Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elito

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az X-Faktor második szériája szeptemberben indul útjára, azt azonban nem tudni, hogy a tehetségkutatót a csatorna melyik showmanje vezeti, írja a Marketing&Média a Napi Ászra hivatkozva. "Nagy Sanyira tenném le a voksomat, hisz ő vezeti most a Csillag születiket. Nagyon…..
A következő nagy dátum tehát június 6, ekkor tartja az Apple a következő keynote-ot a WWDC-n. Azt már hónapok óta tudjuk maga Phil Schiller szájából, hogy az idei WWDC a szoftverekről szól majd:Ebben az évben bemutatjuk a Mac OS X és az iOS jövőjét. Ha Mac OS X vagy…..
A CBS, és a Két pasi meg egy kicsi című sitcomot gyártó Warner Brothers megtalálta Charlie Sheen helyettesét Demi Moore férje, Ashton Kutcher színész/producer személyében. Les Moonves, a CBS főnöke a kirúgott Sheen helyére mindenképpen egy nagy nevet akart leigazolni, és szólt…..
Az Éden hotel azon kevés magyar valóságshow egyike, amiben nem a néző véleménye határozza meg, hogy ki esik ki, nem neki kell alakítania az eseményeket, arra ott vannak a játékosok és ahogy minden más hasonló produkció esetében a műsort irányító kreatív gárda. Ez a formátum…..
LifeTILT Bitch-Air A kurva járat 2011.05.09 03:15:00
  Most hétvégén egy legénybúcsúban volt szerencsém részt venni. Egy főiskolai haverom ugyanis úgy döntött, becsukja a szemét és beleugrik abba a szakadékba, aminek az alján a házasság intézményének sziklái várják. Ezek a sziklák előbb vagy utóbb, de szét fogják zúzni…..
  Megszűnik a Corvinus. Felnégyelik. Vagy mégsem. Diákok az utcán, Ferenc a Fácsén, Szanyi kapitány a barikádokon.   Az Origo által közzétett felsőoktatási koncepció szerint tizenkét egyetem maradna, s ezek között nem szerepel a Budapesti Corvinus Egyetem (leánykori…..
Stories of the Neighborhood Teszt 2010.07.28 17:27:00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse ut magna nisl, ut euismod dui. Morbi placerat dignissim felis, ut laoreet est condimentum eu. Duis semper lacus ac tortor sagittis non vestibulum metus fringilla. Pellentesque accumsan congue dolor, id cursus enim molestie id.…..