agymenései Rés a pajzson! 2011.02.17 16:07:00
Az utóbbi időben egyre többször lehetett érzékelni, hogy a Fidesz esztergomi alakulatánál nincs meg a teljes összhang. Lehetett érzékelni ezt már a választáskor is, de ami az elmúlt egy hónap történéseit mutatja igen csak elgondolásra késztet.Az, hogy 2010. október 3-án mi…..
Ki ne emlékezne a 90 –es évek előtti időszakra, mikor az addigi kommunista rendszer egyik alapeleme az ellenségkép ébren tartása volt. Éberségre nevelt minket a rezsim, mert az ellenség ott lapult mindenhol.Az iskolában, a munkahelyeken, baráti társaságban, vendéglőkben és…..
Segno agymenései Becsokizva 2011.02.07 12:05:00
 Aki egy kicsit is figyelemmel kíséri a Esztergoban a testületi üléseket és nem elvakult megyesista, tisztán látja, hogy valami nem stimmel a Nagy Vezér körül.     A biztosíték kiverése és az első csík a naciban október 3.-án történt. A fülkeforradalom…..
Varánusz Bosszúvágy 2010.10.26 08:00:00
Lázár János ismeretlen új oldaláról mutatkozott be. Kérem a nyájas olvasót őrizze meg hidegvérét, Lázár nem énekel, nem versel, nem celebkedik, nem a konyhában tüsténkedik főzőműsorban: ő dorombol. Eddig úgy tudtuk, hogy a Rogán-Navra hagyományokat követve most éppen ő a…..
A választási program lassan összeáll. A főbb pontokat megosztom az érdeklődőkkel. Célom, hogy a mindennapi dolgok menjenek rendben. Ha a város jól működik, a közösség is gyarapodik. Polgármesteri programom vezérvonalát a Duna Stratégiára felfűzött értékalapú biztonság…..
Segno 2010.08.14 21:37:53
A mostani”vezetés” egyik nagy hibája a dilettantizmus. Esztergomban a jelenlegi polgármester bólogató Jánosokkal körülvéve önkontroll nélkül, kézi vezérléssel intézi a város dolgait. Az eredmény magáért beszél! Olyan nincs, hogy Tomi valamihez nem ért, érthet! Várostervezés, forgalomszervezés, parkosítás (betonozás) szállodaipar, egészségügy, oktatás és oldalakon keresztül sorolhatnám. Szakértőket felkérni témánként ez idáig teljesen felesleges pénzkidobás lett volna, hisz van nekünk egy Tomink!!!
Az értelmes emberek tulajdonsága, hogy tisztában vannak képességeikkel, korlátaikkal. Csak a buta ember „tud mindent”. Érvrendszerének erőssége a hangereje, hangneme és ama stílusa amit láthattunk a képviselőtestületi üléseken is.
Reméljük szeptember 3.-án pontot tehetünk egy olyan időszakra, mikor a szakértelem helyett egy megalomán öncélú „városvezetés” működik. Szeptember 3.-tól komoly esélyünk van arra, hogy az esztergomiak jól érezzék magukat a városban. Mikor érdemes a városért tenni, és nem gáncsoskodás a válasz. Mikor az építő kritikát nem személyes sértésnek veszik. Mikor a törvény mindenkire egyformán kötelező!
Éva felvállalta, hogy megpróbálja rendbe hozni a város dolgait. Vállakozott erre a nehéz és kemény feladatra annak ellenére, hogy tudja: nem sétagalopp lesz számára az elkövetkező időszak. Arra vállalkozott, hogy egy új, értünk esztergomiakért szépülő várost alkosson nekünk.
Engedjük meg Neki!
Tétényi Éva Függetlenség 2010.08.02 22:00:00
Többekben felmerült a kérdés, hogyan lehetek független jelölt? Magamat ismerve elég egyszerű a  válasz: úgy hogy hiszek a közös célokban. Különben meg nehezen. Manapság csak párt támogatással indulhatnak eséllyel a jelöltek. Most szembesülök azzal, hogy mi minden kell egy…..
Tétényi Éva Az első hét 2010.07.29 22:36:00
Alig telt el egy hét és sok minden történt már. Emberekkel találkozom, akik bátorítanak. Ki nyíltan, ki a háttérből. A bátorítást köszönöm. Vannak, akik várják, hogy megismerhessék az város jövőjéről szóló elképzeléseimet. A kampányidőszak hivatalosan a jövő héten…..